Şimdi ben yazacaktım ağzımdan aldınız :) Siz çok sakin mizaçlı bir kadınsınız sanırım, eşiniz buna güveniyor yayılıyor da yayılıyor.Bence artık yakıp yıkmalıyım bu psikolojik bir savaş resmen fare gibi oynuyor benle hiçbirşey yapmıyor ama tüm egosunu tatmin ediyor defolup gitmiyor da
Yapacağınız şey çok basit. Sakin olun ve mamayı kesin. Hem boşancam diye gezip hem evli gibi davranamaz, öyle yağma yok. Minderi altından sakince çekiverin. Boşanmak üzere olduğunu bi anlasın. Demesi gibi kolay olmadığını görsün bi.Bence artık yakıp yıkmalıyım bu psikolojik bir savaş resmen fare gibi oynuyor benle hiçbirşey yapmıyor ama tüm egosunu tatmin ediyor defolup gitmiyor da
Gitmesini istedim kovmuş gibi olmak istemiyorum ama ben böyle rahat değilim git lütfen dedim. Yani aklımda çok şey var ama söyleyemiyorum sanırımYapacağınız şey çok basit. Sakin olun ve mamayı kesin. Hem boşancam diye gezip hem evli gibi davranamaz, öyle yağma yok. Minderi altından sakince çekiverin. Boşanmak üzere olduğunu bi anlasın. Demesi gibi kolay olmadığını görsün bi.
Sormayın hiçŞimdi ben yazacaktım ağzımdan aldınız :) Siz çok sakin mizaçlı bir kadınsınız sanırım, eşiniz buna güveniyor yayılıyor da yayılıyor.
Sanki onca lafı kendisi etmemiş de boşanmayı isteyen sizmişsiniz gibi planım yok, evde durma süresi ımmmm bilmiyorumgibi insanı sinir eden cevapları var, ben çoktan delirmiştim
Ya zaten ek kartı iptal etse, evde yemek pişirmese, yarın avukatla görüşüp hemen boşanma işlemlerini başlatsa tamamdır, adam maddi manevi yokluğa düşeceğinden çark edecektir de işte o süreçteYapacağınız şey çok basit. Sakin olun ve mamayı kesin. Hem boşancam diye gezip hem evli gibi davranamaz, öyle yağma yok. Minderi altından sakince çekiverin. Boşanmak üzere olduğunu bi anlasın. Demesi gibi kolay olmadığını görsün bi.
Ben inanın onu hiç ama hiçYa zaten ek kartı iptal etse, evde yemek pişirmese, yarın avukatla görüşüp hemen boşanma işlemlerini başlatsa tamamdır, adam maddi manevi yokluğa düşeceğinden çark edecektir de işte o süreçteMhtsmfhr ’in duruşu önemli.
Kartı neden iptal etmiyorsunuz?Bugün artık tekrar karşısına çıkıp bir fikrinin olup olmadığını bu evde bu şekilde yaşamaktan rahatsız olduğumu söyledim nedir planın dedim planı yokmuş bir süre var mı kafanda bu evi terketmek için dedim o da yokmuş üzgünüm ama bu şekilde yaşamam istemiyorum köşe kapmaca gibi oluyor ve sıkıldım bu durumdan dedim ne yapayım dedi ev bakabilirsin bu verdiğim dilekçeyle işlem başlatabiliriz dedim hımmm tamam dedi. Sinirlenmemek için evden çıktım artık cidden gücüm tükendi arafta beni bırakıyor her zamanki gibi ama sonuç yok hareket yok hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden çıkıp gitmek istemiyorum ödül gibi olacak gelip evde yemek yiyor ona çıkardığım ek kartı kullanıyor hayat onun için devam ediyor. Ben ise bir manüplatif insanın kararlarına kalıyorum pazartesi günü işlemleri başlatıyorum
Edicem tabiki ne münasebet kullansın kartını şimdi kendimi yüceltmiş gibi de olmayayım tabiki ödüyor kartını parasal anlamda destek olmadığını söyleyememKartı neden iptal etmiyorsunuz?
Tamam naif bir insan olabilirsiniz ama giz göre göre de kendinizi kullandirmayin. Bunun adı başka bir şey oluyor artık.
Rahmetli babamı anayım, bize evlenirken tavuğun bacağını baştan ayıracaksın derdi tabii mecazen :))) o zamanlar gençtim cahildim söylediğini biraz anlıyor biraz anlamıyordum ama buradaki konular sonrası süper anladım, aman kocamın gönlü olsun, aman tadımız kaçmasın, aman uyumlu olayım diye diye susmamak lazım, baştan eli belinde olacaksınız ki adam sizinle konuşurken destursuz tek laf edemesin.Sormayın hiç
Yararını görmedim evet çok sakin ve sabırlıyımdır ama burdan sesleniyorum hanımlar böyle olmayın sosyal mesaj olsun
terapi aldığım süreçte psikoloğum anneden öğrendiğim davranış stilimi devam ettirdiğimi söylemişti o kadar doğru ki bizi böyle büyütüyorlar ve bizde koşulsuz bu durumu kabul ediyoruxRahmetli babamı anayım, bize evlenirken tavuğun bacağını baştan ayıracaksın derdi tabii mecazen :))) o zamanlar gençtim cahildim söylediğini biraz anlıyor biraz anlamıyordum ama buradaki konular sonrası süper anladım, aman kocamın gönlü olsun, aman tadımız kaçmasın, aman uyumlu olayım diye diye susmamak lazım, baştan eli belinde olacaksınız ki adam sizinle konuşurken destursuz tek laf edemesin.
Ödesin ya da ödemesin, iptal edin siz kartınızı.Edicem tabiki ne münasebet kullansın kartını şimdi kendimi yüceltmiş gibi de olmayayım tabiki ödüyor kartını parasal anlamda destek olmadığını söyleyemem
Ek karti kapat ve yemek yapma ,konuşmaktan anlamıyorsa valizi hazirla kapıya koy,kilidi degistirBugün artık tekrar karşısına çıkıp bir fikrinin olup olmadığını bu evde bu şekilde yaşamaktan rahatsız olduğumu söyledim nedir planın dedim planı yokmuş bir süre var mı kafanda bu evi terketmek için dedim o da yokmuş üzgünüm ama bu şekilde yaşamam istemiyorum köşe kapmaca gibi oluyor ve sıkıldım bu durumdan dedim ne yapayım dedi ev bakabilirsin bu verdiğim dilekçeyle işlem başlatabiliriz dedim hımmm tamam dedi. Sinirlenmemek için evden çıktım artık cidden gücüm tükendi arafta beni bırakıyor her zamanki gibi ama sonuç yok hareket yok hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden çıkıp gitmek istemiyorum ödül gibi olacak gelip evde yemek yiyor ona çıkardığım ek kartı kullanıyor hayat onun için devam ediyor. Ben ise bir manüplatif insanın kararlarına kalıyorum pazartesi günü işlemleri başlatıyorum
Sizi çıldırtıp, evi terk etmenizi bekliyor bu çok net. Dayanamayıp gidersiniz diye bekliyor.Gitmesini istedim kovmuş gibi olmak istemiyorum ama ben böyle rahat değilim git lütfen dedim. Yani aklımda çok şey var ama söyleyemiyorum sanırımyoksa beddua işe başlardım
Maalesef kendinizi oyalıyorsunuzO gitsin ben buraya emek verdim yerleşmek için madem bu kadar duygularının peşinde durumdan memnun değil o gitsin
Hic oyle gorunmuyor ama adam sizinle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorBen inanın onu hiç ama hiç
İstemiyorum artık yalnızlığım bile onunla olmaktan daha romantik
Çünkü anneler de annelerinden bunu görmüş, erkek adamla geçinmek için alttan alın, susun diye büyütülmüşler, en basiti kız çocuğu babasına kendisini savunamıyor bile, sus o senin baban denip susturuluyorsunuz.terapi aldığım süreçte psikoloğum anneden öğrendiğim davranış stilimi devam ettirdiğimi söylemişti o kadar doğru ki bizi böyle büyütüyorlar ve bizde koşulsuz bu durumu kabul ediyorux
AynenŞimdi ben yazacaktım ağzımdan aldınız :) Siz çok sakin mizaçlı bir kadınsınız sanırım, eşiniz buna güveniyor yayılıyor da yayılıyor.
Sanki onca lafı kendisi etmemiş de boşanmayı isteyen sizmişsiniz gibi planım yok, evde durma süresi ımmmm bilmiyorumgibi insanı sinir eden cevapları var, ben çoktan delirmiştim
Halen makul bir anlaşma yolu var diye düşünüyorum ama ikna olmazsa tabiki neden olmasınSizi çıldırtıp, evi terk etmenizi bekliyor bu çok net. Dayanamayıp gidersiniz diye bekliyor.
Ben yerinizde olsam bavulunu kapının önüne kopar, çilingir çağırır. Anahtarları değiştirirdim. Sürünsün.
Bir tek ben de ters tepmiştir bu herhalde annem tam da böyle bir kadın, o kadar ters tepmiş ki bende bazen hiç kötü niyet olmayan davranışlarda bile pençemi çıkarıyorum, esim diyorki ne oldu ,bir afalliyor gariban,o kadar kosullanmisim ki bu konuda maalesefÇünkü anneler de annelerinden bunu görmüş, erkek adamla geçinmek için alttan alın, susun diye büyütülmüşler, en basiti kız çocuğu babasına kendisini savunamıyor bile, sus o senin baban denip susturuluyorsunuz.
Dilerim hiçbir olumsuzluk yaşanmadan bir an önce boşanır, ileride de düşlediğiniz bebeğinizi birlikte büyüteceğiniz kıymetinizi bilen bir eşe sahip olursunuz, bebeğiniz kız olursa asla susturmayın, bırakın hakkını herkese karşı savunsun.