Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları okumadım, konuyu da şimdi gördüm. Boşanmak isteyen evden gider. Kovun bu adamı evden. Evlilik sorumluluğu olmadan ortak hayat pek rahat gelmiş beyimize, defolup kendi hayatını kursun.

Yorumları okumadım, konuyu da şimdi gördüm. Boşanmak isteyen evden gider. Kovun bu adamı evden. Evlilik sorumluluğu olmadan ortak hayat pek rahat gelmiş beyimize, defolup kendi hayatını kursun.
Gidecek bence de bu ev benim evim ve başka bir düzen istiyorsa gitmesi gereken o boşanma davası açılmasından hiç çekinmiyorum kafam hiç onla değil artıkm

Evet adamı kovsun.
Niye düzeni bozulsun kadının zaten üzülmüş.
Ay pislik ya altın takarsın bana diye yavşak yavşak konuşuyor.
Ya bu adamı bulsam derdim yazıklar olsun senin gibi insanlara ya.
Ya bunlar nasıl insan nasıl can vericek.
10 yıllık eşine ne olursa olsun az saygı ya.
İçim acıdı okurken.
O çaresizlik hissi anne olma özlemi içinde olan bir kadın .
Bu adam hayatı boyunca hiç mutlu olmasın umarım .
İnsanlar ayrılabilir aşk sevgi bitebilir ama ayrılmanın bile bir adabı vardır

Değil mi keşke öyle kalsaydı benimle suyun üstüne çıktı şimdi can yeleğine ihtiyacım yok yüzüyorum diyor
Tek başına kalsın bakalım gerçekten yüzebiliyor mu?

Sizi anne bellemiş, hep onun olun onu pohpohlayın, onun etrafında dönün istemiş. İlişkinin yükünü hep siz sırtlamışsınız büyük ihtimalle, şimdi baba olunca tahtı elinden gidecek, hatta üzerine sorumluluk binecek. İş bir taradına zor gelmiş.

Gitsin bakalım elini sallasa ellisine çarpacak mı? Kim pohpohlayacak onu bundan sonra.

Ay çok sinirlendim, sizin yerinize evi kafasına geçirmek istiyorum. Ne kadar sabırlısınız ya? Boşanalım dediği gün yüzünü gözünü yolmanız lazımdı.

1 senedir tedavi görüyordum havuz yapıyorduk o nedenle anlık öfke gibi algıladım

Cidden ilişkimde hep sabırlı olan beklentisi en düşük taraftım Bunlar hep bana ders olacak hayat devam ediyor ve ben artık ondan ne istediğimi daha iyi biliyorum

Sizin yaşadıklarıniz kolay mı ya ben tedaviyle hamile kaldım sizinle konuşmuştuk daha önce hatırlıyorum . Ne hamilelik ne lohusalık hiç biri o dönem kadar yıpratıcı değil . Hormonlar resmen uçuyor . Kendinize sürekli iğneler vurdunuz hayal kırıklıkları desen gırla adam dalga geçer gibi son anda istemiyorum yazıyor . Ulan son ana kadar bilmiyor muydun . Ona kolay tabi tedaviyi o olmuyor .

Lütfen bir an önce kurtulun vicdanen çok rahatım bunu söylerken dondurtun yumurtalarinizi inşallah adam gibi bir adamla karşılaşırsınız . Niye vaktinizi boşa harcayacaksijiz ki ?

Adam ergen. Fatih Reşit Civelekoğlu'nun kitabını şiddetle tavsiye ederim. Evlilik Kader mutluluk tercihtir.

Adam sizden romantik ve erotik çağrışım alamadığında, annesi ile duygusal eşleşme yapıyor eşini. Artık yükselmiyor ona karşı.

Yani beni tedaviyi devam ettirdiğim için suçluyor insanlar ama bu adam yazın bana rüyamda bir kızımız olduğunu gördüm inş kızımız olur adı maya olsun diyordu. Yani cidden nitelikli dolandırıcılık mağduru gibiyim hem tedavi sürecinde tek başıma ona hiç yük olmadan gittim geldim hem de parasal anlamda tedavi yükünü çektim

Çok doğru

Allah'ım okudukça sinirleniyorum . Ne kadar pahalı bu tedavi bir iğnesi geçen sene 300 TL ydi. Resmen dolandirilmişsiniz hemde on yıllık kocanız tarafından en acı şekilde. Parasıni geçtim ya o anlarda insan gerçekten muhtaç oluyor çaresiz hissediyor sizin şu an aşırı duygusal olma sebebiniz o . Gerekirse bir destek alın adam çocuk olursa olur kafsdindaymis

Siz hemen bütün iletişimi kesin. Artık hizmet davranışı yok.

Onu görmezden gelin bakalım. Destek olmadan bocalarken izleyin. Lütfen çamaşır bulaşık ütü gibi bütün herşeyi bırakın.

Birde bu sizin geçmişte aile yaşantınızın bir gölgesi. Terk edilme korkusu gibi geldi. Beni bırakmasın sarsın sarmalasin. Ben ne isterse yaparım. Pamuklara sararım. Adamda bu incinmiş içinizdeki saklı çocuğu farketmiş.

Bak bak "Adı maya olacakmış"

Bazı sadist tipler küçük çocukları kandırır, aynı öyle bı havası var adamın. Ama buna siz izin verdiniz. Hep cepte gördü.... Lütfen kendinizi sevin. Siz çok değerlisiniz. Bunu yapmazsanız o gider başkası gelir. Aynı olay tekrara düşer

Tesadüf mü bilmem ama iyi devam eden (öyle görünen diyelim) evliliklerde adamlar 40 yaşına doğru aldatmaya meyilleniyor. Ya ne mükemmel bir baba, eş dediğim adamlar 40 larına gelince aldattı. Hepsinde ortak özellik fazla hanımcı görünmeleriydi üstelik.Galiba heyecan arıyorlar, monotonluktan, evde kadının dominantlığından sıkılıyorlar. Burdan yola çıkıp genelleme yapılamaz tabi ama ben sizin konunuzu okuyunca eşinizin aklında veya hayatında biri olduğunu düşündüm. Hal ve hareketleri bu anlattığım tiplere çok benziyor. Bir an önce kendinizi toparlayıp gerçeğin farkına varmanız, bu adamı hayatınızdan çıkarıp yeni düzeninizi kurmanız lazım. Durumu kabullenememiş gibisiniz

Neden olmasın gençlik döneminde öyle çok kız arkadaşı olan sosyal olan bir adam değilmiş şu an biraz kariyer sahibi parasal ihtiyacı yok yeni çalıştığı yer de çevresinde hep genç çocuklar geç ergenliğini yaşıyor.
Ne olursa olsun hiçbiri kabul edilir değil ama

söyledikleri o kadar saygısızca ki bana dokundu,lütfen tavrınızı biran önce koyun,açın davanızı,yol verin gitsin..dışarda gözüne kestirdiği biri var sanırım yolunu yapıyo terbiyesiz…hakkınızda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…