Ayrılmanın Eşiğindeyiz.

yani şimdi tamam sakin ol dese de ben niyeyse bir kere içim bulandı bu konudan çok sprun yaşayanları da görünce korkuyorum.çok arada kaldım
Peki mesela siz "benim anneme yakın oturalım senin ailene bayramlarda gidelim" deseydiniz kabul eder miydi?

Evlenince daha da ileri gidior bize geldin bize uyacaksin olayi oluyor ben az bu kavgalari etmedim annem babam okunus insanlar degil meslekleri yok tarlada calisip ustlerine ikinci kıyafet almayip beni okuttular simdi onlar bitti bize geldin muhabbeti oluyor siz sanslisiniz cunku benim nisanlilik donemimde adre ne derse ne isterse o olur deniliyordu simdi esimin memleketinde yasiyoruz her hafta sonu onlara kalmaya gidiyoruz oyle olmasa evde ciddi kavgalar ve uzun sureli konusmamalar oluyor ama ben kolay lokma degilim benim ailem uzakta gidince canim sikilana kadar kaliyoruz isterse kalmasin geri bile donmem onunla biliyor

Bu kavgalar bu gunden basladiysa evlenince de olacak gogus gererim diyosan devam et cnm

yok sevsem dahi zaten hoşgörü göstereceğim konu değil.yeterince hoşgörügösterip esnedim her konuda.ama sonunda delirtti beni ya benimkilerin yanına taşınırız anneni bayramda görürsün.ya da seninkilere yakın oturur bayram da bize gidilir kusura bakma sadece senin ailen yok diye çıkıştım.ama huyudur sakinleştirir konuşur konuşur bakarız der.ama o konu sonuçlanmaz.yaşadığımız tek gerçek sorun şu ana kadar ve bunda bakarız deyip susmasını da kabullenemiyorum.kurban bayramında ne yapacağız evli olmuş olacağız o zaman.bayram gelse yine bakarız diyecek sanki

Peki mesela siz "benim anneme yakın oturalım senin ailene bayramlarda gidelim" deseydiniz kabul eder miydi?

dedim onu da tabiki kabul etmiyor.bursada oturalım annem yalnız yaşlı kadın yakınında olalım senin annene de burdan ev alalım diyor.annem niye düzenini bpzsun kadın şimdi senin için.ama o kabul etmiyor tabi annemlere yakın olmayı kendi annesi hasta yaşlı yakın olması gerek ona

Esimin ailesine yakin oturuyorum. Her iznimizde, her tatilde ve firsatta benim aileme, Izmire gideriz. Evlenmeden konustum anlastim. Ki bunu esim teklif etti. Ozlerler seni, bizimkileri hep gorucez zaten dedi.. Ramazan bayraminda ilk gunu burada ailesi ile geciriyoruz, sonra Izmire geciyoruz. Kurban bayraminda da benim tarafimla sulalecek koyumuzde bulusuyoruz. Esimden yana sansliyim ama cogu arkadasim sizinle ayni sikintiyi yasiyor. :/

benimde annem öyle gece yarısına kadar fabrikada çalıştığını bilriim.tek başına iki çocuk okutan bir kadın.dedemler desen köyde 40 günlükten bu yana bakmışlar bize.nasıl şimdi yok ben size gelemem bayramda derim.yok öyle bir dünya.bir kendisi vefalı evlat sanki

ay yok benimki neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim.gayet anlayışlı bir adamdır ama bayramlarda ailesiyle olacak illa herhalde

Yani şimdi evlenmeden önce bir evlilik sözleşmesi imzalayın diyeceğim de mümkün mü bilmiyorum. Sanki böyle bir sorun varken evlilik bile bile ladesmiş gibi geliyor. Ben de benim ailemi ikinci plana atacak bir şeye bile bile gitmem, aklınızın karışmasını anlıyorum.

şimdide mesaj atmış aynen şöyle Şaka yapıyorum tabiki ben,senin ailenle de geçirelecek bayramlarımız olacak diye. gayette ciddiydi ben delirince yokşakaymış tanımıyorum sanki onu.

Ayni benimki hayirsiz evlat mi olayim der bana ee sen olmuycan da ben mi hayirsiz olcam geceksin o isi derim hep onun disinda bulunmaz bi insandir ama bu konuda kavga ederiz

Ayni benimki hayirsiz evlat mi olayim der bana ee sen olmuycan da ben mi hayirsiz olcam geceksin o isi derim hep onun disinda bulunmaz bi insandir ama bu konuda kavga ederiz

benimkide her konuda harika bir adam ama bu konu cidden canımı sıktı.valla delirdim bir anda

Seni tebrik ediyorum susmamissin sonuna kadar direniyorsun dogrusu tabiki senin soyledigin kendi aileleri kral sanki. Asla taviz verme. Alaha sukur ben sansli kesumdebim evlenince sikinti çıkabilir evlenmeden halletmen gereken bi konu

benimkide her konuda harika bir adam ama bu konu cidden canımı sıktı.valla delirdim bir anda
delırmeyın sız tavız vermeyın yeter bu yasadıgım ıcın bılıyorum ayrılmayı gerektırecek bır durum degıl sadece tavız vermeyın bısey dıyemez

Seni tebrik ediyorum susmamissin sonuna kadar direniyorsun dogrusu tabiki senin soyledigin kendi aileleri kral sanki. Asla taviz verme. Alaha sukur ben sansli kesumdebim evlenince sikinti çıkabilir evlenmeden halletmen gereken bi konu

gelsin zaten konuşucam ben işimi hayallerimi hayatımı değiştrimeyi göze alırken sen neden bahsediyorsun.bayramın ilk günü seninkilere sonraki günler benim tarafıma gideceksek amenna yoksa ver kararını diyeceğim zaten.

Zaten nisanliyken her konuda iyi oluyorlar ama bir tek ailelerine gelince cok degisiyorlar. Evlenince 180 derece aileye baglaniolar ve yeni bir yuva kurduklarinin farkinda bile olmuyorlar. Balik bastan kokar Allah yardimcin olsun iyi dusun nisanlinin tavri tuhaf

delırmeyın sız tavız vermeyın yeter bu yasadıgım ıcın bılıyorum ayrılmayı gerektırecek bır durum degıl sadece tavız vermeyın bısey dıyemez

gelsin konuşacağım zaten ilk gün kendi ailesi sonraki günler bizim aileyi kabullenirse ne güzel.yoksa oturur ailesiyle bayramda baş başa o düşünsün eşin nerde dediklerinde ki vereceği cevabı

gelsin konuşacağım zaten ilk gün kendi ailesi sonraki günler bizim aileyi kabullenirse ne güzel.yoksa oturur ailesiyle bayramda baş başa o düşünsün eşin nerde dediklerinde ki vereceği cevabı
işte bu ama sımdı kavga cıkarma sadece dusuncenı soyle

zamanı geldıgınde senın cıddı oldugunu anlayacaktır

işte bu ama sımdı kavga cıkarma sadece dusuncenı soyle

zamanı geldıgınde senın cıddı oldugunu anlayacaktır

ben senin için hayatımda değişiklikleri göze almışım,bu aşırı aile tutkusundan vazgeç yalnız senin ailen yok tek seninde vefa borcun yok.ben gereken adımı atmışım.ya benimkilere yakın oturur senin ailene gideriz.ya size yakın oturur benim aileme gideriz.he illa yok diyorsan ya ikisindende uzak otur ikisine de gideriz olmadı yalnız başına gidersin.ben anlayış gösterdikçe bencilleşme sadece ailen yok.senin olur olur dediğin şeyler beni mutsuz edebilir.biraz anla geldiğinde konuşuruz ama adım atacağımı da düşünme dedim

çokk guzel demıssın agzına saglık bu meseleyı sımdılık rafa kaldır evlenınce bayram gelınce yaparsın yapacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…