Ayrılmanın Eşiğindeyiz.

Aaaa naptin sen lawyer? Bursali bir erkek asla ve kati suretle Bursa hudutlari disina cikmaz,cikartilaamaz,cikarilmasi teklif dahi edilemez !!

Ben hayatimda bu kadar cok ailelelerine ve sehirlerine bagli baska erkek gormedim.Sana da kolay gelsin.

benim baba tarafı da bursalı canım annem tekirdağa götürebilmiş.zaten nişanlımda ankarada yaşıyor normalde subay burda bakalım hallettik lafıma geldi :)

sorunu çözdük,geri adım atamayacağım tek konu ailem :) teşekkürler :)

Aaaa naptin sen lawyer? Bursali bir erkek asla ve kati suretle Bursa hudutlari disina cikmaz,cikartilaamaz,cikarilmasi teklif dahi edilemez !!

Ben hayatimda bu kadar cok ailelelerine ve sehirlerine bagli baska erkek gormedim.Sana da kolay gelsin.

genel olarak her bursalı da bir bursa aşkı var.bende yaşadım bir süre ama ısınamamıştım çok fazla açıkçası

Düşünürüz, konuşuruz diye geçiştirilmemeliydi. Bu iyi niyet göstergesi değil bana göre. Hatta köprüyü geçmeye çalışma durumudur. O an senin de fikirlerine ve isteklerine saygı duyduğuny belirtip söylediğini kabul etmeliydi. Düşünürüz ne ya. Çocuk kandırıyor sanki. Dedim sana ayrıl ne işin var senin bu adamla ya vallahi üzülüyorum.

bayramlar yüzünden ne yuvalar yıkılıyor........
sen çeket gidersin bayramda ailene gelmezse gelmesin
biz eşimle ayrı takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…