Ayrılmanın Eşiğindeyiz.

Yapılan tüm fedakarlıklar bir süre sonra normalleşecek onun gözünde. Başlamış da zaten. İşte bu tehlikeli.
İnsanoğlu malesef, vefasız ve nankör olabiliyor.
Umarım aklını başına alır ve saçmalamaz.

çemkirince geri çekti kendine iki tarafa da gideceğiz tabi demeler,en iyisi cadı olmak sanırım

aynen katiliyorum, geçen bayramin ilk gün

sinir oluyorum bu erkeklere ve ailelerine...
bende nisanlimla geçenlerde kavga ettim bayram konusunda. Ben ailesini bayramin ilk günü aradim konustum bayramlarini kutladim.. aksam oldu abisi benimle konusmak istemis. ama konusamadim..herneyse anlattim bunu nisanlima. o da diyor : niye konusmadin konussana...bende sinirlendim ve patladim ''sen benim ailemi aradin mi da ben senin abinle konusayim söylermisin, bir mesaj attin... bir 5 dk ni arayip aradin mi da bana böyle gelip tavir yapiyorsun'' dedim. tabii kendisinin yüzü yoktu sonra bana bakmaya... ve sustu kaldi.
bu yüzden ben kendisinden sogudum.. su bayram günleri konusmuyorum kendisiyle. yani demem su ki... asla ama asla aileni ikinci plana atma. nisanlim bana bsy desin ters davransin yine okey derim..sesimi çikarmam ama ailem söz konusu olunca ben sessizligimi bozarim.... bazen bu erkeklere haddini bildirmek zorundayiz.... kendilerini bazen kral saniyorlar.

biz halletik canım ya anında geri adım attı çemkirince tabi ben :) ama seninki ayrı olay nişanlısın ve aramamak nedir

biz halletik canım ya anında geri adım attı çemkirince tabi ben :) ama seninki ayrı olay nişanlısın ve aramamak nedir
yani bide annem bizim için hersey yapti düsünebiliyormusun.. babam bu nisan konusuna karsi gelmisti.
annem yinede ikna etti, nisanlandik. Babam bizi tek basimiza bir yere yollamiyordu, yanimda kuzenim olsa dahil. annem her zaman ikna etti babami... bayram gelmis adam aramiyor.
ay öyle bir sinir oldum ki.. bende dedim sonra : tamam, birdaha ki ne bende senin ailene mesaj atip kutlayacam bayramlarini bakalim nasilmis diye.

canına okurum öyle adamın herkes damat arasın diye bakar saygısız zaten baba zar zor ikna olmuş delirtçek adamı

canına okurum öyle adamın herkes damat arasın diye bakar saygısız zaten baba zar zor ikna olmuş delirtçek adamı
ya biz nisanliyiz, ama ikimiz ayri ülkelerdeyiz. ben yurt disinda o türkiyede..
her neyse 3 gün sonra türkiyedeyim, o da gelecek memlekette (su an baska sehirde görev yapiyor)
herseyi yüz yüze konusacam..gerekirse dayagi da yer :)

şiddete gerek yok bir saat başının etini yesen yeter

ah bir bilsen ben de aynı durumdan müzdaripim, erkeklerin çoğu böyle. sen ailenden, işinden, güzel memleketinden akrabalarından, arkadaş çevrenden onun için ayrıl o da sana yapacağını yapsın. ben de de aynı sıkıntı bana ilk başta ailemden uzak bir yerde yaşayacağız dedi sonra da evi bile ailesine yakın yerden tuttu, sebep; başka yerde onun gibi güzel bir ev bulamamış... bence bu tarz şeylere hazırlıklı ol düğünden sonra bile çoğu arkadaşım bu problemi yaşıyor. benim düğünüme çok az kaldı ama benim de bu sorunlar yüzünden mideme kramplar giriyor artık nasıl olur evlilik diye. Evlenince hep onun ailesi ön planda olacak seninki ise geri plan.. Allah kolaylık versin canım

valla canım ben canına okudum istersem kapının önüne koyacağımı bildiği için anında geri adım attı.sen nasıl istiyorsanlar falan havada uçuşuyor.yok öyle benim ailem sadece.cadılıksa cadılık ! neyseki bizim ki o kadar bensiz adım atamaz bilir git kendin otur diyeceğimi allah kolaylık versin canım hayırlısı olur inşallah

Aaaa naptin sen lawyer? Bursali bir erkek asla ve kati suretle Bursa hudutlari disina cikmaz,cikartilaamaz,cikarilmasi teklif dahi edilemez !!

Ben hayatimda bu kadar cok ailelelerine ve sehirlerine bagli baska erkek gormedim.Sana da kolay gelsin.

'Bakarız' lafı ben bildiğimi okurum da şimdi seni sakin tutmam gerek anlamındadır daha doğrusu ben böyle kullsnırım.seni şimdilik sakinleştirmek için bakarız diyerek sallamış.En baştan açık açık konuşun.bu bayram teranesi hep sorun oluyor.benim eşimin ailesi ve doğal olarak eşim de her bayramı orada geçirmemizi istiyorlardı.eşimle ciddi tartışmalarımız oldu.en sonunda kv'ye usturuplu şekilde benim de bir ailemin olduğunu söyledim işine gelmese de kabul etmek zorunda kaldı.ramazan bayramında eşimin ailesine, kurbanda benimkilere gidiyoruz.kurbanda et, kan kokusu tutar beni bir de çok iş olur diye kendi ailemin yanında olacak şekilde ayarladım.mesleğini hatta kendini geri plana bırakarak köye yerleşme düşünceni de şaşkınlıkla izliyorum.

Cok da iyi yapmissin ezdirme kendini. Söylediklerinin arkasindan dur. Ne oyle eski kafalik bayramda ailesinde olmak falan. Bi bayram annende bi bayram kv'dende olmak gerekir. Sanki senin ailen yok. Annen üzülür sensi bayramlarda belli etmese de. Ben bu bayram gitmedim de ne uzulduler her gun aradilar. Taviz verme hic. Baştan taviz verirsen evlenince de öyle devam eder.

Hazir geri adım da atmış kararliligini gorsun de oyle eski model tekliflerle gelmesin bir daha.

Bizim iki tarafta şehir dışında eşimin ailesi daha yakın Şehirde araba ile gidilebilir uzaklıkta bu sebeple kurban bayram-ı biraz işli bayram olduğu için eşimin ailesine şeker bayramındada benim aileme gidiyoruz kimse sorun yapmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…