Ayrılmanın Eşiğindeyiz.

Aaaa naptin sen lawyer? Bursali bir erkek asla ve kati suretle Bursa hudutlari disina cikmaz,cikartilaamaz,cikarilmasi teklif dahi edilemez !!

Ben hayatimda bu kadar cok ailelelerine ve sehirlerine bagli baska erkek gormedim.Sana da kolay gelsin.

benim baba tarafı da bursalı canım annem tekirdağa götürebilmiş.zaten nişanlımda ankarada yaşıyor normalde subay burda bakalım hallettik lafıma geldi :)

Cok da iyi yapmissin ezdirme kendini. Söylediklerinin arkasindan dur. Ne oyle eski kafalik bayramda ailesinde olmak falan. Bi bayram annende bi bayram kv'dende olmak gerekir. Sanki senin ailen yok. Annen üzülür sensi bayramlarda belli etmese de. Ben bu bayram gitmedim de ne uzulduler her gun aradilar. Taviz verme hic. Baştan taviz verirsen evlenince de öyle devam eder.

sorunu çözdük,geri adım atamayacağım tek konu ailem :) teşekkürler :)

'Bakarız' lafı ben bildiğimi okurum da şimdi seni sakin tutmam gerek anlamındadır daha doğrusu ben böyle kullsnırım.seni şimdilik sakinleştirmek için bakarız diyerek sallamış.En baştan açık açık konuşun.bu bayram teranesi hep sorun oluyor.benim eşimin ailesi ve doğal olarak eşim de her bayramı orada geçirmemizi istiyorlardı.eşimle ciddi tartışmalarımız oldu.en sonunda kv'ye usturuplu şekilde benim de bir ailemin olduğunu söyledim işine gelmese de kabul etmek zorunda kaldı.ramazan bayramında eşimin ailesine, kurbanda benimkilere gidiyoruz.kurbanda et, kan kokusu tutar beni bir de çok iş olur diye kendi ailemin yanında olacak şekilde ayarladım.mesleğini hatta kendini geri plana bırakarak köye yerleşme düşünceni de şaşkınlıkla izliyorum.

Aaaa naptin sen lawyer? Bursali bir erkek asla ve kati suretle Bursa hudutlari disina cikmaz,cikartilaamaz,cikarilmasi teklif dahi edilemez !!

Ben hayatimda bu kadar cok ailelelerine ve sehirlerine bagli baska erkek gormedim.Sana da kolay gelsin.

genel olarak her bursalı da bir bursa aşkı var.bende yaşadım bir süre ama ısınamamıştım çok fazla açıkçası :KK43:

Düşünürüz, konuşuruz diye geçiştirilmemeliydi. Bu iyi niyet göstergesi değil bana göre. Hatta köprüyü geçmeye çalışma durumudur. O an senin de fikirlerine ve isteklerine saygı duyduğuny belirtip söylediğini kabul etmeliydi. Düşünürüz ne ya. Çocuk kandırıyor sanki. Dedim sana ayrıl ne işin var senin bu adamla ya vallahi üzülüyorum.

bayramlar yüzünden ne yuvalar yıkılıyor........
sen çeket gidersin bayramda ailene gelmezse gelmesin
biz eşimle ayrı takılıyoruz

X