doğruyu söylemek gerekirse dileğim bundan sonra hayatımı yaşayacağım lafın bile yanlış olmuş hem eşinin seni kıskandığını ve buna sebep olacak şeyler yapmadığını söylüyorsun ki ben sana bu konuda çok inanıyorum hemde öyle bir laf ediyorsunki kocan bu lafını hiç unutmayacaktır
keşke ayrılıp bundan sonra sadece çocuklarım için yaşayacağım deseydin
bende annenin yanına bir süreliğine gidip onun aklının başına gelmesini ve bunu daha öncede söylediğim gibi kendi lehine çevirmelisin
ortada çok önemli bir sebep olmadıkça boşanma lafının ağızlara sakız olmasınında doğru olmadığını düşünüyorum heleki ortada çocuklar varsa
öyle güzel söylemişsinizki, bende sizinle aynı fikirdeyim. Hayatımı yaşıyacağım demek bir eşe söylenebilecek en son sözlerden biri olmalı bencede. Eşiniz zaten bu konularda güvensiz anladığım kadarıyla kendine. Sizin onu sevmediğinizi düşünüp bu şekilde hareket edebilir bence. Sevgini hissettir biraz bence eşine. Çocukların var boşanmak senin için son şey olmalı. Eşinin davranışları seni sevdiğini gösteriyor. Ama aşırı kıskanç yenmesi gerekli bu düşüncesini. Onunla oturup güzel güzel konuşmalısın. Ona onu sevdiğini hissettirmelisin . Bu davranışlarının seni üzdüğünü söylemelisin.