ayrılmak ders almak pısman olmak

saol cnm bnm

Ayrılmadan bir kere yaşayalım içimde kalmasın dedi herhalde. Güvenmeyin şöyle adamlara . Olan olmuş gitmiş sende istemişsin olmuş kullandı diye düşünme yaşadım de geç..

Ayrılmadan bir kere yaşayalım içimde kalmasın dedi herhalde. Güvenmeyin şöyle adamlara . Olan olmuş gitmiş sende istemişsin olmuş kullandı diye düşünme yaşadım de geç..
aynen oyle dedı demıs hazmedemedım boyle bırı degıldım kadın sevdıgı guvendıgıyle bıseyler yasar salak gıbı boyle bırını sevmısım ona uzuldum cok pısmanım kımse babasının ogluna guvenmesın lafı var ya guvenmesın ıste kım ne oldugunu severken degıl ayrılıs bıcımınden anlıyosun

böyle dengesiz biriyle ilişki yaşanmaz. neden hemen evine gittinki sanki, kendini ağırdan satmayı öğrenmezsen daha çok böyle durumlarla karşılaşırsın. bırakacaktın sürünsün.

Son defa birlikte olmuş bırakmış ağırdan sat kendini seviyorum diye birlikte olma artık gerçi hayat senin ama hafif kalırsın hep ki o tatildesin diye neler kurmuştue erkek beyni ile

Bu durumdan anladığım şey... Sizin yaralı olduğunuz ne yaşadıysanız eskide kalmış. Çivi çiviyi söker...

özet şeklinde yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız kendi çapında bir oyun oynamış. yani sizi kullanmış demek istemiyorum bu lafı hiç sevmiyorum ama biraz öyle olmuş gibi geldi bana. birlikte olduk derken? yakınlaşma olmadı diyorsunuz? ben orasını da anlayamadım ama dediğim gibi kendi zevkini, egosunu tatmin etmiş.

Türkçe yazıyorsunuz, noktalamalarda var ancak ortada hir anlam yok. Hani bu metnin kurgusu, olay bütünlüğü??

ilk defa mı birlikte oldunuz eğer ilkse ve daha 24 saat dolmadan bitti diyosa resmen sizinle birlikte olmak için barışmak istemiş bunun için çağırmış, hevesini alıncada bitti demiş

Kendini kötü hissediyosun seni cok iyi anlıyorum
Karşındaki insan kendi basitligini igrencligini konusturmus
Cok gurur kirici yaptigi sey allaha havale et sabret ve bekle...
Ama donmesini degil unutmayi bekle, daha bu insanla oluru yok

ilk defa mı birlikte oldunuz eğer ilkse ve daha 24 saat dolmadan bitti diyosa resmen sizinle birlikte olmak için barışmak istemiş bunun için çağırmış, hevesini alıncada bitti demiş
ama ınkar edıyo bırde evet aynen oyle olan bu .. kendımı acız hıssettım

evet canım kafam o kadar karsık anlatmak ıstedıgım o kadar sey varkı anlamsız yazılmıs olabılır ama bı gun ıcınde bunlar olunca ne denır kı karaktersızmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…