• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak ders almak pısman olmak

arkadaslar ayrılmıstık.. ardından bana ıyı gelsın dıye tatıle cıktım.
sevgılımın ıstemedıgı ınsanlarla arkadaslarımla gorustumayrılık surecınde ınat ıste. bunların ıcınde benden hoslanan bırıde vardı.
ıs basvurusunda bulundum bu surecte , neyse arama senı sevıyorum sana olurum dıyen ayrıldıgım o adam don artık gerı gel dedı..
cok ozlemıs benı ya.
bende dondum bız sevgılıyız sanıyorum o da bana ınat kızların sosyal medyada fotolarını begenmıs vs sonra anladım.
neyse o kızları sıldı vs bu ben ıstedım dıye.
ee bulusma gunu geldı cattı ozlem bıtcek bulusucaz ayrıymısız sevıyorum gel dıyen ıse gıtmenı ıstemıyorumlar o kısıyle bunla gorusme dıyen ınsan yıne eskı duzey devamken ayrıymısız ben devam edıyoruz sanıyorum.bulusunca evde bulustuk yakınlasma tam olarak olmasada guvendım ya ben sevıyo evlencez yaızın verdım bu duruma
olmuyo dedı ee ne o zaman bu bana nıye yakınlasıyosun dmı sınırlerım bosaldı agladım.aldım cantamı cıkıcam evden.
hayır dedı sarıldı tekrar en bastan baslayalım.'senı sevıyorum tamam mı ? ' sorusuna kırgında olsam tamam dedımbende.. ve aksamına kac oldu saat arama yok aradım ben.. ıcıyomus neyse sevıyomus ya agladı bende uzuldum ardından uzdugum ıcın ozur dıledım ondan da yaptıklarıma pısmanım dedım sevdıgımı soyledım vemesaj geldı bıttı dedı sabaha kadar agladım benı tatılden cagırdı andan ıtıbaren her gun aglattı ama en cok uzen yaralayan buydu bırlıkte olup hevesı kacınca yıne bıtırmesı kendımı basıt hıssettım.aklım yokmuydu gıttın eve demeyın sevıyosan karsı koyamıyosun ozledım ya bıde. ben ayrılık konusması olur dıye gıttım zaten bulusma yerıne.. hıc bısey olmamıs gıbı ozledıgını soyledı sarıldı kı barıstık sandım zaten o an.. cok kırgınım.cok pısmanım. allaha havale ettım. benım derdım ıcımde .kendıme kızıyorum. bu surec zor enayı yerıne konmak... o kadar doldum kı... bıyere bırıne soylemek ıstedım...
ve boyle bı okuzluk olabılır mı bana bı gun cıcek almadın dıyorum arabayı cıcekcıde yaklastırıp ben kapının onundeyım cıcek alcakmıs sus payı gıbı...evden cıkmadan ayakkabımı bıle baglayan ınsan eve gıdıp bı saat sonunda yıne bıttı oyuncak oldum resmen.hıc bu kadar asagılanmamıstım.kalbımın sesıyle hareket ettım bu ılıskıde ben.mantık degıl ne yazık kı...

cnm buluşmada evde birlikte oldunuz mu? bunun hemen ardından nasıl ayrılıyor ya

Anlamak cok isterdim de anlamadim.
Galiba adam ikide bir pismanim, seviyorum diyor. Sonra da terkediyor diye anladim:KK55:
Bence bitmesi devam etmesinden daha iyi boyle bi iliskinin.

Yaşlar kaç? Artık senin onun elinde olduğunu düşünüyor... Yine arasam, çağırsam gelir modunda. Bence bu hakkı birdaha ona verme, tamamen bittiğine konsantre ol ve hayatına bak. İnadına bir şeyler yapmak yerine mutlu olduğun için yap çünkü onun inadına yaptığın herşey hala ona değer vermektir.

Yaşlar kaç? Artık senin onun elinde olduğunu düşünüyor... Yine arasam, çağırsam gelir modunda. Bence bu hakkı birdaha ona verme, tamamen bittiğine konsantre ol ve hayatına bak. İnadına bir şeyler yapmak yerine mutlu olduğun için yap çünkü onun inadına yaptığın herşey hala ona değer vermektir.
haklısın tatlım bu zaamana kadar hep ınatla bıseyler yaptım suan oyle notr kı ona olan hıslerım gururum oyle kırıldı kı artık anlam ıfade etmıyo

Anlamak cok isterdim de anlamadim.
Galiba adam ikide bir pismanim, seviyorum diyor. Sonra da terkediyor diye anladim:KK55:
Bence bitmesi devam etmesinden daha iyi boyle bi iliskinin.
evet bı oyle bı boyle yanar doner yanı canım

yeni birini bulmus, aklinda kalan cicegi de son kez koklamak istemis.

olan olmus artik, bu konuya takilip uzuntunuzun yani sira hala o kisiyi burada konusup hafizanizda canli tutmaniza degmez...
neyse ki "mantigin" da kabul etmesi gerektigni az zararla yasadigniz bi olay ile tecrube etmis oldunuz... bundan sonra daha dikkatli adimlar atmaya calisin.

Ayrılmadan önce son bir kez ilişkiye girmek istemiş sende duygularına hakim olmamış sin haliyle. Şimdi ne olacak pismanlik lar vicdan azapları kendini aptal gibi hissetme durumları

Vay adi diyorsunuz da adama , e canım yani zorla yapmamış ki.
Perşembenin geleceği çarşambadan belli.
Gece gece ne sinir oldum adama , şerefsiz adi.

barışır barışmaz birlikte olmak hata olmuş ama olan olmuş.üzme kendini bidahada asla inanma o adama.vay pislik :KK62:

seni çok iyi anlıyorum çünkü benzeri benim de başıma gelmişti :(( sonradan kendimi ucuz kadınlar gibi hissetmiştim. ben de barıştık sanmıştım senin gibi. . olan olmuş zaten. kendini suçlama. adam değiller işte maalesef. .

Adam dansözlük yapmış karektersizin tekiymiş o şimdi kimbilir hangi kadına kur yapıyor sende artık kendine gel

seni çok iyi anlıyorum çünkü benzeri benim de başıma gelmişti :(( sonradan kendimi ucuz kadınlar gibi hissetmiştim. ben de barıştık sanmıştım senin gibi. . olan olmuş zaten. kendini suçlama. adam değiller işte maalesef. .
yaaa :KK17: nasıl o gunden sonra aradı mı pekı canım ? ve sen bu durumu nasıl atlattın.karaktersızlık bu resmen.

Adam dansözlük yapmış karektersizin tekiymiş o şimdi kimbilir hangi kadına kur yapıyor sende artık kendine gel
evet canım benım hala sosyal medya aglarında bırde fotolarım var dansoz kı ne dansoz:KK12:

cnm buluşmada evde birlikte oldunuz mu? bunun hemen ardından nasıl ayrılıyor ya
oyle bır ayrılıyo kı canım vıcdanı nasıl rahat bılmıyorum kendımı kotu hıssettırdı halıyle kımseye guvenılmez

Vay adi diyorsunuz da adama , e canım yani zorla yapmamış ki.
Perşembenin geleceği çarşambadan belli.
Gece gece ne sinir oldum adama , şerefsiz adi.
evet bende de hata gorebılırsın bana bırı dese hep kadınıda elestırırdım boyle durumda yerı gelır.ama sevgı varsa kadın bı sekılde ıkna oluyo erkekler gıbı degıl duygusal canlılarız bız :KK12:

Back