Ayrılırken çirkinlikte sınır tanımayanlar...

Vallahi ben yargılamıyorum zaten , Sadece kadınlarımıza üzülüyorum 2 kuruş etmeyen adamlar daha sonra gelecek karartıyorlar Ben boşanmış olsam mesela karşımdaki insan da gene aynı şekilde dengi olması gerekir mesela burada 35 yaşındaki kadına geçen gün 50 yaşındaki insana yakıştırmışlar onu da gayet reddettim yani böyle bir şeyde asla olamaz , her şey dengi dengine olmalı . Ha illa boşanmış insan Boşanan insanla evlenecek diye bir kural da yok çocuk yoksa boşanmamış kişiyle de evlenebilir mesela ama yaş farkı belli bir noktada tutulması gerekir tabi bence. Malum bir de erkekler otuzundan sonra olgunlaşmaya başlıyor

Bozulacak ne var ki bunda bu kadar. Bu yaptıkları zaten sizin yapmanız gerekendi baştan. Ayrılalım ama sevişmeye devam edelim diye ne kadar daha sürdürmeye devam etmeyi düşünüyordunuz ilişkiyi? Kırıldığınız şey olanlar değil - ki mantıklı olanın bu olduğunu biliyorsunuz- bunları yapanın siz yerine o olması. Kusura bakmayın ama o kadar kızacaksanız elinizi çabuk tutan siz oksaydınız. Bu arada çocuk Allahtan dediğiniz gibi olgunmuş (!)

Ne yapmalısınız. 35 yaşında bir çocuk annesi olarak özsaygı kazanmanızı ona göre davranmanızı tavsiye ediyorum ama yapacağınızı sanmıyorum. Karşıdakine gelecek olursak zaten çocuk tavırlarından belli siz de öylesiniz başka bir açıklaması yok zira böyle bir şahsa insan neden 2. Şans verir ki? Bir de lütfen evleneceğinize emin olmadan çocuğunuzla kimseyi muhatap etmeyin aldıkları hediyeleri vs de vermeyin. Ayrıca evlilik birliği (dava açılmış olsa bile) sonlanana kadar sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor.

Son düzenleme:
Biz boşanmış kadınlar bin kat daha dikkatliyiz yanmamak için. Bu adam hayatınızda kalsa başınıza neler gelirdi siz daha iyi biliyorsunuz. Unutacaksınız geçecek gidecek. Kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun

Ne mi yapmalısınız; bu gel-gitli kişiyle bir daha "ölüyorum" dese de barışmamalısınız. Yok öyle "yanındayım" falanlar filanlar, sizin de kendi problemleriniz var, en önemlisi küçük bir çocuğunuz! Başka çocukla uğraşmaya lüzum yok şu an.
Ayrıca ne çiçekmiş be. Elinden gelse yedirip içirdiğini de geri isteyecek.

G gayegayem kusura bakmayın ama henüz resmî olarak evliyken bir ilişkiye başlamanız hata çünkü hem hala kağıt üzerinde de olsa evli görünüyorsunuz hem de evliliğin getirdiği psikolojik yorgunluğu atmadan, kafanızı toparlamadan başka biriyle olmak mantıklı ve sağlıklı değil.

Aşk bu hiç ummadığım anda olmaz dedim oldu diyebilirsiniz ama 35 yaşında olgun bir kadınsınız biraz daha mantıklı düşünüp hareket edebilirdiniz.

Olan olmuş diyelim bundan sonrasına bakmalısınız ve her kıskançlık krizinde ver çiçeklerimi, çekirdeğimin kabuğunu bile istiyorum diyen 5 yaş grubu çocuğuyla artık görüşmemelisiniz, toplayın neyi var neyi yoksa, kendiniz götüremiyorsanız dahi kargoya verin, bir kutu misketle kısa paçalı pantolon da hediye edin.

Evinizin anahtarı da ondaymış yanlış okumadıysam, lütfen kilidinizi değiştirin.

Yaşamadığımı nereden çıkarttınız ?
Ama benimde bir kızım var ve boşansam o büyüyene kadar ben tercih etmem dedim. Müge Anlı benim idolüm sizlik bir durum yok. Size hala normal geliyor. Anlaşıldı evlenmeden bırakmayacaksınız. Madem nasıl geri döndürebilirim diye sorun soruyu. Kurumuş gül kadar değeriniz yok adamın gözünde ama neyseee.

Her şey bir yana evde böyle kavgalar olurken kızınız da buna şahit oluyor muydu sadece bunu merak ediyorum.
Tek üzüldüğüm ve takıldığım nokta burası. Diğer her şey liseli ergen ayrıl barışları.

yorumları okumadım öncelikle onu söyleyeyim. derdim sizi yargılamakta değil fakat siz 35 yaşında, kızı olan birisiniz, karşınızda 25 yaşında sizden 10 yaş küçük, henüz olgun olmayan, her kavgada "çiçeklerimi de geri getir, bitsin" diye ağlayan biriyle birliktesiniz. henüz boşanma davanız sürüyor, evlilikten de çekmişsiniz. e bacım sizin böyle biriyle daha dava bile sonuçlanmadan ne işiniz var? sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş. üflemesi de gerekir. daha ilk her şeyimi de getir, öyle bitsin, böyle kimseyle konuşma dendiğinde, seninle mi uğraşacağım demeniz gerekmiyor muydu cidden? çocuğa kızamıyorum, zira yaşının gereği gibi davranıyor. liseli aşıklar gibi "ver eşyamı al eşyanı" ağla zırla.. ama o bile gerekenin bu olduğunu görüp ayrıldıysa diyecek bir şey pek kalmıyor..

Ben adam durumundan yorumlamak istiyorum olayı...
25 yaşında, ailesiyle sorunlu, intihara meyilli, hastalikli kıskanç, kendinden 10 yaş büyük medeni durumu halen evli ve çocuklu kadınla ilişki kurabilecek yapıda.
Koy esra erol programına izlensin. O derece çarpık.

Ne çiçekmiş arkadaş bu saatten sonra yapılacak tek şey bu kişiden kurtulmuş olduğunuz için yatıp kalkıp şükretmek olmalı

Bu ruh hastası kızının da psıkolojısını bozar bak hemen kurtul cıkar hayatından bosanıp kendıne yenı bı hayat kur bence

Anahtarım onda değil onun anahtarı bende. Haklısınız insan sorunlarından uzaklaşmak isterken bazen daha büyük sorun içinde buluveriyor kendini. Sabretmekten başka çarem yok. Kısa paçalı pantolon ve misket fikri hoşuma gitti :) Şu davam olmasa zaten bilirdim anlamasa da yapacağımı ama dua etsin ne diyeyim… Bu arada arıyor gizli numaradan kendi numarasından açmıyorum. Kim bilir yine ne ister :)

Birbirinin farklı versiyonu gibi :/ İki farklı birbirinin devamı korku filmi sanki!

Ben de sizin gibi düşündüm yaşına odaklanmadım ön yargılı olmadım. Bu adam eminim 70 yaşına gelse yine böyle olur. Hukuken boşanamıyorsunuz 3 yıl da olsa. Dava zaten uzun sürüyor bir de pandemi uzattı, derken sabırla kurtulmayı bekliyorum. Bu süreçte hukuken evli görünsem de eski eş kişisine karşı sadakat hissetmiyorum. Ayrılalı 2 sene olmuş, bana yapmadığı pislik kalmamış evliyken de birlikteyken de… Revize edilmesi gereken bir sistemin diyeti ben ve benim gibi kadınlara yükletiliyor. Çok acı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…