Ayrılırken çirkinlikte sınır tanımayanlar...

Bende anlayamadım
Olgun bı adam
Yaş farkını bı iki şey dışında hiç hissetmedim demis.
Okudugum her kelime adölesan tavrı
Yaşadığım bazı olayları kıskançlığına verdim doğru. Hani yaşı 50 de olsa kıskançlıktan gözü körelir ya öyle yorumladım aslında. O sırada ne yapacağını bilemeyip saçmalıyor dedim ama ergen işte.

Bekara … boşamak derler. Sizinki de o misal. Yaşamadan, ön yargılı yaklaşmayın derim… Ayrıca kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye de Hadis vardır. Olayı Müge Anlı’ya bağlamanıza gerek yok, takıntı yaptığı tek şey var böyle kontrolcülük. Zarar vermek istemediğini biliyorum. Duygularından dolayı saçmaladı belki çocukluğundan. Her neyse sonuçta ben de kızımı tehlikeye atacak bir anne değilim. Dün tanıdım hop hayatıma aldım diye de bir şey yok. Aylarca konuştuk görüştük. Son olaylarda saçmaladı ve bitti hepsi bu.

Sahiden ergen

Ama uzilmeyin geçip giden zaman için

Ben böyle şeyleri elbette acısı geçtikten sonra insan daha sağlıklı düşünüyor ama hep bir macera yaşadım heyecanlı günlerdi diye degerlendiriyorum

Heleki on yaş küçüğünuz olduğu için siz çok daha kolaylikla macera yakıştırması yapabilirsiniz, uyar yani.

Birde dişil enerjinizi yenilemeye tedavi etmeye ihtiyacınız var, tuzlu su ile durulanin duştan cikarken sağ omzunuzdan

2 yıl sonra bağlandım doğru. Aleyhime dönmemesi için çok temkinli davrandık. Valla ergence tavırları yoktu başta hep söylüyorum. Sonra böyle saçmalamaya başladı. Ben de anlayamadım. Yaşa takıldım önce ama sonra iyi örnekleri düşünüp kendimi teselli ettim inandım.

Teşekkürler yapacağım çünkü gerçekten bu aralar enerjim bitik. Çok ihtiyacım var dişil enerjiye :)

Bir an önce yollayacağım sağ olun. Aslında baya gizli kaldık sadece 3 arkadaşım üç samimi dostum biliyor onu başka bilen yok. Eve gelirken de çok dikkat ediyorduk kimse görmesin diye ama tabi ne kadar dikkat etsekte temkinli olsakta olacak olur Allah korusun :)

Hanımlar gene 25 yaşındaki adama çocuk demiş. 25 yaş gayet yetişkin bir yaş. Adam ailesi onaylamadığı halde il değiştirip ilişkisini yaşamış. Sıkıntı yaşı değil. Kendisi kaç yaşına gelirse gelsin kıskanç olacak, çünkü onda hastalık derecesinde. Biraz da cimri sanki. Ya da cimri olmasa dahi ayrılınca çöpü bile kalsın istememiş. Dengesiz. Bir seviyorum demiş bir ayrılalım demiş. Üstüne konuşmaya değmez. Toksik ilişki yaşamak için yaratılmış adam.

Size gelince 3 senedir neden boşanamadınız merak ettim. Çekişmeli dava da olsa 3 sene sürüyor mu? Aynı evde yaşadığınız yok, bir süre sonra hakim ne olursa olsun boşamıyor mu? Bence hukuken evli olduğunuz sürece birisiyle birlikte olmayın. Bir an önce boşanmaya bakın.

Eski eşe yaşı büyük olduğu halde olgun değildi demişsiniz.. Bu kişi ondan daha beter..
Duygulara kapılmamayı artık 35 yaşlarımızda öğreniyoruz bu olay da size öğretmiş olduğunu düşünüyorum. Bu saatten sonra karşıdakinde aşk yerine ne kadar mantıklı bir ilişki, onu tenkit edeceksiniz sürekli..

Okurken başımın ağrısı bin kaç arttı. Ya abi ihanete uğrayan birisi olarak 8 ay olacak ilgi manyağı birisi hiç olmadım. Ne bu ilgi aşkı anlamıyorum. 25 yaşında daha çocuk sayılır. Yaşıtların olan insanlarla takıl. 4 yaşındaki kızını düşün bir takım duygular yüzünden hayatını resmen kaosa çevirmişsin. Saçma salak işler ya.

İlgi manyağı olan ben miyim pardon anlamadım?

Atlayarak okudum hayatını yazmışsın sanki

1. Bilmem farkında mısın ama evli ve bir çocuklu kadınsın. Ayrılık aşamasında bile olsan hayatına kimseyi almaman gerekirdi. Eski eşin bu durumu mahkemede kullansa çocuğunu bile alabilir.

2. Sen 35 yaşımda o 25 yaşında bekar adam her ne kadar göstermediğini iddia etsen de sonuçta yaş diye de bir gerçeklik var.
O yaşta bir ergen sana sadece tek bir şey için yaklaşır.
Onu da tahmin etmek zor olmasa gerek

3. Adamda problem var kendine güvenmiyor ki bir kere sana nasıl güvensin o kadar güvenmediği insanla nasıl sevgili olmuş

4. 4 yaşındaki miniğe acıdım. Baba yok ortada ana da daha boşanmadan başka adam derdine düşmüş.

5. Boşver herseyi kızına odaklan. Kimse kimseye 9 ayda kör kütük aşık olamaz. Daha tanıyamaz bile.

Bende yazacakdımda bunu ya dedim boşver kızım hemen kınadığını yaşarsın cart curtları yazılır diye geri durdum. Liseden itibaren hep erkek ağırlıklı sınıflarda okudum. Onlarında oluyodu genelde kendilerinden 10 yaş büyük eşinden ayrışmış bayanlarla sevgililikleri. Oğlum yapmayın aileniz onaylamaz bu ilişkiyi diyodum ciddi bir ilişki gibi gören kim karşılıklı menfaat diyolardı. Ha elbetde yaş farkına rağmen sevip sahiplenen erkekler vardır onlar baş tacı bir kelime lafım yok fakat öyle erkekler zaten sevdiği kadının iyiliği için boşanmasını bekler. Ama bazı şeylerde bile bile yaşanıyo yani sonradan ay ama bunun adı aşkdı yaaa demeye hiç lüzum görmüyorum.Değildi çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…