Ayrılırken çirkinlikte sınır tanımayanlar...

Oha bildiğiniz adam takıntılı bir ruh hastası.
Ulan insan aldığı kurumuş çiçeklerin lafını mı eder ? Sizde böyle bir pislikle kızınızı aynı ortama soktunuz öyle mi ?
Yeniden elbette birini seversiniz, hayatınıza alırsınız. Ama size bu kadar takıntılı davranan, daha arasında bir şey olmadan ailesine rest çeken adama asla güvenmem. Hemen hayatınızdan kazıyıp atın. Evinizin kilidini falan da değişin.
Valla müge Anlı hep mi haklı olur ya ? Anneysen özel hayatın olamaz der hep. Ben eşimden ayrılsam kızım büyüyene kadar asla başkasını hayatıma almam. Hele böyle bir sapığı asla !

Olamaz. Aşk diyecegim ama ben onda bile mantık ararım açıkçası. Konu sahibinin baya boşluğuna denk gelmiş demek ki.

İmzamı atarım yorumunuza, konu sahibi benden mantıklı olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım demiş , ama mantık sıfır maalesef. Bi yanda Evli ve bir çocuklu kadın , diğer yanda 25 yaş ergen bekar arkadaşım böyle bi iş yapsa kızım sen salak mısın kendine gel derim en başında . Arkadaşlar da da iş yokmuş

Vallaha kimse yargılamasın beni ama adam hiç sevmemiş konu sahibini cinsellik için kullanmış , kullanmış da demek istemiyorum iki tarafın da mutlu olduğu bi olay , ama size ciddi gözle bakan biri olsa bunları yapmaz , ve de kimse kusura bakmasın bekar 25 yaş erkek 35 yaş kadın bi çocukluya bakmaz normal şartlarda , sizi başkası sevebilir beğenebilir ama adam olan adam sizi bekler boşanmanızı ve sizin bu olay duyulursa da mahkeme açısından iyi olacağını sanmıyorum , hala eşinizin soy adı altında iken çocuğunuzla aynı evde böyle bi beraberliği yanlış buldum ben

Bu kadar ayrilmaya kalktiginda affetmemeliydiniz. Bu sefer affetmeyin cunku karşınızda ağlarsa yine affedebileceginizi düşünüyorum. Çeyrek altını istemekle cok çirkinleşmis.

ağır manyak diyeceğim ama 25 yaşındaymış. o yaş civarı çoğu erkeğin aklı beş karış havada. kocaman kadınsınız, kızınız var. ne işiniz var ergenle? boşanma aşamasında duygusal boşluktan hemen bağlandınız herhalde ama bu arada boşanmadan hayatınıza birilerini aldığınız için çekişmeli geçen davanızın aleyhinize dönebileceğini de biliyorsunuz değil mi? daha sağlam adımlar atmanızı öneririm.

Bence neyi var neyi yok gönderin de yakanızdan düşsün.

Bu arada boşanmadan bir ilişkiniz olması davada aleyhinize kullanılabilir. Pek de gizlememişsiniz anlaşılan. Eve gelip gidiyor, arkadaşlarınız tanıyor... Adam pislik yapmak için davayı bile etkileyebilir. Dikkatli olun

Bana pervasız gelen şu aşırı mantıksız olması
Adam takip etmese bile telefonunuzdan o kadar ruh hastası ki belli ilk ruh hastalığında ayrılırdım
Hadi tek olsam neyse bu ruh hastalığını yapan sizi çocuğunuzdan da kıskanır

Bunu direkt anlayabiliriz
Sosyal medyaya karşı değilim ama bence çocuğu olan insanlar daha dikkatli olmalı
Sizce de bu pervasızlık değil mi?

Hata yaptiginin zaten farkındasın 4 yaşında küçük bir kızın varken böyle bir adama zaman ayirman yanlış olmuş bence okurken liseli gençlerin ergenlik hikayeleri gibi geldi bana her ayrıldığında kurumuş çiçekleri istemesi mesajıma niye geç verdin demesi.... Hayırlısi olan olmuş bence

Emre aşık in karısı yağmur sarnıç bu yüzden velayetlerini kaybetti o bir de boşanmadan hamile kaldi

Ay bir de velayet olayı var değil mi vallahi aleyhine kullanırlar davada
Malesef boşanmamis bir kadın eğer erkek arkadaş sahibi olup evlatları ile bir arada bulundurup ek olarak ondan zamanı çalıp tatillerde gidiyorsa ve bunu karşı davalı erkek ispatlarsa evladının velayetini alabilir. Hele böyle bir zaman da iyi bir avukat la. İnsanlar artık kendi öz babası ile bir yere bırakamıyor. Adam istese bilse çok rahat kullanır, bu manyak ergen iki fotoğraf ile boşanma davasını etkiler

Öncelikle tamamen boşanmadan birini hayatınıza almanız sizi yormuş. Zaten yakalansanız dava aleyhinize sonuçlanır. Çocuğa gelince olgunlaşmamış. Uzak durun hatta kaçın. Telefonunu da çiçeğini de verin kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…