Ayrılırken çirkinlikte sınır tanımayanlar...

Aman Allahım okurken ben sinir oldum bu ne böyle ya cidden liseli aşıklar tripler falan o evlenip ayrıldı mıydı yoksa hiç mi evlenmedi eğer bekar ise hata yapmışsınız evlenip boşanan kadının halinden bekar erkek hiç anlamaz sırf kafa dağıtmak liseli aşıklar gibi takılmak gibi olmuş sizinki iyi cesaret valla biten bir evlilikten sonra üstelik bir kızınız da varken bence böyle zırt pırt karar değiştiren ota boka kızan trip atan erkekle ömür geçmez bir koca hayat o güzel geçen günlerle yürümüyor maalesef canım önemli olan güven bir sarsıldı mı her şey bitiyor sevgi de aşkta zaten yalan gerçek olsaydı dünya fani olmazdı insanlara da çok tartmadan güvenme derim canım

Bırak bu rezili Allahaskina. Kürü çiçeklerin bile peşine düşmüş karaktersiz! 25 yaşında değil de 10 yaşında sanki. Siz de 10 yas küçük zibidiyi hayatınıza sokmamalıydınız
Kesinlikle katılıyorum kuru çiçeklerin bile peşine düşmüş bu nasıl insanlık ya ona kadar düşmüş mü ayrılırken verdiği sözde Durmaz sözü söz değil ne bilim yaa gerçekten çok değişik insanlar var bence şükredin derim kurtulduğunuza evlenince böyle yapmaya devam etseydi o zaman ne yapacaktin evlilik oyuncak değil psikoloji de altüst oluyor bu şekilde

Konu sahibi, uzun zamandır gelişme yazmamışsın, iyi misin, dava ne durumda, ergen kılıklı uyuzdan kurtulabildin mi

O sizin tam avlanacak anınızı bulmuş size yanaşmak için. Kendi sorunlarına oyuncak etmiş. Ona verebileceğiniz en ağır darbe belli. Çeyreği ve telefonu sakın yollamayın Gülüyorum ama ciddiyim gerçekten yollamayın, kendi kafasında kurduğu oyundan farklı işleyeceğini anlasın. Neler planlıyor aklında kim bilir şu an. Hediye edilen şeyi geri istemek gibi bir lüksü yok. Lütfen bunu yapınArkanızdan da ne isterse desin. Bir de normal olmadığı çok çok belli bu adamın, siz çok boş bulunup düşmüşsünüz herhalde. Telefon ve bilgisayarınızı değiştirin veya formatlayın; kesin takip için başka şeyler de koymuştur, ne yapacağı belli olmaz.Siz aramayınca gene intihar edeceğim diyecek. Hayırlısı deyin Ve çocuğunuz için bu tip narsistlerden uzak durun lütfen. Hani bir psikoloji kitabına narsist örneği olabilecek kadar tipik bir bozukluk karşınızdaki. Kötüye rastladım gene bile demeyin. Allah kurtarmış, şükredin.

Deli gı .Bunlan ömür geçmez .Lutfen bıraz dısardan bak okaylara .Insan sevılmek ıstıyor evet ama bu sevılmek deıl

Bu konudaki herkes neden meseleyi ergenliğe bağlamış anlamıyorum. Tüm herşeyi okudum. Adam obsesif kompulsif kişilik bozukluğu belirtileri gösteriyor. Konu sahibi hanımefendiye saplantılı durumda. Psikolojik bir bozukluk olduğu için onu hiçkimse normal bir insan gibi değerlendiremez. Herşeyi yapabilir. Kendi canına zarar vermekten asla korkmayan biri size rahatlıkla zarar verebilir. Psikolojik destek aldığını bildiğiniz biriyle niye görüştünüz onu anlamıyorum. Hadi görüştünüz evinizi barkınızı niye öğrettiniz. Eski eşinizin adını sanını niye anlattınız. Sorunlu biri olduğu belli olduğu halde sevgiden gözünüzün kör olması gerekir anlamamanız için psikolojik olarak hasta olduğunu. Bu tarz insanlar siz kısıtladıkça hırçınlaşır, dengesizleşir. Siz telefonu açmadıkça çirkinleşti. Çünkü sizinle konuşmadan duramaması size karşı takıntısı yüzünden oluyor. Sizin evinizi değiştirmeniz bir zorunluluk kızınız güvende olsun istiyorsanız tabi. En çok 4 yaşındaki kız çocuğuna üzülüyorum. Onunla aynı eve sokmamanız gerekirdi. Tanışmamış bile olsalar hiçbir kadın kızının olduğu ortama yabancı bir erkek sokmamalı. Sevgi arayışı içinde olduğunuz kötü bir dönemdeydiniz anlıyorum ama 25 yaşında bir adam ailesini bırakıp yakınınıza gelince korkmalıydınız. Ailesini sizin için silmesi hastalığından kaynaklanıyor. Bu durumu ciddiye alın. Arkadaşlarınıza ve ailenize güvende olmadığınızı söyleyin. Davanız biter bitmez bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma kararı çıkarın. Şimdilik dava müddedince oyalamak dışında bir şey aklıma gelmiyor. Kesinlikle onunla yalnız bir araya gelmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…