- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Aynen ben de aynı şekilde yapmaya çalışıyorum sonra; örneğin bir bardak onu hatırlatıyor bana.. Yazdığı şiirlere istemeden de olsa denk geliyorum.. Sonra tüm gün yine aklımdan çıkmıyor..Yeni uğraşlar bul kendine.Film izle,kitap oku,dışarı çık,gez dolaş,arkadaşlarınla takıl. Yemek,tatlı filan yap mesela. :)
Bunlar seni meşgul eder ama kendine zaman tanı eğer uzun bir ilişki bitmişse ya da çok sevdiysen çabucak geçmez bu.
Kafanı oyalayacak şeylerle uğraş.Hayatının merkezinde o olmasın.
Peki ne kadar sürecek bu?.Zaman....
Ne kadar süredir beraberdin onunla? Neden ayrıldınız?Aynen ben de aynı şekilde yapmaya çalışıyorum sonra; örneğin bir bardak onu hatırlatıyor bana.. Yazdığı şiirlere istemeden de olsa denk geliyorum.. Sonra tüm gün yine aklımdan çıkmıyor..
Film izlesem de aklıma o geliyor, tatlı yapsam da :)
3 yıldır birlikteydik, uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk.. Am ilk 2 yılı birlikte hatta ve hatta aynı sınıfta geçirmiştik; sonra o memleketine gitti, ben burda kaldım; birbirimizin üniversite aşkıydık.. Sonra bitti..Ne kadar süredir beraberdin onunla? Neden ayrıldınız?
Evet hem de çok yoğun çalışıyorum; hobi edinecek vaktim bile yok.Kendine hobiler edin.okuyorsan derslerine .,calisiyorsan isine daha çok odakla
Eve gelince de kitap oku.film izle ama sakin onun profiline bakiyim demeEvet hem de çok yosalışıyorum; hobi edinecek vaktim bile yok.
Dediğim gibi işteyken mutlu bile sayılırım ancak eve gelince olanlar oluyor.
Sosyal ağ hesabımız yoktu ikimizin de zaten.Eve gelince de kitap oku.film izle ama sakin onun profiline bakiyim deme
Sakin sakin bakma.aklina getirme tamamen unutgunebakma. post: 39230492 .!.:Sosyal ağ hesabımız yoktu ikimizin de zaten.
Sadece watsapplarımız vardı; o hiç online değil ve fotomu hala kaldırmamış.. Ona bakıp bakıp duruyorum :/
Ama bir insan niye hiç online olmaz ki? :/ Bir şey mi oldu acaba ..Sakin sakin bakma.aklina getirme tamamen unut
Yok canim ya interneti yoktur.ya da bilinçli girmiyordur.fotografiniz varya senin ne tepki vereceğini merak ediyordur[QUOgunes_ay, post: 39230663, member: 438186"]Ama bir insan niye hiç online olmaz ki? :/ Bir şey mi oldu acaba ..
Fayda yok işte .. İlişki bittikten sonra neye yarar?
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın çok beğendiğim bir dizesi vardı;
''Neye yarar hatırlamak?
Neye yarar bu cılız ışıklı bahçelerde?
Hatırlamak geçmiş şeyleri....''
Sanki sürekli ağlak bir moddayım..
Normalde böyle bir insan değilim; aksine çok güçlüyümdür, çevremdeki herkes benim sert duruşuma imrenirlerdi; babamı kaybetmiş insanım; eminim atlatacağım.
Fakat ayrılık ölümden beter diyorlar ya; doğru...
Bir insan öldü mü, yok diyorsun kabulleniyorsun ama bu vaziyet çok farklı ..
Birbirimizin yanında olmak varken niye böyle... Niye...?
Doğru diyorsun; yeni aşklara açık olmak gerek ancak keşke bu kadar mantık abidesi bir insan olabilseydim :)belki de böylesi daha iyidir diye düşünmek lazım, ileride daha mutlu olacağınız doğru kişiyle karşılaşmanız için bu ayrılık gerekliydi. niçin ayrıldığınızı bilmiyorum ama su anki sorunlar gelecekte artıp sizi daha kötü yorabilirdi. yeniliklere açık olun, sizi yeni fırsatlar, yeni bir aşk, yeni heyecanlar bekliyor
daha önce bir ayrılık yaşadın mı? ilk seferde bu kadar şiddetli olabiliyor çünkü.Doğru diyorsun; yeni aşklara açık olmak gerek ancak keşke bu kadar mantık abidesi bir insan olabilseydim :)
Daha önce iki kez ayrıldık.. Ama fazla sürmeden yine barışırdık..daha önce bir ayrılık yaşadın mı? ilk seferde bu kadar şiddetli olabiliyor çünkü.
Ben de cok severim ..Ne de güzel söylemiş.
Insani yaralayan da bu degil mi zaten..
Daha önce iki kez ayrıldık.. Ama fazla sürmeden yine barışırdık..