Ayrılık psikolojisini nasıl atlatırım hanımlar, tavsiye lütfennn.....

Kızlarrr iyi geceler, ayrılık psikolojisini nasıl atlattınız? Bu süreci nasıl geçirdiniz?
Bilgi ve tavsiye istiyorum, sevgilimden ayrılalı 15 gün oldu tam..
Ama bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm, akıl verin ne olur...
Nasıl atlatıcam bu dönemi ben? Siz neler yapmıştınız, ve nasıl soğumuştu içiniz?:KK51:

kendine güven,
arkadaşlarla bol bol vakit geçir (yakın arkadaşlarla, çünkü bu dönemlerde yeni birilerini tanımak riskli olabilir :))
alışveriş,
kitap okumak...
ohhh daha ne olsun :)

öncesinde başka bir ilişkide ayrılık yaşadınız mı demek istemiştim ama açık sormamisim pardon. ben de yaşadığım ilk ayrıldıkta 2 ay toparlanamamistim. ama sonra yeni ilişkiler yaşadıkça o ilk ayrılık kadar yıkıcı olmuyor çünkü insan bitislerin aslında yeni başlangıçlar getirdiğini anlıyor, şimdi bu kadar acitsa bile ileride ne olursa olsun gececegini biliyor.
Evet farklı ilişkilerde de ayrılık yaşamıştım ama daha önce hiç bu kadar uzun soluklu ve bağlandığım biri olmamıştı; o yüzden ayrılıklar bana bu kadar koymamıştı.. :)

Evet farklı ilişkilerde de ayrılık yaşamıştım ama daha önce hiç bu kadar uzun soluklu ve bağlandığım biri olmamıştı; o yüzden ayrılıklar bana bu kadar koymamıştı.. :)

büyük ihtimalle bu yüzden hâlâ atlatamadiniz. ama siz nasılsa güçlü birisiniz, bunun da üstesinden gelirsiniz ve yasadiginiz bu zorluk sizi daha da güçlendirmis olur. sonra yeni sevgiliniz ile beraberken kırk yılda bir aklınıza ya gelir ya gelmez bu kişi.

Bana çok iyi gelen bir kitap tavsiyesi

Mustafa Ulusoy

Aynalar Koridorunda Aşk, sevme, sevilme, değer ve önem verilme duygularına çok güzel psikoterapi hikayeleriyle açıklık getirmiş, bu kitap kesmezse devamı var, aynı yazarın, Giderken Bana Birşeyle Söyle, bu ikincisi muhteşem ama önce ilkini okuyun..

içinde bulunduğumuz sıkıntılar sonsuza kadar kalacak değil, önceki sıkıntılarımız gibi gelip geçecek, Allah unutma hissini bize bu yüzden vermiş, takıntı haline getirmezsek tabii. EFT yöntemini de tavsiye ederim, aklına geldiğinde, telefonla aramak, resmine bakmak, takip etmek, ondan haberdar olmak istediğinde yap, işe yarıyor, forumda uygulama örnekleri var.

geçmiş olsun..

Bence telefonundan whatsappi sildi.
Yoksa kesinlikle bir kere olsa bile girerdi
Watsapp plus diye bir uygulama varmıs canım, online bile olsa offline görünebiliyormussun ..
Acaba oyle bır sey yapmıs olabılır mı..?
Niye silsin ki çünkü, gerekçesi ne olabilir... Sanki onu rahatsız ediyorum.

büyük ihtimalle bu yüzden hâlâ atlatamadiniz. ama siz nasılsa güçlü birisiniz, bunun da üstesinden gelirsiniz ve yasadiginiz bu zorluk sizi daha da güçlendirmis olur. sonra yeni sevgiliniz ile beraberken kırk yılda bir aklınıza ya gelir ya gelmez bu kişi.
Ben de öyle düşünüyorum, eminim ki üstesinden geleceğim ancak zaman gerekecek.. İşte bu zamanı en az yara alarak atlatmak tüm gayem.
Çünkü biz artık birlikte olamayız.

Bana çok iyi gelen bir kitap tavsiyesi

Mustafa Ulusoy

Aynalar Koridorunda Aşk, sevme, sevilme, değer ve önem verilme duygularına çok güzel psikoterapi hikayeleriyle açıklık getirmiş, bu kitap kesmezse devamı var, aynı yazarın, Giderken Bana Birşeyle Söyle, bu ikincisi muhteşem ama önce ilkini okuyun..

içinde bulunduğumuz sıkıntılar sonsuza kadar kalacak değil, önceki sıkıntılarımız gibi gelip geçecek, Allah unutma hissini bize bu yüzden vermiş, takıntı haline getirmezsek tabii. EFT yöntemini de tavsiye ederim, aklına geldiğinde, telefonla aramak, resmine bakmak, takip etmek, ondan haberdar olmak istediğinde yap, işe yarıyor, forumda uygulama örnekleri var.

geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim, yararlanacağım bu kitaplardan.
Aslında kitap okumayı çok seven ben; nasıl oluyor da canım bunu bile yapmak istemiyor.
Benim içim özlemle dolu ama onun fotoğraflarına bakmak yerine tüm bunları yapacağım.
Umarım işe yarar..

Watsapp plus diye bir uygulama varmıs canım, online bile olsa offline görünebiliyormussun ..
Acaba oyle bır sey yapmıs olabılır mı..?
Niye silsin ki çünkü, gerekçesi ne olabilir... Sanki onu rahatsız ediyorum.
Aa onu bilmiyordum bak.
Ama eger senden baska whatsappta konustugu haberlestigi biri yoksa silmis de olabilir.
Benim erkek arkadasim da yapmisti aynisini. Online misin degil misin diye surekli bakiyordum ve mesaj atmamak icin zor tutuyordum kendimi o yuzden sinirli animda sildim demisti bana da.

Aa onu bilmiyordum bak.
Ama eger senden baska whatsappta konustugu haberlestigi biri yoksa silmis de olabilir.
Benim erkek arkadasim da yapmisti aynisini. Online misin degil misin diye surekli bakiyordum ve mesaj atmamak icin zor tutuyordum kendimi o yuzden sinirli animda sildim demisti bana da.
Canım aslında soyle soyleyeyım; benim whatsapım yoktu zaten kız kardesımın hesabından tas catlasın bırkac kez gorusmusuzdur, yanı zaten benle hıcbır zaman ıletısım halınde olmadı kı ordan, o yuzden sılmesı de mantıksız gelıyor acıkcası.. Ama normalde ısyerınde fılan sureklı ordan aktıf bır ınsandı.. Plus'u yukledıyse o yuzden goremıyorum dıye dusunuyorum ..

Kızlarrr iyi geceler, ayrılık psikolojisini nasıl atlattınız? Bu süreci nasıl geçirdiniz?
Bilgi ve tavsiye istiyorum, sevgilimden ayrılalı 15 gün oldu tam..
Ama bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm, akıl verin ne olur...
Nasıl atlatıcam bu dönemi ben? Siz neler yapmıştınız, ve nasıl soğumuştu içiniz?:KK51:
Allah a sigin..
onunla ilgili her ama her seyi cikar hayatindan..
onunla mutlu olamayacagina inandir kendini..
ve uzulmek istediginde uzul; bastirma..

Allah a sigin..
onunla ilgili her ama her seyi cikar hayatindan..
onunla mutlu olamayacagina inandir kendini..
ve uzulmek istediginde uzul; bastirma..
Sureklı boyle dusunuyorum arkadasım, yoksa atlatamam zaten ..
İnsan inancla bazı seylerın ustesınden gelıyor, nıtekım ölüm acısını da ben oyle atlatmıstım..
Bakalım, sabır ... Sabır dıyorum sadece..

Ilk once onu izlemeyi birakacaksin canim. Yani whatsapta online mi degil mi neden degil bunlari takip ettikce asla uzaklasamazsin. Ayrica aklin onda ararsa gorusecekmissin gibi geldi bana

bende ayrılalı 2 ay olcak yani o beni engelleyeli malesef sana söyleyeceğim şey : bir başkasından hoşlanınca geçecek şuanda ne yapsan boş :KK43: bende de hala geçmedi malesef o 2 kişiyle çıktı bende tık yok

Bende 6 sene 4 aylık sevgilimden evlenmeyi düşündüğüm şerefsizden ayrıldığımda senin gibiydim. Benim peşimde koşarken bir başkasıyla çıkmaya başlamasına rağmen soğuyamadım ondan. Ama gerçekten zaman ilaç oluyor kendine biraz zaman ver. Biz ayrılalı 3 ay olucak evet hala unutamadım ama onsuzluğa alışıyorum sen de öyle olucaksın. Herşey ilk günkü gibi kalmıyor merak etme. Ne kadar seversen sev gerçek yüzünü gördükten sonra acın hafifleyecek. Onunla ilgili hiçbir şeye bakma facebook twitter hesaplarına vs. Bakarsan daha çok acı çekersin ilk güne geri dönersin. Sana bu akılı veriyorum ama sor bana ben yapabiliyormuyum zor.
aynı durumdayız desem? şerefsiz kelimesi bunlara az gelir

Ilk once onu izlemeyi birakacaksin canim. Yani whatsapta online mi degil mi neden degil bunlari takip ettikce asla uzaklasamazsin. Ayrica aklin onda ararsa gorusecekmissin gibi geldi bana
Aklım onda evet .. Benim gibi üzülüyor mu yoksa cok mu mutlu? Diye sureklı kuruyorum ..
Bu dusunce benı mahvedıyor ...

bende ayrılalı 2 ay olcak yani o beni engelleyeli malesef sana söyleyeceğim şey : bir başkasından hoşlanınca geçecek şuanda ne yapsan boş :KK43: bende de hala geçmedi malesef o 2 kişiyle çıktı bende tık yok
2 ayda 2 kısı vay canına eskı sevgılın bayagı hızlı cıkmıs..
Ben yanımda bır baskasını dusunemıyorum bıle daha .. Evet zamanla olacak tabııkı.. Ama bu kadarı da fazla bıraz... Zman en ıyı ılac bılıyorum.......

X