Ayrılık psikolojisini nasıl atlatırım hanımlar, tavsiye lütfennn.....

2 ayda 2 kısı vay canına eskı sevgılın bayagı hızlı cıkmıs..
Ben yanımda bır baskasını dusunemıyorum bıle daha .. Evet zamanla olacak tabııkı.. Ama bu kadarı da fazla bıraz... Zman en ıyı ılac bılıyorum.......
evet 2 ayda 2 sevgili..ona sevgilim demiyorum çünkü o bu kelimeyi dahi hakedecek şerefte değil malesef.Allah'ından bulsun başka söyleyecek tek kelimem yok malesef

Kızlarrr iyi geceler, ayrılık psikolojisini nasıl atlattınız? Bu süreci nasıl geçirdiniz?
Bilgi ve tavsiye istiyorum, sevgilimden ayrılalı 15 gün oldu tam..
Ama bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm, akıl verin ne olur...
Nasıl atlatıcam bu dönemi ben? Siz neler yapmıştınız, ve nasıl soğumuştu içiniz?:KK51:
yaşadığın olması gereken şeyler.ağla, zırla, tepin ,özle ,küfret, nefret et bi süre böyle devam.başka yolu yok.sonra geçiyor zaten.bunları dibine kadar yaşa ki çabuk atlat,üstünü örter de acını yaşamazsan geçmez uzun süre.

Çivi çiviyi söker dıyenlere katılıyorum..
En kısa yoldan unutma seklıdır..
Ama yanlış cıvıye rast gelip ıyıce sarpa sarmak da var..

Oyuzden herzaman en temizi göz flörtu!

evet 2 ayda 2 sevgili..ona sevgilim demiyorum çünkü o bu kelimeyi dahi hakedecek şerefte değil malesef.Allah'ından bulsun başka söyleyecek tek kelimem yok malesef
Artık onları unutmaktan baska hıcbır sey gelmez elımızden canım....
Bos ver Allah'ından bulsun..

yaşadığın olması gereken şeyler.ağla, zırla, tepin ,özle ,küfret, nefret et bi süre böyle devam.başka yolu yok.sonra geçiyor zaten.bunları dibine kadar yaşa ki çabuk atlat,üstünü örter de acını yaşamazsan geçmez uzun süre.
Degıl mı ama?
En son ayrılırken hep benı sucladı, sen ıstedın dıye ama cok mutlu olan bır sevgılı ayrılmak ıster mı..?
Benı duygusal acıdan tatmın edemedı son zamanlarda...
Ben cok aglayıp kendımı harap etmıyorum, sadece cok dusunuyorum, hep ıcıme atıyorum, sonra gecmıyor ıste.
Surama bır yumru oturuyor...

Çok zor değil mi..
Biz de 3 yıldır birlikteydik. Watsappta onu hiç online göremiyorum.. Sosyal ağ hesabım hiç olmadı, yok. O yüzden sadece watsapptan takip ediyorum. Fakat hiç açık göremiyorum, fotomuzu da kaldırmamış, nasıl iş bu niye böyle yapıyor anlamıyorum :/
Çok zorDU evet ama insan alışıyor canım. İyi ki sosyal ağ hesabın yok yoksa daha çok kafana takardın her an bakardın. Whatsapptan da bakmamaya çalış numarasını sil. Eminim ezberindedir ama kaydedip bakmamaya çalış. Kafanı başka şeylere ver sana izin vermediği şeyleri yapmaya başla bak o zaman daha iyi gelicek sana.

X