- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Yok arkadaşım geçmiyor... Çok yoğun çalışıyorum, işteyken aklıma gelmiyor diyebilirim ama eve gelince film kopuyor... Ne yapmalıyım ben, arkadaşlarımla da sık görüşüyorum ama sanki hiç mutlu değilim.Arkadaşlarinla daha sık görüş yeni arkadaslar edin gezmeler kitaplar dergiler alisveris tv yemek yap derken bir bakmissin eski sevgili mi ? o da kimdi :)
Kızlarrr iyi geceler, ayrılık psikolojisini nasıl atlattınız? Bu süreci nasıl geçirdiniz?
Bilgi ve tavsiye istiyorum, sevgilimden ayrılalı 15 gün oldu tam..
Ama bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm, akıl verin ne olur...
Nasıl atlatıcam bu dönemi ben? Siz neler yapmıştınız, ve nasıl soğumuştu içiniz?
Teşekkür ederim yorumunuz için..dost acı söyler malesef
ilişkiniz ne kadardır sürüyordu bilmiyorum ama
ne zaman ki yeni birinden hoşlanmaya başlarsınız, o zaman tam olarak soğur içiniz
o zamana kadar, ne yaparsanız yapın tam olarak unutamazsınız sanki
yani tabi ki acınız zamanla hafifler, daha az anar, daha az üzülürsünüz ama
içinizin tamamen soğuması yeni bir aşka yelken açtığınızda olur bence
Sanki onu aldatmış gibi hissederim herhalde :)Çivi çiviyi söker. Yeni flörtler eski sevgiliyi unutturur.
Ya açıkçası ihtiyaciniz olan biraz zaman.. dayanin.. her giden bir seyler götürüyor gerçekten hayatimizdan. Herseye ragmen ayakta kalmayi basarabilmek lazim. Dişinizi sıkın kimler kimleri unutuyor hangi asklar sevgiler bitiyor. Siz de unutursunuzYok arkadaşım geçmiyor... Çok yoğun çalışıyorum, işteyken aklıma gelmiyor diyebilirim ama eve gelince film kopuyor... Ne yapmalıyım ben, arkadaşlarımla da sık görüşüyorum ama sanki hiç mutlu değilim.
Bu çok kötü işte.
Teşekkür ederim yorumunuz için..
Bilemiyorum, bu şu an için mümkün değil. İlişkimiz 3 yıl sürmüştü, sevgi kalmasa bile alışkanlık var.
Bunu nasıl aşacağım hakkında en ufak bilgim yok.
Elbet unuturum, zaten ayrılırken bunların hepsini düşünerek teklif ettim bunu ona.Ya açıkçası ihtiyaciniz olan biraz zaman.. dayanin.. her giden bir seyler götürüyor gerçekten hayatimizdan. Herseye ragmen ayakta kalmayi basarabilmek lazim. Dişinizi sıkın kimler kimleri unutuyor hangi asklar sevgiler bitiyor. Siz de unutursunuz
Sosyal medyam yok, en başta.. Ama watsapp var, onda da hala fotoğrafımı kaldırmıyor, fakat hiç online değil.. Merak etmiyor değilim arkadaşım, benim merak ettiğim acaba o da benim gibi boşlukta hissediyor mu...tabi ki şu an için mümkün değil
3 yıllık ilişkiniz biteli 15 gün olmuş
ama bence yapabileceğiniz en iyi şey, hiçbir şekilde sosyal medyadan takip etmeyin, ne yapıyor ne ediyor görmeyin
yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir alan bulmaya çalışın
bunlar acınızı hemen dindirmez ama hafifletir
Niçin?Doktora gidin
Sosyal medyam yok, en başta.. Ama watsapp var, onda da hala fotoğrafımı kaldırmıyor, fakat hiç online değil.. Merak etmiyor değilim arkadaşım, benim merak ettiğim acaba o da benim gibi boşlukta hissediyor mu...
Evet evet o benimonun boşlukta hissedip hissetmediğini ilişkinizi bilmeden, onun hakkında en ufak fikrimiz yokken yorumlayamayız
gerçekten boşlukta da olabilir
semerinden boşanmış gibi hissediyor da olabilir
galiba daha önce başka bir konuda whatsapp ta onlineken offline görünme yolu var mı diye sormuştun değil mi
oradan da takip etmeyi bırak
senden gizlense ne oluuuurrrr, gerçekten offline olsa ne olur
bu neyi değiştirir ki?
Evet evet o benim
Biz birbirimize çok aşık bir çifttik fakat uzak mesafe ilişkisi beni çok yıprattı, eminim ki onu da.
Watsapptan merak etmemin de sebebi hiç online olmaması, çok enteresan, başka bir hattı mı var yoksa gizleniyor mu ben de bilmiyorum ama endişelerime engel olamıyorum..
Bazen kendimi çok rahatlamış bazen de çok umutsuz hissediyorum..
Aah işte aynı ben..2 yillik iliskim can cekisiyordu, dun tamamen bitti.
Ben de bittim. ki bunu isteyen bendim.
Su bosluk hissi su her yerde bi ani olmasi.
Darmadaginim en dibe vurdum ölüyor gibi hissediyorum.
Konuyu takipteyim, ben canimi acitacak anilari hatirlamaktan zevk aliyorum suan gerci ama. Belki dank eder de kendimi toplama yoluna giderim
Neyi değiştirir canım.. Aslında çoğu şeyi. En başta hala beni unutmadığını düşünürüm, evet online değil ama fotoğrafımı kaldıracak kadar da unutmadı derim.. Ah bi bilsem.... Çok kötü şu belirsizlik.canım
başka bitr hattı var diyelim
veya senden gizleniyor
hangisi olursa olsun, şu anki durumunu değiştirecek mi? hayır...
o yüzden merak etme diyorum