Ayrıldık...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
bı konu acmıstım yorum yapanlar bilir kısaca anlatıyım yine.ben 20 o 34 yasında.3 senedır bırlıktydık. ve bu senenin basında nişan yapıldı zar zor neyse bu iyice sorumsuz olmaya basladı sehır dışına çıkar iş için haber vermez bunun gıbı seyler yanında degersiz hissetmem......vs... aramalar kesildi iyice aksam ararsa ne ala çok yorgun oluyormus fırsat olmuyormus aramaya.neyse 10 gundur ıletısım koptuı bızden o benım ne yaptıgımı nere gıttıgımı bılmıyor ben onun ne yaptıgını nerde oldugunu bılmeden gecti zaman.ve ben artık dusunmek istiyorum dedım bazı şeyleri. sonra bir kaç gün sonra aradım konuşalım dıye ve dedım bıtsın dedım bısey demıyor bişey söyle diyorum sen kafanda bıtırmıssn ne dıyım dıyor. nasıl bişey bu arkadaslar ya hıc yapma etme falan hıc bırsey demedı eve bıraktı.annesıne solemıs ıste bıttı dıye bugün aradı işte niye böle oldu falan filan dedi kararınıza saygı duyarız yine dedı. bu nişan olmadan ayrılalım dedıgm de yada bı korku olursa arardı vazgeçirmek için çabalardı.şimdi aileler halletsin halledebilirse demiş bunu duydum ben baskasından..şimdi doğru karar mı verdım bılmıyorm..bı yönden ii oldu diyorum sorumsuz ınsanla hayat gecmez bide biz şimdiden bişeyler yaplasamaask ne anladım ben evlilikten ..... nasıl olmus sizceeee:sm_confused:

bitmesini oda istemiş ki emek vermiyor ilişkiniz için.. bence en doğru kararı almışsınız. bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim...

bence de dogru karar olmus.. bence bitmesini o sizden dha evvel istemis ki durumlari bu hale getirdi zaten..

banada öyle geliyor arkadasım ama ben ona her zaman derım bısey varsa sole dıye ama yok senı sevıyorum derdı hep ama sımdı gordum ne kadar sevıyor(((

Ayrilmakla cok iyi etmissin.Baksana o da hic ugrasmamis.Sanki bunu bekliyormus.Canim zaten aranizda cok yas farki varmis güzelim be.Bundan sonra daha yasina uygun birini bulursun canim insallah.

Canım geçmiş olsun, sana değer vermeyen bi insanla olmazdı bi yerde tükenirdin zaten,şimdiden olması iyi olmuş bence hiç takma kafana hayatına bak.Hayatta senden değerli hiçbişey yok inan.Bencil ol biraz hayata karşı sonunda mutluluğu bulacaksın emin ol. :1hug:

Zaten bu ilişki bitmiş konuşmanız iyi olmuş canım
Bundan sonraki hayatında mutluluklar a.s.

bence yerinde bir karar.iyi olmuş .zaten olmaz ayrılmayalım demediğine göre kendide istiyormuş diyorum..seven insan nedeninin niçinini sorar,düzeltmeye çalışır

3 yıldan sonra ne oldu da fikri değişti acaba, ben bunu merak ettim.
gelip geçici bir aşk olsaydı 3 yıla kadar beklemezdi...
kendisi sizden vazgeçmiş zaten. bunu hareketleri ile belirtmek yerine açık açık konuşsaydı keşke.

siz telefonda ayrılmakla iyi yapmadınız ama. ben olsam çağırır, adam gibi yüzüme söylemesini isterdim, hareketleri ile belli etmesi yanlış. ne oldu da fikirleri, duyguları değişti, bunu öğrenmeye çalışırdım.
öğrendikten sonra yine ayrılırdım.
bitirmekle iyi yapmışsınız ama yüzyüze konuşarak bitmeliydi.
aklınızdaki acabalardan kurtulmanız lazımdı bence.

en dogru karar bencede ayrilmak olmus ilerde evlenip mutsuz olacagina yol yakinken dönmeniz en hayirlisi.. seni sevmedigini sende görmüsün zaten kendiside istiyormus demekki ayrilmayi.. bu erkeklerin hepsi böyle dengesiz ve nankör galiba böylelerini allah bildigi gibi yapsin

evet yani hıc bır arkadas da aa hata yapmısınız dememıs burdan bıle anlasılıyor dogru karar oldugu,

ılk etapta kendını bu bıtme noktasına getırmıs sadece son sözu soyleyen sen olmussun

dahası ıstemıyorum da dememıs sen bılırsın kafanda zaten bıtırmıssın geyıgı yapmıs

ama ılıskınız bıtmıs gıbı duruyor noktayı da koymussunuz daha ne ıste bıtmıs

zaten yas farkı cok be gulum 20 sen daha nesın kı hayatının bahaarında bıle degılsın bence mınıcık cocuksun 34 de kocaman bı adam artık yaaaa
zaten konuya baslarken bıle yaslarınızı soyleyıp olaya gırmıssın demek takılabılecek konu edılebılecek bı nokta kı vurgulamıssın bu bıle kendını bellı edıyor
hem mınıksın adam buyuk, ıs olcagına varırmıs demek kısmet degılmıs ya da kısmet ama bıtmıs gıbı duruyor.
yanı bıtmıs ve ıyı olmus gıbı görunuyor gözumuze

bambusi yüzyüse konustuk zaten telde degıl yanı sebebını sordugumda işlerinin çok yoğun oldugunu soyluyr baska bısey yok ama bu benı ıhmal etmesıne sorumsuz olmasına sebep mı bılmıyrm herkes calısıyor bu zamanda

bence en iyisi oldu..
seni anlaması imkansız..
boşver hayırlısı..

çok iyi yapmışsın. zararın neresinden dönersen kardır:1closedeyes:

bitmesi iyi olmuş ama,kafama takılan bir şey var bu kadar çabuk kabullendiğine göre ya hayatında biri var? ya da bu beraberlik ona zevk vermiyor.

sanmıyorum hayatında bırı olduğuna ama zevk alamadıgı dogru olabılır bende zevk almıyorum çünki.aslında ben onu mutlu etmekıcın neler dusunuyordum ama o sımardı degıstı bende kendımı gerı cektım bıraz ve bu durumdayızzz...

bu kadar kolay kabul etmişse bitmiş zaten.
konunu hatırlıyorum ilgisizliklerinden bahsetmiştin.
demek ki ilgisizliği bu yüzdenmiş.
zararından neresinden döneren kar bence.

eskiden yapma etme diyormuş. demekki artık istemiyor bu ilgisizliğide ondanmış seni bezdirip senin ayrılmanı sağlamış bence.

Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz.Böyle bir karar aldığınıza göre artık dayanma gücünüz kalmamış.Evlenince düzelir her şey diye düşünmeyin.Önemli olam sizin mutluluğunuz.O şekilde mutlu olamayacağınıza göre en doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…