• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık...

  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun erkeklerin genelinde az arama oluyor bir süre sonra ama sizinki abartmış geceleri de mi arayamaz sanki...3gün aramadıgı olmuştu şaşılacak şey ilişikiniz zaten bitmiş sen de sözle dile getirince o da rahatlamış sanırım...daha iyisini daha ilgilisini nasip etti belki allah sana...hayırlısı..bekle boşver asla dönme...ben de nişan attım zamanında su an cok cok harika biriyle evlenecegim:))darısı basına..
 
bitanem en iyisini yapmışsın.hiç sıkma canını hiç üzülme.ağlamak yada dertleşmek istersen hep yanındayım.geri adım atma sakın.istiyorsa o atsın.
 
tatlım bencede yeride bir karar olmuş..he sen sevdiğin için üzülüceksin aama bu şimdiden bukadar sorumsuzsa evlendiğinizde daha bi sorumsuz olurdu diye düşündüm yinede hakkında hayırlısı olsun canım benim...
 
İyi ki evlenmeden anlaşamıyacağınızı ikiniz de farketmişsiniz. Sonra daha zor olurdu. Demek ki birbirinize göre değilmişsiniz. Ama bitirmeyi telefonla değil de karşılıklı konuşarak yapsaydınız daha iyi olurdu. Birbirinize karşı hatalarınızı anlardınız en azından. neyse hayırlısı olsun. Allah herkesi gönlüne göre insanlarla karşılaştırsın.
 
bence en doğrusunu yapmışsın.emek harcamayan,çabalamayan bir insan için neden hayatını feda edesin ki ...daha mutlu olacağına eminim ben.
 
arada uçurum kadar yaş farkı var canım zaten ileride olmazdı heralde her yaşta insanlar farklılaşır çünkü en iyisini yapmışsın bencede
 
kesınlıkle dogru karar vermısın ve sakın pısman olma
evlendıgınızde bu sorunlar dahada artıcaktı
bıde yas farkı bana gore fazla
sen bıselerı yenı yenı yasamaya baslarken buyuk bır heyecanla
eskı nısanlın dıyım,o yolları coktan gecmıs
sana ayak uyduramıcaktı
bu sefer sen ona uymaya baslıcaktın,sırf huzurunuz bozulmasın dıyee
eee nereye kadar sen mucadele edıcektın kıı
bence hııc ama hııcc uzulme
 
canım çok iyi olmuş senin için.sakın üzülme düşünme de,öyle biri çıkar ki karşına pişman olursun şimdi ağladıklarına.sen en doğru kararı vermişsin değseydi zaten ayrılmazdınız.!!
 
son sözün söylenmesi iyi olmuş.

hayırlısı olsun:)
 
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorumyerimseniben
Bundan sonraki hayında çok mutlu olursun inşallah:Saruboceq:
 
canım hiççççç üzülme değmez, otursun artık o düşünsün, gençsin daha zaten aranızda çok yaş farkı da varmış. Bakalım senin gibisini bulabilecek mi. Salak herif, çok sinir oldum ya. Sakın kendini üzme. Sen değil o kaybetti. Aradan biraz zaman geçip senin gibisini bulamazsa arar seni konuşmak da ister. Boşver gitsin ya seni umursamayanı sen hiç umursamayacaksın. Sakın takma kafana daha çok gençsin neler çıkar karşına zaman gelir dönüp bakarsın geriyede ne iyi yapmışım bile dersin. Ama sakın evde takılıp melankoli yapma.Arabesk takılma haaa. aman diyim. Aferim çok yerinde bir karar vermişsin. Dimdik dur ayakta sakın ağlama yıkılmada erkekleri en çok yıkılmadan dimdik yakta kalan kadınlar perişan eder bunu unutma. Çünkü fazlasıyla egoistlerdir ve hep kadınaların dağılacaklarına eminlerdir. Buna izin verme.
 
canim birincisi aradaki yas farki cok fazla. uyusmasi zor bir fark. belki sohbetleriniz vs sikiyor olabilir. yani ben bu yasimda bile ne bileyim gencler sohbet ederken biraz sikildigim oluyor. (28 yasindayim ve cok enerjigim bu arada) isler ciddilesince seni cocuk gormeye baslamis olabilir, daha olgun birini ariyor olabilir veya ne bileyim kendini yasli goruyor olabilir.

o ununu elemis elegini asmis coluk cocuk sakin bir yasam sirasina gelmis sense daha cicegi burnunda bir genc kiz. daha 20sinde. o kadar guzel ki genclik. o kadar kisa ki. inan bana hic uzulme, nisan falan icin de erken olmus.

birak ne hali varsa gorsun hani derler ya o kaybetmis. teselli olsun diye degil hakikaten o kaybetmis. simdi evlensin bakalim issiz adam bu yasindan sonra.

hayirlisi olmus. beni nisanlim degil birak erkek arkadasim 3gun sebepsiz aramasa o kisinin ilgisinden suphe ederim. bulusmayalaim ama bir aramasi yeter. yani mail atsin. emin ol tv izlemeye mac izlemeye gazete okumaya vakti vardir.
 
3 yıldan sonra neden emek vermediğini merak ettim açıkcası ama senin açından bence en hayırlısı olmuş tek taraflı ilişki yürümez ne sebeble olursa olsun eger aramıyorsa karşı tarafın bence düşünmesi lazım sana dönüpde sen kafanda sen kafanda bitirmişsin diyerek belli etmiş...
 
Son düzenleme:
bingo canım.en doğru karar.şimdiden başlamış ilgisizlik evlenince hiç takmayacak demekki.boşver gitsin.20 yaşında bulmuşda bursuyo sallaaaaaaaaa:dilcikar:
 
Back