E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
bı konu acmıstım yorum yapanlar bilir kısaca anlatıyım yine.ben 20 o 34 yasında.3 senedır bırlıktydık. ve bu senenin basında nişan yapıldı zar zor neyse bu iyice sorumsuz olmaya basladı sehır dışına çıkar iş için haber vermez bunun gıbı seyler yanında degersiz hissetmem......vs... aramalar kesildi iyice aksam ararsa ne ala çok yorgun oluyormus fırsat olmuyormus aramaya.neyse 10 gundur ıletısım koptuı bızden o benım ne yaptıgımı nere gıttıgımı bılmıyor ben onun ne yaptıgını nerde oldugunu bılmeden gecti zaman.ve ben artık dusunmek istiyorum dedım bazı şeyleri. sonra bir kaç gün sonra aradım konuşalım dıye ve dedım bıtsın dedım bısey demıyor bişey söyle diyorum sen kafanda bıtırmıssn ne dıyım dıyor. nasıl bişey bu arkadaslar ya hıc yapma etme falan hıc bırsey demedı eve bıraktı.annesıne solemıs ıste bıttı dıye bugün aradı işte niye böle oldu falan filan dedi kararınıza saygı duyarız yine dedı. bu nişan olmadan ayrılalım dedıgm de yada bı korku olursa arardı vazgeçirmek için çabalardı.şimdi aileler halletsin halledebilirse demiş bunu duydum ben baskasından..şimdi doğru karar mı verdım bılmıyorm..bı yönden ii oldu diyorum sorumsuz ınsanla hayat gecmez bide biz şimdiden bişeyler yaplasamaask ne anladım ben evlilikten ..... nasıl olmus sizceeee:sm_confused: