• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

Çok iyi geldi İnan'ın vicdanım rahat inşallah atanacağıma da inanıyorum bu yıl siz de en güzelini yapmışsınız Allah böylesi insanlardan korusun
Amin. Insan ilk ayrilinca tabi anlayamadim . Ama düşündükçe gercekten hatalari daha iyi gördüm . Burdaki arkadaslarin yorumlari tabi iyilesmemizi hizlandiriyor:)

Kadının gülmesi bana çok abzurt geldi yani gülüncek birşey olsa saygısız biri muhtemelen oğluda sürekli ağzına bakacaktır bence bitmesi iyi olmuş yarin birgün bu karaktersiz kadın insanlığınızda çamurlaşırdı neler olurdu neler.Bence sükredin önünüze bakın gerçekten.

Kadının gülmesi bana çok abzurt geldi yani gülüncek birşey olsa saygısız biri muhtemelen oğluda sürekli ağzına bakacaktır bence bitmesi iyi olmuş yarin birgün bu karaktersiz kadın insanlığınızda çamurlaşırdı neler olurdu neler.Bence sükredin önünüze bakın gerçekten.
İnanın şoke oldum daha bugün kendime geldim kaç gündür tek kelime etmeden karşıma donuk donuk bakıyodum ama değmez deyip toparladım kendimi bu kadın benim etrafımda dönerdi iki oğlu var benim eski diyeyim artık eski sevgilimin abisi de 10 yıllık ilişkisi bitti ve kadının orda da parmağı olduğuna emin oldum artık bi defa beraberdik (6 yılda en fazla 5 defa beraber oturduk) oğlunun Yen'i nişanında eski nişanlısının elbisesini giyeceğini söyledi ben fotoğraflarda görmüştüm bilmiyordu çok şaşırıp içimden ne kadar gamsız olduğunu düşünmüştüm neyse yani anlayacağınız diğer oğlunun da böyle olmuştu ben neyse ki o kadar olmadı daha erken kurtardı rabbim bu arada kadın memur yol yordam da biliyor normalde yani bilinçsiz bir kahkaha kesinlikle değildi

Benimde iki oglum var eger ki baska bir el kuzusuna bu Kadar ümit verip zaman gecirip bir cümleyle silerlerse karsilarinda önce beni bulurlar nankör insana hic tahammülüm yok kendi evladim bile olsa…
Üzülme canim ana ogul seni hak etmemisler sen önüne bak...
Ne güzel bir annesiniz, Rabbim evlatlarımızı böyle insanlarla karşılaştırır inşallah. Bu arada benimde bi oğlum var, henüz 8 aylık ama yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum

Memur gelin sevdası bitti.
Şimdi de doğu görevi bitmiş olan gelin sevdası mı başladı yani?

O teyzenin de gönlüne göresi gelir elbet.
Huyu güzel olur mu ama bakalım..

Benimde iki oglum var eger ki baska bir el kuzusuna bu Kadar ümit verip zaman gecirip bir cümleyle silerlerse karsilarinda önce beni bulurlar nankör insana hic tahammülüm yok kendi evladim bile olsa…
Üzülme canim ana ogul seni hak etmemisler sen önüne bak...
Teşekkür ederim annem konuşmak istedi üzüldü ama ben izin vermedim tek kelimeye değmez inşallah karşınıza sizin değerinizi bilen kişiler çıkar öpüyorum

Memur gelin sevdası bitti.
Şimdi de doğu görevi bitmiş olan gelin sevdası mı başladı yani?

O teyzenin de gönlüne göresi gelir elbet.
Huyu güzel olur mu ama bakalım..
Oğlu çok iyi bir insan beddua etmem ama bana ettiğini çekecek o kadın bunu biliyorum ben çok saygılıydım gerçekten ve inanın hiç beklemedim konduramadım ama artık görebiliyorum

Keske sevgilinizle ayrılık konuşmasını yaptıktan sonra annesini aramasaydınız

Neyse olan olmuş kadın dengesiz oğlumda vefasız ş kurtulduğunuza şükredip kendinize odaklanın

Anladığım kadarıyla siz son derece naif ve ilişkilerde empati yapabilmenin ne kadar önemli olduğunu bilen birisiniz inşaAllah sizin kıymetinizi bilecek doğru insanla karşılaşırsınız

İnanın şoke oldum daha bugün kendime geldim kaç gündür tek kelime etmeden karşıma donuk donuk bakıyodum ama değmez deyip toparladım kendimi bu kadın benim etrafımda dönerdi iki oğlu var benim eski diyeyim artık eski sevgilimin abisi de 10 yıllık ilişkisi bitti ve kadının orda da parmağı olduğuna emin oldum artık bi defa beraberdik (6 yılda en fazla 5 defa beraber oturduk) oğlunun Yen'i nişanında eski nişanlısının elbisesini giyeceğini söyledi ben fotoğraflarda görmüştüm bilmiyordu çok şaşırıp içimden ne kadar gamsız olduğunu düşünmüştüm neyse yani anlayacağınız diğer oğlunun da böyle olmuştu ben neyse ki o kadar olmadı daha erken kurtardı rabbim bu arada kadın memur yol yordam da biliyor normalde yani bilinçsiz bir kahkaha kesinlikle değildi
Insanlığın okumakla okumamakla hiç alakası yok.Hayatı boyunca ezilmiş aşşalanmıs insanlar bi meslek sahibi olduğunda aşşalık komplesi oluyor.Kadın tehlikeli bence kurtulmuşsunuz diger oğlunuda duyunca geçmis olsun.Umarım çok mutlu olursunuz

Buna benzer bir durumu 10 ay önce yaşadım. 6 yıllık bir ilişkim vardı, ayrıca nişanlıydık, atamam gerçekleşti ve annesi yüzünden bitti. Çok acı çektim ama zamanla insan alışıyor. Şöyle bir 6 ay geçsin emin ol çok rahatlayacaksın.

Oğlu çok iyi bir insan beddua etmem ama bana ettiğini çekecek o kadın bunu biliyorum ben çok saygılıydım gerçekten ve inanın hiç beklemedim konduramadım ama artık görebiliyorum

İnsanlar çok iyi olabilirler.
İyi arkadaş iyi komşu iyi akraba iyi baba vs
Ama bazen iyi eş olamayabilirler.

Evli olmadığın için farkında olmaman normal
Eş adayı iyi bir insan bile olsa
Annesinin söylemleriyle ilişkisine zarar veriyorsa(öyle varsayıyoruz)
Maalesef iyi bir eş olamayacağım diyordur sana.

Buna benzer bir durumu 10 ay önce yaşadım. 6 yıllık bir ilişkim vardı, ayrıca nişanlıydık, atamam gerçekleşti ve annesi yüzünden bitti. Çok acı çektim ama zamanla insan alışıyor. Şöyle bir 6 ay geçsin emin ol çok rahatlayacaksın.
Umarım öyle olur sizin adınıza sevindim herşey gönlünüzce olsun

İnsanlar çok iyi olabilirler.
İyi arkadaş iyi komşu iyi akraba iyi baba vs
Ama bazen iyi eş olamayabilirler.

Evli olmadığın için farkında olmaman normal
Eş adayı iyi bir insan bile olsa
Annesinin söylemleriyle ilişkisine zarar veriyorsa(öyle varsayıyoruz)
Maalesef iyi bir eş olamayacağım diyordur sana.
Aynen öyle bence de böyle zaten görebildiğim için böyle bi karar aldım

U
Insanlığın okumakla okumamakla hiç alakası yok.Hayatı boyunca ezilmiş aşşalanmıs insanlar bi meslek sahibi olduğunda aşşalık komplesi oluyor.Kadın tehlikeli bence kurtulmuşsunuz diger oğlunuda duyunca geçmis olsun.Umarım çok mutlu olursunuz
mar çok teşekkür ederim

Neyse olan olmuş kadın dengesiz oğlumda vefasız ş kurtulduğunuza şükredip kendinize odaklanın

Anladığım kadarıyla siz son derece naif ve ilişkilerde empati yapabilmenin ne kadar önemli olduğunu bilen birisiniz inşaAllah sizin kıymetinizi bilecek doğru insanla karşılaşırsınız
İnşallah çok teşekkür ederim bu huylarımı kullandılar maalesef ama olsun olacağı varmış ne diyeyim

Bu

arada annesini arama sebebim ciddiyetini anlamasıydı çünkü kabullenmeyip barışmak istiyor ve çok inatçı bende her defasında affediyordum bu yüzden annesini aradım

Back