Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliğin ilk zamanlari erkekler tabiri caizse sapik gibi dolaşır eşlerinin peşinde. İlişkiye girmese de okşamak sevmek görmek için bile yanyana olmayı isterler normalde ama sizde bu ayrı yatma olayı eşiniz cinsel açıdan normal mi diye düşündürdü bana.. gündüzleri size yaklaşımı nasıl arkadaş gibi mi sevgili gibi mi

Bence sen vajinismus değilsin ama eşinin sakladığı bir şeyler var
Sakladıgı bıseyler oldugunu dusunmuyorum aklınıza kotu bısey gelmesin gayet normal ama bence zor geliyor elınden geleni o an yapıyor ama yetmiyor ıste. Insanlar gunler e ugrasıyor ılk ılıskı ye girmek ıcın. Ben hıc caba gormedım. Ayrı yatma mevzusuna anlam vermeıyorum nasıl yaklsacm artık bılmıyorum

Ergen gibi davranan bir kocanız varken cinsel hayatınızın normal olması beklenemez zaten. Anlayışlı bir eşiniz olsaydı büyük ihtimal bu sorunları yaşamazdınız.
Siz de haklısınız. Her konuda ıyıdır olgundur ama Bu konuda bir yardım goremedım esımden.

Eşinizin malesef hiç-bir tutumu dogru degil..

Ayri yatması arada olabilirde 11 aydir nedir anlamsiz..

Sizin iliskide sorunlarınız varsa esinizde hic destek değilki yani bu durumda..

Ailenizden bilen varmı bu durumunuzu

şimdi altında yatan sebebi bulmalı

nedir bu eve alışma dediği

yani eve alışamadım ne demek

banyo yapıyor yemek yiyor da başka şeye gelince eve alışamadım bence bahane

insanoğlu her türlü şarta bırakırsa kendini alışır

önyargılarını kırmalı

sonra bu sevişme işi yatakta olmaz

bence bu ülkedeki cinsellikle ilgili sıkıntıların bir çoğunun sebebi cinselliğin o yatağa sıkıştırılmış bir tabu olması

nerede yatarsa yatsın isterse balkonda yatsın ama bunun cinsel hayatınız ile ilgisi yok

yani gece üçte uyandım hadi birlikte olalım diyen insan sayılı hele ki şu hızlı iş temposunda azdır

işten geldi yenildi içildi oturuluyor işte cinsellik zamanı hele de çocuk yokken bu uzun aralık olmalı

yoksa gece uyku gelmiş, saat 12 olmuş yatağa girdik madem birlikte yatıyoruz bir de sevişelim denirse o görev olur sevişmek olmaz

Evliliğin ilk zamanlari erkekler tabiri caizse sapik gibi dolaşır eşlerinin peşinde. İlişkiye girmese de okşamak sevmek görmek için bile yanyana olmayı isterler normalde ama sizde bu ayrı yatma olayı eşiniz cinsel açıdan normal mi diye düşündürdü bana.. gündüzleri size yaklaşımı nasıl arkadaş gibi mi sevgili gibi mi
Ya şöyle ki sureklı ilgilenir sever okşar öper. Bu konuda bı sıkıntımız yok yakınlasırız fılan ama ıs ılıskı ye gelince o an sadece guzel vakit gecırıyoruz nasıl desem o sorunun ustune gidemiyoruz anlatabildim mi erteleniyor hep. Yani yoksa begenır arzular bu konularda sıkıntı yok. Bana sen uzuluyor sun diye ıstemıyorum dıyor ama uzul uzul nereye kadar bı yerde olmalı bu.

Eşinizin malesef hiç-bir tutumu dogru degil..

Ayri yatması arada olabilirde 11 aydir nedir anlamsiz..

Sizin iliskide sorunlarınız varsa esinizde hic destek değilki yani bu durumda..

Ailenizden bilen varmı bu durumunuzu
Hayır kımseye anlatmadım. Kv asla soylemem yardımcı olur ama agzı durmaz. Annem zaten panik yapar asla dıyemedım.

şimdi altında yatan sebebi bulmalı

nedir bu eve alışma dediği

yani eve alışamadım ne demek

banyo yapıyor yemek yiyor da başka şeye gelince eve alışamadım bence bahane

insanoğlu her türlü şarta bırakırsa kendini alışır

önyargılarını kırmalı

sonra bu sevişme işi yatakta olmaz

bence bu ülkedeki cinsellikle ilgili sıkıntıların bir çoğunun sebebi cinselliğin o yatağa sıkıştırılmış bir tabu olması

nerede yatarsa yatsın isterse balkonda yatsın ama bunun cinsel hayatınız ile ilgisi yok

yani gece üçte uyandım hadi birlikte olalım diyen insan sayılı hele ki şu hızlı iş temposunda azdır

işten geldi yenildi içildi oturuluyor işte cinsellik zamanı hele de çocuk yokken bu uzun aralık olmalı

yoksa gece uyku gelmiş, saat 12 olmuş yatağa girdik madem birlikte yatıyoruz bir de sevişelim denirse o görev olur sevişmek olmaz
Cok dusundum soruna inmeye calıstım. Eşime hıc karısılmamıs oglum su da soyle olur denmemıs. Benım annemle babam tartısırlar ama asla ayrı yattıklarını gormedım ben. Esimin aılesı bu konuda da cok serbestlwr yani ben bunun aılede görme ile ılgılı oldugunu dusunuyorum bir de kadınlar olarak bız evlilige hazır geliyoruz ama erkekler oyle degıl hele ki esim hep ailesiyle kalmıs. Dısarda yasamamıs etmemıs sanırım alısamama sebebi buydu. Bılemıyorum ya gercekten artık anlamıyorum cok Iyı biridir gercekten anlayıslıdır her konuda ama bu ayrı yatma mevzusunu ben buyutuyor oluyorum

3 sene sevgililik, sonra evlen sonuç bu.

Madem ortak bir hayat kurmak istemiyorsun, aynı yatakta yatmayı denemeye bile yanaşmıyorsun niye evlendin? Kalsaydın anne babanın evinde, gece 4e kadar oturur yatardın minderinde:olamaz: Bu huyu dışında iyi demeyin lütfen. Destek olmayacaksa napayım iyi huyunu?

Hiç sinirlenmem ama çok sinirlendim bu olaya. 27 yaşında bir kadın bunları mı düşünmeli evliliğin başında. Vajinusmus vs yaşayabilirsiniz ama insanın geleceğe dair bir umudu olur. Sizin eşiniz sanki bıraksanız sonsuza kadar bu şekilde yaşayacak. :KK12:

3 sene sevgililik, sonra evlen sonuç bu.

Madem ortak bir hayat kurmak istemiyorsun, aynı yatakta yatmayı denemeye bile yanaşmıyorsun niye evlendin? Kalsaydın anne babanın evinde, gece 4e kadar oturur yatardın minderinde:olamaz: Bu huyu dışında iyi demeyin lütfen. Destek olmayacaksa napayım iyi huyunu?

Hiç sinirlenmem ama çok sinirlendim bu olaya. 27 yaşında bir kadın bunları mı düşünmeli evliliğin başında. Vajinusmus vs yaşayabilirsiniz ama insanın geleceğe dair bir umudu olur. Sizin eşiniz sanki bıraksanız sonsuza kadar bu şekilde yaşayacak. :KK12:
Evet gercekten bıraksam yaşarız boyle. Ilk 3 4 Ay zaten sorunu anlamakla gectı sonraki 3 4 Ay naısl yasadım bılmıyorum o derece kafam doluydu ıs sıkıntısı da cektım. Son 1 2 aydır saldım ama yok atlatamıyorum ıcımde buyuyor. Hep dedım madem kafana gore takılacaktık neden evlendik diye. Hep tartıstık sordum konustuk. Sonuc boyle ıste elimden aşmak dısında bısey gelmıyor ama esimle nasıl bas edecegımı de bılemıyorum artık.

O yerde yatıyorsa sizde yanına yatın eğer hala mızmızlanıyosa ciddi bir şekilde karşınıza alıp konuşun böyle evlilik olmaz diye
Bunu yazacaktım. 2 tane yer mınderi aldık gercekten denedım bunu da ben de yerde yatamıyorum sabaha karsı kalkıyorum belim tutulmuş mecbur yataga gecıyorum. O da bana takılıyor bak yanımda yatamadın vs dıye. Artık yan yana yatmama yı dalgaya vuruyoruz. Bazen yatıyorum yanında 10 15 dk bıseyler konusalım uykunda once dıye sonra kalkıp gıdıyorum sabaha kadar zaten uyuyamıyorum. Odayı değiştırwlım dedım yatak odasına sıcak dıyor cunku ben severim sıcagı ama esim sevmıyor. Degıstrmeye de gelmedı. Kıs gelıyor yanına gelırım nasılsa dedı. Ama yok. Bazen yatak odasında yerde yatıyor. Yanı oda farketmez ama yerde yatıyor

Merhaba arkadaşlar uzun suredir siteyi takip ediyorum vajınusmus konusu hakkında her seyı okudum yazanlara paylaşanlara cok tesekkur ederım. Ben de kendı bı derdımden bahsetmek istiyorum biraz uzun olcak özur dilerim sımdıden . 11 aylık evlıyım. Severek evlendik 3 senelik sevgililık sonrasında. Esini nıkah masasında kaybedenler varya galiba ben onlardanım. ılk olarak esim evlendıkten sonra aılesıne karsı onları bırakıp gelmıs hissine kapıldı evet cok asırı sacma ama o duyguyu ılk gunden itibaren yogun yaşadı anlamaya calıstım tamm olabılır dedım sonra bu his gectı gercekten de eve alıstı 1 ay sonra bu sıkıntıyı yasamadık. (Bu arada aynı mahalledeyız kayınvalıdemlerle) Ama Esim bana ılk gunden itibaren alısamadı. İlişkiye gıremedık Ilk tebrubesızlık sonucta dedık olur dedık olmadı. Sonra vajınusmus oldugumu anladım tabı 3.haftamda . Bunu tetikleyen cok sey oldu bence. esimle hıc yan yana yatamadık mesela. Nedeni yataga alısamaması. (Kendı evınde hep yerde minderde yatardı yatagı vardı son 2 senedır ama yıne de yerde yatmaya devam etmıs) alısamadı hep icerde oturma odasında yerde buldum gece ya da sabah kalkınca onu. Yataga alısamadığını soyledı hep 1 hafta gectı 10 gun gectı 1 ay gectı alısamadı 10-11aydır hala yan yana yatmıyoruz. 3 kez filan belkı aynı sabaha yatakta beraber uyandığımız. Onda da hep uyuyamadım dedı. (Onun yuzunden bende alısamadım artık ıstemıyorum bıle) Tetikleyen Baska seyler de oldu tabi. Bırbırımızın duzenıne zor alıstık yaklasik 4 ayda fılan . Daha dogrusu onda duzen yoktu. Gece 4 5 gıbı yatardı uykum yok derdi bazen nolur dıye yalvarırdım yatalım diye bazen de o umursamıyor ben de umursamam derdım.Basta eve alısamadı sonra pandemıden dolayı iş olmadı gec yattı hep. Esnek calısma bıtınce duzen daha ıyı oturdu uyku duzenımız.ama o 5 6 ayda Benım uyku Duzenım kalmamıstı sinirimden sabahtan aksama ,geceden sabaha burda vajınusmus baslıgında arastırmaktan ınternetten bıseyler bakmaktan aglamaktan artık... 3 kez doktora gıttım Bu arada ilki psikolojik dedı gecti 2.sınde daha rahattım vajınusmus degılsın rahat ol sadece sıkıntı yok dedi ama vardı ılıskı de kasıyordum. Esimle Deniyorduk tabı ama hıc bı zaman deneme amaclı gelmedı yanıma hadi yapalım aşalım bunu vs demedı. Hep ben kostum hadı yapalım deneyelım diye . Uzulunce ben o da uzulurdu nasılsa olur takma kafana sıkıntı degıl vs gıbı. Gercekten hıc ustume gelmedı sorun etmedı ama keske bıraz etseymıs dıyorum. Tek basıma dusunmekten arastırmaktan aglamaktan cok yoruldum. Sureklı ben istiyordum ilişkiye girelim diye dusunsenıze tam tersi olması gerekirken. Bu arada tabıkı tartısımalar oluyor neden yanımda yatmıyorsun vs gıbı ya da evle bizle ilgili Baska şeylerden sıkıntı cıkabılıyordu. Bu ilişki olunca sanki her sey duzelecek gıbı geliyordu bana oncelerı ama anladım ki eşim oyle bırı degıl. Bıraz kafasına gore yasıyor evde gercekten tek yasıyor gıbı davrandı baya bı sure ben yokmusum gıbı degıl de hep bireysel takılıyordu evde baslarda (bazen tabıkı bireysel takılınacak ama hıc yenı evli gıbı olamadık ) . Yani bız bu işi aşsak da eşim yanımda yatmaz bılıyordum artık. Ben olmuyor dıye uzuldukce o o an yardımcı oluyor ama Yani nasıl desem sadece tatmin oluyor. Beraber bıseyler yasıyoruz ama onemlı olan bu sorunu aşmak degıl mı nereye kadar ben zevk alamadan yapıcam. Neyse ıste arkadaşlar ben artık nasıl yaklasmam gerektıgını bılmıyorum. Basta hoş gördüm tamm dedım alısır dedm olmadı. Ustune gıttım belim agrıyor yatamıyorum vs dedı tamm dedım. Hadı basta alısamadı. Yaz geldi sıcak dıye yatamıyorum dedi. Hadı tamm buna da tamm dedım. Kıs gelsın söz diyor. Ama hıc bır sekılde bı girişimi yok. Ne ilişkiye ne yan yana yatmaya. Bu arada, arada tabıkı birliktelik yasıyoruz ben cagırmadan kendısı haftada 1, 10 gune bır gelırse gelıyor. Cunku artık yoruldum. Bir Ay once anladım ki yok olmuyo ben hadi hadi demekten bıktım. Boyle yapmayı da istemezdım ilgilenmeyi severım cunku gercekten de isteyerek yaptım hep her seyi. İlgili davrandım hep cekınmedim hıc. ama baktım tek basıma mucadele edıyorum bıraktım. Bu arada tedavı olsana dıyecek olanlar ıcın ben tedavıyı 5.aydan berı oluyorum dılator seti ile. Arada psikolojik olarak yıpranmalarım ıle bıraksam da devam ediyorum . Özel Doktor ıcın maddi gucum yok (5-6 bin) ama burdakılerin yazıları ile dılator seti alıp yaptım hala yapıyorum. Artık cok yoruldum nasıl yaklasmam gerektıgını bilmiyorum anlatmak istedim sadece.( Bu arada eşimle gecımsızlığim kavgamız kotu sözümüz vs yok sadece kafasına gore yasamak ıstıyor sorun burdan cıkıyor hep. Ben bu sorunu vajınusmusu açmasam evde arkadas gıbı yasar gıderız onluk hıc problem degıl cıdden) uzun oldugu ıcın kusura bakmayın, tesekkur ederım sımdıden.
Bence siz vajinismus değilsiniz. Bence asıl problem eşinizle duygusal bir bağ kuramamış olmanız. Eşiniz birlikte yaşama olayına adapte olamamış. Benim eşim de evlenmeden önce bekar olduğundan çekyatta yatıyordu. Özgürdü tamamen. Tek başına yaşıyordu. Ama evlendik en ufak adaptasyon sorunu yaşamadık. Sanki yıllardır bir düzenimiz varmış gibi devam ediyoruz.Bence eşinizin bir yardım alması lazım

Benım annemle babam tartısırlar ama asla ayrı yattıklarını gormedım ben.

ama bu ayrı yatma mevzusunu ben buyutuyor oluyorum

yani o sizin anne babanız tek doğru yok insan hayatında

ben annem ve babamı hiç aynı yatakta görmedim, 41. evlilik yıldönümlerini kışın kutladılar

bakın misafirliğe gidildiğinde de, otele vs gidildiğinde de hiç aynı yatakta yatmadılar

yani bunlar dünyanın sonu değil

hayatınızda yolunda gitmeyen başka hususlara yoğunlaşmak yerine sürekli ille de bu yatakta yatılacak diye tutturmayın

evlilik cidden o yataktan ibaret değil "ayy iki hafta ayrı yattık, aramıza soğukluk girdi vs" efsanelerine inanmayın

yolunda gitmeyen hayatınızdaki temel sorunlara odaklanın mesela alışması için ne gerekiyor onu bulun ama ille de yatak demeyin

bir de yukarıda bir arkadaş da yazmış o sizin yattığınız yatağa gelmiyorsa siz onun yattığı yatağa gidin oldu bitti

Bunu yazacaktım. 2 tane yer mınderi aldık gercekten denedım bunu da ben de yerde yatamıyorum sabaha karsı kalkıyorum belim tutulmuş mecbur yataga gecıyorum. O da bana takılıyor bak yanımda yatamadın vs dıye. Artık yan yana yatmama yı dalgaya vuruyoruz. Bazen yatıyorum yanında 10 15 dk bıseyler konusalım uykunda once dıye sonra kalkıp gıdıyorum sabaha kadar zaten uyuyamıyorum. Odayı değiştırwlım dedım yatak odasına sıcak dıyor cunku ben severim sıcagı ama esim sevmıyor. Degıstrmeye de gelmedı. Kıs gelıyor yanına gelırım nasılsa dedı. Ama yok. Bazen yatak odasında yerde yatıyor. Yanı oda farketmez ama yerde yatıyor
Yere yakın yatakta oluyo canım ondan birde pervaneli ışıklar oluyo ondan bir dene

Bence siz vajinismus değilsiniz. Bence asıl problem eşinizle duygusal bir bağ kuramamış olmanız. Eşiniz birlikte yaşama olayına adapte olamamış. Benim eşim de evlenmeden önce bekar olduğundan çekyatta yatıyordu. Özgürdü tamamen. Tek başına yaşıyordu. Ama evlendik en ufak adaptasyon sorunu yaşamadık. Sanki yıllardır bir düzenimiz varmış gibi devam ediyoruz.Bence eşinizin bir yardım alması lazım
Evet anlatmak ıstedıgım tam olarak bu. Ya bir etkileşim olmıyor kendiliğinden ılıskı gelişir ya hani yan yana yatarsın etkılesım olur beden bedene ten tene. Bunları da yasadık ama cok nadir. Ama her gun yatsak sımdıye aşardık kı bu sorunu. Aglaöaktam yazamıyorum gercekten ben artık ne yapıcam bılmıyorum

Bence sorun siz değil tamamen eşiniz.Benim nişanlımda bu yaşına kadar hep kendine göre yaşamış.3 senedir beraberiz.Bazen bende kalır ve benim yatağıma asla alışamadığı halde uyumaya çalışır bir şekilde.Ancak bana göre eşiniz sizinle uyumak istemiyor gibi geldi bana.Yani acaba gay mi diyeceğim ama 3 senelik birliktelik yaşadık dediniz.Aklıma başka birşey gelmiyor.

yani o sizin anne babanız tek doğru yok insan hayatında

ben annem ve babamı hiç aynı yatakta görmedim, 41. evlilik yıldönümlerini kışın kutladılar

bakın misafirliğe gidildiğinde de, otele vs gidildiğinde de hiç aynı yatakta yatmadılar

yani bunlar dünyanın sonu değil

hayatınızda yolunda gitmeyen başka hususlara yoğunlaşmak yerine sürekli ille de bu yatakta yatılacak diye tutturmayın

evlilik cidden o yataktan ibaret değil "ayy iki hafta ayrı yattık, aramıza soğukluk girdi vs" efsanelerine inanmayın

yolunda gitmeyen hayatınızdaki temel sorunlara odaklanın mesela alışması için ne gerekiyor onu bulun ama ille de yatak demeyin

bir de yukarıda bir arkadaş da yazmış o sizin yattığınız yatağa gelmiyorsa siz onun yattığı yatağa gidin oldu bitti
İnanın yerimde baskası olsa coktan sıkıntı cıkarırdı daha buyuk sekılde. Her yolu denedim. Mesele zora gelememesı. Yoksa annemle babam da memlekete gıdınce tatile gidince ayrı ayrı yatarlar mesele bu. 2 hafta ayrı yattık soguk luk girdi meselesı degıl. Keske 11 ayda 2 hafta ayrı yatsak da sogukluk girseydi bı de onun tadına baksaydıö😂. Sızı de anlıyorum haklısınız ama Baska ne yapacağım seyler olabılır dusunıyorum hala.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X