- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım sen ilişkiye girmek istemesen kocan tecavüz mü edecek sana? O kadar kabalaşmaz sanırım. Ayrıca korunmaya gelince eğer eşin reddediyorsa korunmayı sağlık ocaklarında ücretsiz doğum kontrol hapı veriyorlar.
evet hap kullancam gizli ama öğrenirse fena olur
canım çok çok utanarak söylüyorum ki biraz öyle oluyor şaka maka derken yine yapıyor yapcanı bunuda kimseye anlatamam zaten etrfaımda
bizim ilişkimizde reddetmek die bişe yok mübarek sana mı sorcam diyo ayı ya
kendini hazır hissetmiyorsun, bu kadar. sonuçta doğuracak olan, 9 ay içinde taşıyacak olan sensin. bu durumda saygı duyması lazım sana. bulamayacağı bir yerde sakla hapları, o görmeden iç. görür de bu ne derse başım ağrıyor falan diye uydurursun.
terbiyesiz yaa ne demek sana mı soracağım. Sonuçta cinsellik iki kişilik bir olay. kusura bakma tatlım ama bir öküzle evlisin. (biraz ağır konuştum özür dilerim ama sinirlerim bozuldu)
tamam saygım var ama banada saygı duyulmasını istiyorum egem in yaptığım yorumlar öyleki sanki çok büyük hatalı biriymişim gibi yazıyor..eski konum yok diye inkar da etmiyorum..yok orda şöle yazmıştı sora üyelini iptal ettirmişti falan yazıyor bazı üyelerde aaa orasını bilmioduk bilseydik yorum yapmazdık yazıyor bende bunu anlamıyorum...bilecekleri şey neydi de pişman oluyorlar verdiği akıllarda...benzaten üyelik iptalini mecburiyetten istedim en kısa zamanda dönücem dedim...neyse uzaktan kolay görnüodu herşey.....artık bende ayrı ev açamıcakların evlenmemesi kanatindeyim...anca gözüm açıldı sorunlarımda buyüzden doğdu zaten...eşim ailesiyle yaşayor ya soğuyorum ondan sanki onlarsız yaşamayamaz gibi gelior çocuk gibi gelior bana..ama hatanın bi kısmıda bende evet kabul ediyorum allah kahretsin ki olsun birdururuz dedim ama onu dememinde sebepleri vardı mecburdum...
bebek konusunda vazgeçtim eşimle konuştum artık korunalım dedim bebek olursa hiç çıkamayız masrafı olur para biriktiremeyiz dedim aslaaaa dedi ve zorla afedersiniz korunamıyorum şuanda
yatak orucunu da düşündüm cnm hatta uygulamak istedim ama eşim zorluyor malesef naz bile yapamıyorum
tokiye yazılalım dedim onu da kabul etmio
kötü bir şey yapmamış mısın sence
saman altından su yürütüp katakulliyle insanları kandırmışsın
sen daha evlenmeden bunun hesabını yapmışsın 1 ayda çıngar çıkarmakta haksız mıyız diyorsun
insanlar sana söylemiş ama tabi sen ağzından girer burnundan çıkarım diye düşündün
ama gördüğün üzere olmadı
olmaz çünkü
fesatlığının karşılığı bunlar
şimdi nasıl şimdiki aklım olsa evlenmezdim beklerdim dediğin gibi o korunmadığın bebek olduğunda ona mama alamadığında da buraya gelip ahh bilsem eşimden gizli korunurdum diye ağlayacaksın
ama çok geç olacak
senin için değil o bebek için maalaesef
korunamıyormuş
bir erkeğin dünyanın herhangi bir yerind ebebeği olduğundan haberi bile olmayabilir
çocuk yapmak tamamen kadının elinde
yapmamak da
ücretsiz dağıtıyorlar almayanı dövüyorlar sağlık ocaklarında
hapı var spirali var
kocanın ruhu bile duymaz ,izin vermiyormuş
olduuu
ama pardon çocuk eşini sana bağlar değil mi
o zaman her istediğini yapar
eve de ikna edersin kiraya da
değil mi
bi oku bakalım burdaki konuları
tamam saygım var ama banada saygı duyulmasını istiyorum egem in yaptığım yorumlar öyleki sanki çok büyük hatalı biriymişim gibi yazıyor..eski konum yok diye inkar da etmiyorum..yok orda şöle yazmıştı sora üyelini iptal ettirmişti falan yazıyor bazı üyelerde aaa orasını bilmioduk bilseydik yorum yapmazdık yazıyor bende bunu anlamıyorum...bilecekleri şey neydi de pişman oluyorlar verdiği akıllarda...benzaten üyelik iptalini mecburiyetten istedim en kısa zamanda dönücem dedim...neyse uzaktan kolay görnüodu herşey.....artık bende ayrı ev açamıcakların evlenmemesi kanatindeyim...anca gözüm açıldı sorunlarımda buyüzden doğdu zaten...eşim ailesiyle yaşayor ya soğuyorum ondan sanki onlarsız yaşamayamaz gibi gelior çocuk gibi gelior bana..ama hatanın bi kısmıda bende evet kabul ediyorum allah kahretsin ki olsun birdururuz dedim ama onu dememinde sebepleri vardı mecburdum...
seninde allah yardımcın olsun cnm
bazen öle düşünüyorum ev alıcaz die ozaman bir parça mutlu oluyorum ama en fazla 1saat sürüyor bu mutluluğum niye mi..sonra diyorum ki ama yeni gelinliğim hizmetçilikle geçiyor ev alana kadar yıpranıcam tertemiz yesyeni eşyaların içine gelmedim bana verilen değer buydu diyorumbebek konusunda vazgeçtim eşimle konuştum artık korunalım dedim bebek olursa hiç çıkamayız masrafı olur para biriktiremeyiz dedim aslaaaa dedi ve zorla afedersiniz korunamıyorum şuanda
yatak orucunu da düşündüm cnm hatta uygulamak istedim ama eşim zorluyor malesef naz bile yapamıyorum
saman altından su yürütebilecek sinsilikte biri değilim sadece kördüm yaşadıkça gözüm açıldı
korunucam yarında itibaren diyorum zaten ee konu ne daha
bu pazar sabahı eşime bi kahvaltı hazırlayım dedim güzelce sevinsin dedim
bi kalktımki bizim çifte kumrular beraber kahvaltı hazırlıyorlar görseniz sanki yeni evli onlar (allah bozmasın bişey dicek halim yok da)
ben eşime güzel bir kahvaltı hazırlamktan mahrum kaldım odama geri geldim
mesela biz eşimle hiç bunu yaşayamadık gençliğin baharında
ama onlar 50 küsür yaşlarındalar valahi balayındalar sanki
bizi düşünen yok gezmeler tozmalar
bizse evde ben iş güç eşim ders yada tw
ama eşimde de suç hiç benim baktığım gözle bakmıyor
gezmeye gidelim desem onlarda gelsin diyor
allah kahretsin diyerek kaç kere kavga ettim
galiba eşimden soğudum
canım çok çok utanarak söylüyorum ki biraz öyle oluyor şaka maka derken yine yapıyor yapcanı bunuda kimseye anlatamam zaten etrfaımda
bizim ilişkimizde reddetmek die bişe yok mübarek sana mı sorcam diyo ayı ya
tokiye yazılalım dedim onu da kabul etmio
canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmediaslinda kabul etmeyi dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?