tamam saygım var ama banada saygı duyulmasını istiyorum egem in yaptığım yorumlar öyleki sanki çok büyük hatalı biriymişim gibi yazıyor..eski konum yok diye inkar da etmiyorum..yok orda şöle yazmıştı sora üyelini iptal ettirmişti falan yazıyor bazı üyelerde aaa orasını bilmioduk bilseydik yorum yapmazdık yazıyor bende bunu anlamıyorum...bilecekleri şey neydi de pişman oluyorlar verdiği akıllarda...benzaten üyelik iptalini mecburiyetten istedim en kısa zamanda dönücem dedim...neyse uzaktan kolay görnüodu herşey.....artık bende ayrı ev açamıcakların evlenmemesi kanatindeyim...anca gözüm açıldı sorunlarımda buyüzden doğdu zaten...eşim ailesiyle yaşayor ya soğuyorum ondan sanki onlarsız yaşamayamaz gibi gelior çocuk gibi gelior bana..ama hatanın bi kısmıda bende evet kabul ediyorum allah kahretsin ki olsun birdururuz dedim ama onu dememinde sebepleri vardı mecburdum...
seninde allah yardımcın olsun cnm
bazen öle düşünüyorum ev alıcaz die ozaman bir parça mutlu oluyorum ama en fazla 1saat sürüyor bu mutluluğum niye mi..sonra diyorum ki ama yeni gelinliğim hizmetçilikle geçiyor ev alana kadar yıpranıcam tertemiz yesyeni eşyaların içine gelmedim bana verilen değer buydu diyorum
bebek konusunda vazgeçtim eşimle konuştum artık korunalım dedim bebek olursa hiç çıkamayız masrafı olur para biriktiremeyiz dedim aslaaaa dedi ve
zorla afedersiniz korunamıyorum şuanda yatak orucunu da düşündüm cnm hatta uygulamak istedim ama eşim zorluyor malesef naz bile yapamıyorum