ayrı ev istiyorum:(

asla inanma. isterse annesi MELEK olsun, adı KAYNANA değil mi çoğu aynıdır. Benimki de bana benm annem melek gibidir, herkes çok sever, iyi anlaşır derdi. İnandım ta ki tanışana kadar !

yaa evet birde köy olunca ayrı bi dert yani bi evin bi oğluymus ayrılamazmıs

yaa evet birde köy olunca ayrı bi dert yani bi evin bi oğluymus ayrılamazmıs

evinden ayrılamıyorsan benden ayrıl de o zaman sende. ben olsam derdim açıkcası. Allahtan nişanlım bana böyle bişey ne söyledi ne de diretti. kendisi de ayrı olmalı diye düşünüyor. kv hala daha söyler, ev yetişse düğüne bir otururduk (ev yaptırıyorlar da 1 senedir), kira yerine taksit öderler diye. ama ben kulak asmıyorum.

gerçektende öle ana baba eş yanında niye yük altına girsinki olan hep bana oluyor keşke daha önceden gözüm açılsaydı ama aynı evde yaşamadan kimseyi asla tanıyamayız bunu anladım..araba konusunda sinirlenince hiç minnet emiyorum asla hemde
bende seni hatırlar gibiyim nicksnden canım
kayınvalidemle çocuk konusunumu konuşim anlamadım..kesinlikle çalışmalıyım hem para için hem kafa dağıtmak için..bugün eşim bişe dedi bana hiçde daha önce sölemedi nedense..görümceme sölemiş eşime sende iş bak demiş bi markete bamışlar şartları zor olduğu için eşim istememiş şaşırdım bu da bi gelişmedir belki
yok canım ben hiçbizaman hemen ikna ederim çıkarım die düşünmedim yemin ederim ona destek olup ev almak derdindeydim hatta ne yaptık eşimle biliyormusun nişanlıyken çalıştığı yerde yemek vermiolar herkez kendi cebinden yiyor eşimde para biriktircem masraf oluyor diyod bigün markete gittik yemek termosu aldık evlenince öğlen yemeğini ben yapıp koyacaktım üç beş kuruştan bile kısmak için alıma başka bişe yoktu nekadar temiz kalpliymişim aslında şimd bazı şeyleri gördükçe dank etti kafama ve duramıyorum keşke durabilsem ama elimden de bişe gelmio
neden ayrılmıyorsun?
kolaymı canım yaa 5 yıl bekledik okadar masraf evlendik ben düzelmek yoluna girdim ama anladımki bu evde olmuor

öyle düşünmedim cnm yukarda da belirttim..o ,iğne olayını hiç duymamıştım süpermiş en kısa zamanda gidicem
babacım benim yüzümden bişe demedi ben yaparım baba dedim ama olmadı işte

canım çoğu kişi kızıyor ama ne çekiyorum ben biliyorum ama dediğin gibi sağlam kararlar almayı öğrendim özelikle düşünerek..cinsellik konusunda bişeyler yapmaya çalışıcam bugün eşimle konuştum sen zorla yaklaşıosun ben istemeden birdaha asla dedim tamam dedi sen istemediğin zamanlar bana sert davran ben seni naz yapıom sanıyodm dedi ne nazı bağrıom ya dedim işte ben öle anlıyorum dedi bunu da uygulucam galiba aa işe yarıcanı sanmıom ya

acilen kredi çekip küçük bir ev alın.
kredi borcu bitene kadar eşinin ailesiyle oturmaya devam edersiniz.
eşin gerekirse bütün maaşını krediye ayırsın.
en azından evinizin olduğunu bilmek seni rahatlatır.
kiraya verirsiniz. kirası da sizin ihtiyaçlarınızı karşılar bi ölçüde.
sen de iş bulursan bu süreci atlatırsınız inşallah.
o kadar sıkma kendini. çözümsüz bişey yok ortada.
4 ay nedir ki.
evliliğiniz ömür boyu sürsün. allah uzun ömür versin.
geçer bu günler. gençsiniz.
sabırlı olmaya çalış canım.

Naz mı sanıyormuş Ev meselesini de naz sanıyor olmasın

bende bunu isstiyodum zaten tamam demişti yazın aalcaktı vazgçti biriktircm dio

Toki kadar ödeme şartları kolay ev mi var onu bile kabul etmemiş eşine sor ev için standartları neler ailesine yakın olmak mı çok lüks bir ev mi yoksa sıfır borcu olan bi ev almak mı ?
yoksa amacı seni böyle ev alıcam diye oyalamak mı?

canım cok uzuldum.kendını yıprtama ve sunu unutma bu hayatta ıstemedıgın hıcbır seyı yapmak zorunda degılsın.evllılık demek kadının fedakarlık etmesı demek degıl sadece,erkekler malesef ulkemızde bu mantıkla yetıstırılıp hersey karılarından beklıyorlar.acaba o senın aılenle aynı evde yasayabılırmıydı?kaldı kı sen bayansın,banyo yapmak,tv karsısında yatıp uzanmak bıle luks suan sana.bence tepkını koy,ınceldıgı yerden kopsun.hayatta hersey ev araba para yatırım degıl,esın senı gercekten sevıyorsa yanında olacaktır

bence aılesınden ayrılmak ıstemıyor da olabılır,cunku yaptıgın cozum onerılerı cok mantıklı,ama ıstemedıgı ıcın hepsıne ıtıraz etmıs.bu erkekler ne zaman annelerınden kopacak

tokiyi paahallı buluo bişeler dio işte
soruyom nasıl ev istiyon diom hem yakın hem seni ii şartlarda yaşatabileceğim ev diyor.kredi vermezler maaşım az dedi bide bugün

bunu yazmk istemezdim aama benim karnım çok aç şuan.....cnm tost çekti....ky kp içerlerde mutfakta falan utanıyorum yemeye...eşimede diemiom konuşmuyoz::

tokiyi paahallı buluo bişeler dio işte
soruyom nasıl ev istiyon diom hem yakın hem seni ii şartlarda yaşatabileceğim ev diyor.kredi vermezler maaşım az dedi bide bugün

Tokide evler çok ucuz neresi pahalı eşinin biriktiriyorum dediği paralar nerde biliyomusun?
eğer bankada falansa sana tavsiyem bana o paralarla bilezik yap de hem fiyatı yükselir hemde senin elinde olur senin konunda yazmıştım arkadaşın başına geleni ortada para yokmuş kadını oyalayıp durmuş bi sürüde borcu çıkmış adamın ev almak bu devirde çok zor biz memur maaşıyla cesaret edemiyoruz ev almaya sadece biriktiriyoruz şimdilik

konuya ortadan daldım ama ıstanbulda 70bıne ev var. Ben beylıkduzu-esenyurt tarafında oturuyorum, esenyurtta gırıs kat tek bına bu fıyata ev var

altın hesabımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…