ayrı ev istiyorum:(

Evlenmeden önce aşk ve sevginin gölgesinde herşeyi toz pembe gördün.
Yaşayınca öğrendin ama evlendin bikere...

evet gülüm malesef öyle oldu

tamam tatlım kabul ettim

konuştun canm kaynanamla ağadım bayağa tamam dedi siz mutlu olun dedi akşam oturup konuşalım dedi saolsun ama sonra eşim konuşmaya gerek yk ben kiraya çıkmam dedi öle kaldı...ama ne değiştiyse artık en sonki çıkıcam dediğimde krizdeyken, çıkın ama evlatlıktan reddederiz dedi resmen
herşey eşimizde bitior canım aynı seninkin dediklerini diyor allaım yardım et

tamam cnm ama inşallah ikna ederim ama hiç sanmıorum çok inat

senin sıkıntın yok heralde cnm negüzel
çalışmalıyım da eşim işte
buakşam iş bulalım acilen duramıom evde dedim elişi yapıon ya yeter dedi kavga ettik

sonuna kadar katılıyorum..gelşnler zzaten buyğzden1ayda çileden çıkıyor yaşamayan bilemez..kendimden örnek verim meslea...ben nişanlıyken kaynanam bana çk vaatte bulunda..mutfak senin asla karışmam istediğini yap dedi..şimdi ise paslanmış kaşığını attırmıyor yeni aldıyorum kullanmıyor..nişanlıyken arabayı alıp gezersiniz kızım diodu şimdi yeni gelin gibi herhaftasonu geziyor kocasıyla arabada eşimde beni anamlara yolcu arabasıyla götürüo ..arabayı istesek yok biz gezcez diolar...elektrik suyu da bize yıktılar bundan dolayıdırki hiç tasarffuf yapıolar nasılsa biz ödüoz..daha neler neler...nişanlıyken herakşa gezersiniz kızım asla karışmayız dı şimdi herakşam gezme istesem laf oldu...ah ah iyi yapıyoruzz biz aslında 1ayda isyan çıkarmakla....ama yinede olan bize oluyor.......anamız bizi yetiştirio babamız zor şartlar altında çalışıo bunları çekmek içinmiydi hapis hayatı yaşamak içinmiydi ağlayarak yazıyorum ve elimden hala bşe gelmio

evlenipte yan gelip yatacağımı düşünmedim elbet
işimi gücümü yapar otururdum diyodum
ama şmidi dip köşe yapıp oturduğumda "of bu ev çok pis" diyebilecek bir kaynanaya sahip olacağımıda bilmiyordum
egem arkadaşım eski konuma çok takmısın
sanki çok büyük bir hata yapmışım gibi fişekleme yapıyosun
ben eski konum yok demiyorum ki eşim yakaladığı için üyeliğimi iptal ettirdim hatta yazdım oraya enkısa zamanda geri üye olcam die...yazdıklarımı ikna etmemiş olucaki yeni konu açmışsın diyosun ya....anlama istediğin gibi anlama istersen...kaynanam yan gelip yatıo da demedim evet bazen bişeler yapıo ama bide o işin sonunu görsen eve biri gelse vay efendim bugün çok iş yaptım ölüyorum oldu...uzaktan konuşması kolay ..lütfen bana yol göstermeye çalışan arkadaşlarımı fişekleme bazıları senin yorumların yüzünden daha buraya yazmam falan yazmış çünkü öle garip cümleler kurarak anlatıyosun ki vallahi kendimi kötü bişe yapmış gibi hissediyorum...sen hala bişeleri kanıtlaa derdindeyssen o senin derdin kardeş..benim çok büyük dertlerim var

mahramiyet konusunda haklısınız....başbaşa oturalım sohbet tw die derdi yok sorunda bu zaten bunun tadını alsa kendi ister çıkmayı..yatak odası yetio ona benle başbaşa kalmak için .ama bana yetmio işte...asla şikayetçi değil yalnız kalmamaktan..hatta yılbaşında kaynanamlar köye gitcekler tamam işte diyorum yeni evliyiz başbaşa yılbaşı geçirricez diyorum sana kırmızıları giycem diyorum(afedersiniz) ...tamam şimdi giy yılbaşında giymeek zorndamısınız bizde onlarla köye gitcez dio istemeyince ben bağrıo çağrıo çok inat offfffff..iş konusunda dedikleriniz yapmaya çalışıom ama benim eşim bana acımıyor yaa anladım ben

gezmelere giderken bazen peşimize takılıyolar çok sinir oluyorum ya zaten biryaşıyoruz bırakın gezelim yaa.kaynatam babamı çok sever nezaan babamlara götürse eşim beni o da gelirse die korkuyorum oraya bari eşimle gideyimmm...anlayılsızlıklarda var tabi benim bukadar soğumamda...peder saolsun asla tw yi bize bırakmaz gece yarılarına kadar tw de..eşim de gider onla izler yatarlar karşılıklı kaynanam elinde bez silerde siler sağı solu (temizlik hastası kendisi temiz yerleri yeniden temizler de biraz) sonrada sölenir çok yoruldum die...e ev temiz daha bugün sildim derim nebilim der huyum bu der...ben arada kalırım tw hayatım bile bitti..odama tw alcaktık para biriktiroz ya kıyamıoz paraya babacım alıcam dio bakalım...el işi yapıp satıom işe girene kadar allaha şükür bugün 200liralık sipariş aldım mutlu oldum baya hemen bir çeyrek alıp kenara atıcam allahım bereket verirse eşime az çok katkım olur...:):) bide etrafımdakiler etkilemese beni
yan komşum üstkata gelin aldı
bana gelip kaderiminoyunu benim gelin yukarda keyfinde kaynana yok kaynata yok diyor
günlerce ağladım bu lafa

gece 03 saat eşim uyuduğu için rahat yazdım bayağa
oh be rahatlar gibi oldum
neyse kızlar ben yatayım hiç uykumda yok ama sizde yoksunuz sitede afedersiniz wc ye gidince etek çember tak derken uyku kaçtı size koştum fırsat buldum olsun....görüşmek üzere

Birincisi Egem senin ablan belki annen olacak yaşta, senden daha fazla gün görmüşlüğü var emin ol, eski konuyuda sen açtın neticede tabiki bağlantı kuracak
İkincisi bu sözüm genel, kira olur kendi evi olur orasını bilemem ama ayrı ev açamıcak durumda olanlar evlenmesin, karı koca çalışır 1+1 bile olsa bi ev açılır, nişanlıyken herşey enine boyuna konuşulsa eş adayı dev aynasında değil boy aynasında görülse belki daha mantıklı evlilikler yapılabilir

Seni o kadar cok iyi anliyorumki ayni sinavdan ben gectim dedigin gibi yapti bir cahillik beraber oturalim dedim yurt disina gelin gittim tek basima olmamayayim gurbet el bana ana baba olur dedim saflik yasta kucuktu kabul ettim beraber oturmayi...kv.calisiyordu evin butun yuku bendeydi afedersin giydigi donunu bile yikar odasina koyardim yaranabildimmi hayir haaa birde 95 yasinda bir babannesi vardi onlarin disinda gorumcemde evli iki ayda birgelir iki aya yakin kalirdi sabahtan aksama giderdi disarilarda dolasirdi ogluda vardi bana birakirlardi dusun artik halimi...oyle boyle 3 sene gecirdim evimi ayirdim inan EVLI oldugumu ozzman anladim cunku ondan once HiZMETCI idim...bir sene iki ay ayri evdeydim simdi yine beraberiz mustakil ev aldilar alti onlarin ustu bizim asagi katin baya elden gecmesi gerek o yuzden suan beraberiz yatmadab yatmaya asagidalar yapicak bisi yok saberetmek disinda canim haaaa tek sey kocanin altindan girip ustunden cik ben hergun hergun ben becburmuyum kardesinin kocani cekmeye de seninle sarilip film izlemek istiyorum bu ne zaman olucak deeee sakin pesetme arkadasim bol bol dua et birde napip et calismaya bak izin vermiyorsa kursa git bisiler yap evde tikili kalma...gerekirse karsisinda agla sizla ama ikna et en guzel zamanlariniz bu gunlerini sakin kotu bir ani olarak dusunmene izin verme tepkini belli et Allah yardimcin olsun

Seni o kadar cok iyi anliyorumki ayni sinavdan ben gectim dedigin gibi yapti bir cahillik beraber oturalim dedim yurt disina gelin gittim tek basima olmamayayim gurbet el bana ana baba olur dedim saflik yasta kucuktu kabul ettim beraber oturmayi...kv.calisiyordu evin butun yuku bendeydi afedersin giydigi donunu bile yikar odasina koyardim yaranabildimmi hayir haaa birde 95 yasinda bir babannesi vardi onlarin disinda gorumcemde evli iki ayda birgelir iki aya yakin kalirdi sabahtan aksama giderdi disarilarda dolasirdi ogluda vardi bana birakirlardi dusun artik halimi...oyle boyle 3 sene gecirdim evimi ayirdim inan EVLI oldugumu ozzman anladim cunku ondan once HiZMETCI idim...bir sene iki ay ayri evdeydim simdi yine beraberiz mustakil ev aldilar alti onlarin ustu bizim asagi katin baya elden gecmesi gerek o yuzden suan beraberiz yatmadab yatmaya asagidalar yapicak bisi yok saberetmek disinda canim haaaa tek sey kocanin altindan girip ustunden cik ben hergun hergun ben becburmuyum kardesinin kocani cekmeye de seninle sarilip film izlemek istiyorum bu ne zaman olucak deeee sakin pesetme arkadasim bol bol dua et birde napip et calismaya bak izin vermiyorsa kursa git bisiler yap evde tikili kalma...gerekirse karsisinda agla sizla ama ikna et en guzel zamanlariniz bu gunlerini sakin kotu bir ani olarak dusunmene izin verme tepkini belli et Allah yardimcin olsun

ev ustune ev kurulmaz dıye bosuna dememısler ya canım helekı evlenır evlenmez daha evlılıgını yasayamadan kv evıne gelın gıtmen cok cok kotu bırsey.ama sımdı ev almanda cok cok onemlı bıraz ev alıcam dıe dusunerek sabretmeye calış ve de esine ya kıraya cıkarız yada ben bır ıse gırerım ıkısınden bırısını secmek zorundasın de ve bı sure muddet tanı kararını vermesı ıcın.ısmek kursları ucretsız yada haftanın bıkac gunu okurslara katıl kafanı dagıtck bısıler bul yanı boyle depresiflık nereye kadr bosuna kendını uzme.ama sakın he dıyım bı bebek olmasın yoksa yıllar yılı bırlıkte yasamak zorunda kalırsınız

canım senin eşine yapabileceğin yegane yaptırım yatak orucu uygulamak. madem başbaşa kalmayı sadece yatak odasından ibaret görüyor, tamamen cinsellikten olsun da görsün o zaman.

tamam saygım var ama banada saygı duyulmasını istiyorum egem in yaptığım yorumlar öyleki sanki çok büyük hatalı biriymişim gibi yazıyor..eski konum yok diye inkar da etmiyorum..yok orda şöle yazmıştı sora üyelini iptal ettirmişti falan yazıyor bazı üyelerde aaa orasını bilmioduk bilseydik yorum yapmazdık yazıyor bende bunu anlamıyorum...bilecekleri şey neydi de pişman oluyorlar verdiği akıllarda...benzaten üyelik iptalini mecburiyetten istedim en kısa zamanda dönücem dedim...neyse uzaktan kolay görnüodu herşey.....artık bende ayrı ev açamıcakların evlenmemesi kanatindeyim...anca gözüm açıldı sorunlarımda buyüzden doğdu zaten...eşim ailesiyle yaşayor ya soğuyorum ondan sanki onlarsız yaşamayamaz gibi gelior çocuk gibi gelior bana..ama hatanın bi kısmıda bende evet kabul ediyorum allah kahretsin ki olsun birdururuz dedim ama onu dememinde sebepleri vardı mecburdum...
seninde allah yardımcın olsun cnm

bazen öle düşünüyorum ev alıcaz die ozaman bir parça mutlu oluyorum ama en fazla 1saat sürüyor bu mutluluğum niye mi..sonra diyorum ki ama yeni gelinliğim hizmetçilikle geçiyor ev alana kadar yıpranıcam tertemiz yesyeni eşyaların içine gelmedim bana verilen değer buydu diyorum bebek konusunda vazgeçtim eşimle konuştum artık korunalım dedim bebek olursa hiç çıkamayız masrafı olur para biriktiremeyiz dedim aslaaaa dedi ve zorla afedersiniz korunamıyorum şuanda
canım senin eşine yapabileceğin yegane yaptırım yatak orucu uygulamak. madem başbaşa kalmayı sadece yatak odasından ibaret görüyor, tamamen cinsellikten olsun da görsün o zaman.

yatak orucunu da düşündüm cnm hatta uygulamak istedim ama eşim zorluyor malesef naz bile yapamıyorum

kayınpederimin kardeşi 60 milyara ev bulmuş 3.kat falan hemen şimdi oraya gittiler bakmak için
herkez kendi kardeşini ailesini düşünür beni kim düşüncek nasılda heveslendiler ev alın diyolar onlara
bize gelince aha ev
zamanı var
geçinemezsiniz oluyor
ya dün görümcemin gelin tevidi vardı
herkez gitti evini temizledim temizlerken dedimki
keşke benim evim olsaydı burası
ya nekadar güzel yaa yeni gelin evi
okadar ağladım ki biri görcek die ödüm koptu
ya bişeyi bukadar istermi insan şuanda ben istiyorum işte
gözyaşlarıyla
ama bırakmıyorlar
yaza doğru bari olsa kiraya çıkın deseler yine rahatlicam ama kira deyince herkez cinnet geçirio bu evde
kendimi zindan da hissediyorm
mahkumum ben
çıkmak için gn sayıyorum arada eşim gezdiriyor mahkumların arada bahçeye çıkması gibi
eşimden de soğudum herşeyime el koydu
kaçmak istiyorum kimse bilmesin nerde olduğumu...
bir kaldırımda saatlerce ağlamak istiyorum.........

bana kalırsa bu bır cozum asla degıl ve cok itici bi durum.

neden itici olsun ki konu sahibinin elinde olan tek şey. evliliği cinsellikten ibaret gören böyle kafalara bir şekilde evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını, erkeğin sadece yatakta erkeklik değil, sorumluluk babında da erkeklik yapması gerektiğini anlatmak lazım bir şekilde.

malesef evlenmeden önceki gibi hayat toz pembe değil gençlerin artık bunu idrak edip ona göre evlenmesi gerekir,
cicim günleri geçip gerçekle yüzleşince hayat zindan oluyor anlaşılan ,
olan olmuş artık sende o cahillikle aynı eve tamam demişsin şimdi ahlayıp vahlamayı bırakarak eşine destek olmalı
ev için çare bulmalısın kayınvaliden ne kadar iyi de olsaydı ev ev üstüne olmaz.
çocuk en son çare söyleyim mümkünse işe felan gir ,ev almak daha zor olursa ufak kiralık bir eve çıkın ama bu durumu idare
edecek eşine destek olacak kişi sensin.

bu pazar sabahı eşime bi kahvaltı hazırlayım dedim güzelce sevinsin dedim
bi kalktımki bizim çifte kumrular beraber kahvaltı hazırlıyorlar görseniz sanki yeni evli onlar (allah bozmasın bişey dicek halim yok da)
ben eşime güzel bir kahvaltı hazırlamktan mahrum kaldım odama geri geldim
mesela biz eşimle hiç bunu yaşayamadık gençliğin baharında
ama onlar 50 küsür yaşlarındalar valahi balayındalar sanki
bizi düşünen yok gezmeler tozmalar
bizse evde ben iş güç eşim ders yada tw
ama eşimde de suç hiç benim baktığım gözle bakmıyor
gezmeye gidelim desem onlarda gelsin diyor
allah kahretsin diyerek kaç kere kavga ettim
galiba eşimden soğudum

evet canım eim bence evliliği cinsellikten ibaret görüyor ama bu konuda da nasıl davranıcamı bilmiorum yaklaşıor istemiyorum deyip sırtımı dönüyorum zorla çevirio bei kendine bütün gücüyle bide karşı koyamıyorum bunu da uygulayamıyorum yani ama haklısın keşke onu başarabilsem

aynen öyle
kiraya asla diyor eşim
sen kimsin de kirada oturmucaksın diyorum
ben zora gelemem diyor kiraya çıkarsak ev alamayız diyor
ama mutlu oluruz diyorum baştan kabul etmeseydin diyor öylece kalakalıyorum sonra
çocuk istemiyorum artık ama eşim istio ne kornması dio aptal

canım sen ilişkiye girmek istemesen kocan tecavüz mü edecek sana? O kadar kabalaşmaz sanırım. Ayrıca korunmaya gelince eğer eşin reddediyorsa korunmayı sağlık ocaklarında ücretsiz doğum kontrol hapı veriyorlar.

Son düzenleme:
kızlar ev almanın en kolay yolu nedir sizce?
bana kalsa şuan 20 tl bilezikler var bikaç küsür de bireysel emekliliği var eşimin hadi 25 de
50 kredi çeksek 75 e fıstık gibi evler var burda aylık 650 ödesek 1100 den geriye 450 kalıyor
durumlar düzelene kaar yeme içme bir olur bitek yatmaya gideriz masraf da olmaz benim sıkıntımda ortadan kalkar
yada kiraya veririz 400 e..bizde katar krediyi bir sene falan da öle öderiz buarada eşimin maaşı daha artar ve ben işe girerim ...
ya benim düşüncem bu
eşimi ikna ettim çok mantıklı buldu bu yaz bakıcaktık evlere netten bakıoduk hatta sürekli
şimdi birden hepsini kesti
önce biriktirmem lazım diyor
o 20 milyarı 30 yada 40 yapalım diyor az kredi çekelim diyor bende diomki para biriktirene kadar kredi öderiz diyorum aynı şey gibi çünkü en azından bende evimin olduğunu ve bu evde geçici olarak kaldığımı bilirim psikolojikmen iyi hissedirim
lütfen en kolay ev alma şekilleri konusunda bana yol gösterin bende eşime fikir sunarım
belki sizin sayneiz de ev alırım:)
buarada yaşadığım yerde evler uygun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…