• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

asla inanma. isterse annesi MELEK olsun, adı KAYNANA değil mi çoğu aynıdır. Benimki de bana benm annem melek gibidir, herkes çok sever, iyi anlaşır derdi. İnandım ta ki tanışana kadar !

yaa evet birde köy olunca ayrı bi dert yani :(bi evin bi oğluymus ayrılamazmıs

yaa evet birde köy olunca ayrı bi dert yani :(bi evin bi oğluymus ayrılamazmıs

evinden ayrılamıyorsan benden ayrıl de o zaman sende. ben olsam derdim açıkcası. Allahtan nişanlım bana böyle bişey ne söyledi ne de diretti. kendisi de ayrı olmalı diye düşünüyor. kv hala daha söyler, ev yetişse düğüne bir otururduk (ev yaptırıyorlar da 1 senedir), kira yerine taksit öderler diye. ama ben kulak asmıyorum.

canım bırak tokiyi bana piyangodan bedava ev çıktı hadi yarın gidip taşınalım desen onu da kabul etmez çünkü eşin hala ergen psikolojisinden kurtulamamış. nasıl olsa o evde hala kendine ait bir odası var, özleynce sığınabileceği annesi babası yanında yediği önünde yemediği ardında canı isteyince ihtiyacını giderebileceği karısı yatağında neden ayrı eve çıkıp sorumluluk yüklenip de rahatını bozsun ki.

böyle sorumluluk sahibi olamamış adama çocuk vermek de mantıksızlık olur. sen korunmanı yap, hani çocuk derse de önce ev sonra çocuk dersin. herşeye evet dersen senin daha çok çekeceğin var.

şu gezme, arabayı alma konusunda da biraz çaçaron ol. biz gezeceğiz falan de.

ezdirme kendini.
gerçektende öle ana baba eş yanında niye yük altına girsinki olan hep bana oluyor keşke daha önceden gözüm açılsaydı ama aynı evde yaşamadan kimseyi asla tanıyamayız bunu anladım..araba konusunda sinirlenince hiç minnet emiyorum asla hemde
ilk konundan biliyorum seni
o zamandan beri aklıma gelirsin hep
çocuuk istiyordun o zaman
şimdi olmasın diyorsun...karar senin
o zamanda yazmıştım sana
kayınvalidenle konuş bu konuyu
oğlunu etse etse o ikna eder...
baktın olmuyor fazlada zorlama
sürekli bu konuyu düşünürsen gerçekten yaşanmaz edersin o evi kendine
evde kalma kurslara git kafan dağılsın
belli çevren oldukça ufkun açılır bakış açın değişir
bende seni hatırlar gibiyim nicksnden canım
kayınvalidemle çocuk konusunumu konuşim anlamadım..kesinlikle çalışmalıyım hem para için hem kafa dağıtmak için..bugün eşim bişe dedi bana hiçde daha önce sölemedi nedense..görümceme sölemiş eşime sende iş bak demiş bi markete bamışlar şartları zor olduğu için eşim istememiş şaşırdım bu da bi gelişmedir belki:(
Bu konuda iki suçlu var biri sen biri eşin!
Sen suçlusun aşktan gözlerin kör diye birlikte oturmayı kabul ettin
sonra nasıl olsa ikna ederim diye..
Şunu bi tüm bekar kızlar duysun evlenene kadar her istediğinizi yaptırın
İpler sizin elinizde imzadan sonra erkek milletine aşk aşk diye istemediği
hiç bişeyi yaptıramazsınız! Roller değişir bi bakmışsınız aşk pıtırcığı adam
yalvarmalarınıza, gözyaşlarınıza rağmen size rest çeker olmuş.
Acı ama gerçek!:ssz:

Eşin suçlu çünkü her konuda bencillik ediyor.
Senin duygularını önemsemeyen bu adamı hala seviyor musun cidden?
Ne demek zorla yapıyor ya şok oldum:53:
Eve çıkcak parası yok çocuk bakacak parası var mıymış korunmak istememek ne demek?
Sana önerim bu adamı gülen yüzüne hasret bırakmandır..
Şakalarına bile gülme.
Dışarı çıkarken bile hep beraber çıkalım ne ya
gece de hep beraber yatalım de sen de o zaman:53:
Hadi gücün yoktur sevdiğin kadına hayalindeki yaşamı sunamazsın
anlarım. Bari bu yüzden ezik dur ama bir şekilde gönlünü al karının
o da sabırla hayal kurarak beklesin değil mi?
Yapacak şeyin belli hemen bir iş bulup çalışmalısın.
Kv sen evde olmayınca hizmetinden yararlanamayınca ayrı eve çıkmana sıcak bakabilir..
Sonra kv bi şekilde ikna et..
Ama tekrar ediyorum kocan olacak adama gülümseme bile! Bencil adam!
Bütün bunlara katlanmak çok zor olmalı..
Allah sabır versin sonunuzu hayır etsin..
yok canım ben hiçbizaman hemen ikna ederim çıkarım die düşünmedim yemin ederim ona destek olup ev almak derdindeydim hatta ne yaptık eşimle biliyormusun nişanlıyken çalıştığı yerde yemek vermiolar herkez kendi cebinden yiyor eşimde para biriktircem masraf oluyor diyod bigün markete gittik yemek termosu aldık evlenince öğlen yemeğini ben yapıp koyacaktım üç beş kuruştan bile kısmak için alıma başka bişe yoktu nekadar temiz kalpliymişim aslında şimd bazı şeyleri gördükçe dank etti kafama ve duramıyorum keşke durabilsem ama elimden de bişe gelmio
neden ayrılmıyorsun?
kolaymı canım yaa 5 yıl bekledik okadar masraf evlendik ben düzelmek yoluna girdim ama anladımki bu evde olmuor

sanırım evlenirken hele bi evlenelim nasıl olsa ben onu ikna ederim çıkarız ayrı eve dedin:)))
ama bekar kızların yaptığı bi hata var erkekler evlenince bekarlıktaki gibi öle ikna edemiosun benim eşim o kadar diil
ayrıca zorla korunamıorum ne ya
annem başım ağrıyo diye gitceksin sağlık ocağına yani evden o şekilde çıkcaksın aile hekimine gidip ben korunmak istiorum 3 aylık iğne istiorum diceksin sana o iğneyi yapcaklar 3 ay korunmana gerek kalmıcak eşin isterse günde seninle 10 kere birlikte olsun :))
aile hekimim yokmu diosun evine en yakın aile hekimliğine gidiosun ben aile hekimimi burdaki dr.lardan seçicem x olsun diosun kimliğini veriosun sana küçük bi form dolduruolar 5 dk. aile hekimin oluyo sonrada iğnenei yaptırıosun 3 ay boyunca korunuosun:))))

ayrı eve çıkmaya gelince daha 4 ay olmuş bende yeni evliyim ilk zmanlar gerçekten çok özel zmanlar gündüz duş almak istiosun yapamıosun eşinle yemek yapmak pasta yapmak istiosunolmyo mum ışığında yemek yemek istiosun olmuyo ama güzelim istemeye geldiklerinde baban ayrı ev olmazsa kızımı vermiorum dicekti eşinde ailesini ikna etmek için çırpıncaktı belki 1 sene sonra evlencektin ama rahat etcektin.... yani şu saatten sonra eşini tanımadığım için na yapsan bilemiorum ama en azından adamın sürekli sürekli üstüne gidipde tartışma barı ikinizin arası açık olmasın........
öyle düşünmedim cnm yukarda da belirttim..o ,iğne olayını hiç duymamıştım süpermiş en kısa zamanda gidicem
babacım benim yüzümden bişe demedi ben yaparım baba dedim ama olmadı işte
başta size evlenirken kabul edip dört ayda şikayete başladınız diye kızdım gerçekten. ama şimdi çektiklerinizi görünce üzülüyorum da. yani, aslında düşünmeden alınmış bir kararın neticelerini yaşıyorsunuz ve hayat size daha sağlam kararlar almayı öğretecek bu şekilde. ama acı çekiyor olmanız da üzüyor elbette.

ev alma konusundaki planınız bana da mantıklı geldi. evet, maddi olarak gerçekten sıkışırsınız belki ama şu an yaşadığınız ruhsal sıkıntılardan daha hafif atlatılacağı kesin.

bebek olayını sakın düşünmeyin derim, ben de pkoyum, bunun risk olduğunu biliyorum ama bebek sizin için daha büyük bir sorumluluk ve engel olur şu an. hem o çocuğa da yazık.

cinsellik konusunda ise bir arkadaşın yazdığına kesinlikle katılıyorum, rumuzunu anımsayamadım şimdi. madem eşiniz, karısıyla beraber ve başbaşa olmayı cinsellikten ibaret zannediyor, siz başbaşa olmamanın acısını ona yatakta öğretmelisiniz. siz istemeden sizinle nasıl ilişkiye girebilir, anlamıyorum. siz biraz çabuk teslim oluyorsunuz ve dediklerine direnmiyorsunuz gibi geldi bana. ona sertçe istemediğinizi söylerseniz birşey yapamaz. hala sizi çekiyorsa zorla kendine çıkın odadan. arkanızdan gelip ısrar edemez çünkü anne babasıyla aynı evdesiniz. işte o zaman belki başbaşa olmamanın, evde yalnız olmamanın ne demek olduğunu anlar. evet, cinselliği kullanmak itici bence de, ama siz beğendiğim eteği almadın, beni gezmeye götürmeden diye eften püften sebeplerle bunu kullanacak değilsiniz. sizin durumunuz çok ciddi ve eşiniz sizi sömürüyorsa ona bu yolları kapatarak yaşadıklarınızı hissettirmelisiniz.

canım çoğu kişi kızıyor ama ne çekiyorum ben biliyorum ama dediğin gibi sağlam kararlar almayı öğrendim özelikle düşünerek..cinsellik konusunda bişeyler yapmaya çalışıcam bugün eşimle konuştum sen zorla yaklaşıosun ben istemeden birdaha asla dedim tamam dedi sen istemediğin zamanlar bana sert davran ben seni naz yapıom sanıyodm dedi ne nazı bağrıom ya dedim işte ben öle anlıyorum dedi bunu da uygulucam galiba aa işe yarıcanı sanmıom ya

acilen kredi çekip küçük bir ev alın.
kredi borcu bitene kadar eşinin ailesiyle oturmaya devam edersiniz.
eşin gerekirse bütün maaşını krediye ayırsın.
en azından evinizin olduğunu bilmek seni rahatlatır.
kiraya verirsiniz. kirası da sizin ihtiyaçlarınızı karşılar bi ölçüde.
sen de iş bulursan bu süreci atlatırsınız inşallah.
o kadar sıkma kendini. çözümsüz bişey yok ortada.
4 ay nedir ki.
evliliğiniz ömür boyu sürsün. allah uzun ömür versin.
geçer bu günler. gençsiniz.
sabırlı olmaya çalış canım.

canım çoğu kişi kızıyor ama ne çekiyorum ben biliyorum ama dediğin gibi sağlam kararlar almayı öğrendim özelikle düşünerek..cinsellik konusunda bişeyler yapmaya çalışıcam bugün eşimle konuştum sen zorla yaklaşıosun ben istemeden birdaha asla dedim tamam dedi sen istemediğin zamanlar bana sert davran ben seni naz yapıom sanıyodm dedi ne nazı bağrıom ya dedim işte ben öle anlıyorum dedi bunu da uygulucam galiba aa işe yarıcanı sanmıom ya

Naz mı sanıyormuş :1: Ev meselesini de naz sanıyor olmasın :53:

acilen kredi çekip küçük bir ev alın.
kredi borcu bitene kadar eşinin ailesiyle oturmaya devam edersiniz.
eşin gerekirse bütün maaşını krediye ayırsın.
en azından evinizin olduğunu bilmek seni rahatlatır.
kiraya verirsiniz. kirası da sizin ihtiyaçlarınızı karşılar bi ölçüde.
sen de iş bulursan bu süreci atlatırsınız inşallah.
o kadar sıkma kendini. çözümsüz bişey yok ortada.
4 ay nedir ki.
evliliğiniz ömür boyu sürsün. allah uzun ömür versin.
geçer bu günler. gençsiniz.
sabırlı olmaya çalış canım.

bende bunu isstiyodum zaten tamam demişti yazın aalcaktı vazgçti biriktircm dio:(

Toki kadar ödeme şartları kolay ev mi var onu bile kabul etmemiş eşine sor ev için standartları neler ailesine yakın olmak mı çok lüks bir ev mi yoksa sıfır borcu olan bi ev almak mı ?
yoksa amacı seni böyle ev alıcam diye oyalamak mı?

canım cok uzuldum.kendını yıprtama ve sunu unutma bu hayatta ıstemedıgın hıcbır seyı yapmak zorunda degılsın.evllılık demek kadının fedakarlık etmesı demek degıl sadece,erkekler malesef ulkemızde bu mantıkla yetıstırılıp hersey karılarından beklıyorlar.acaba o senın aılenle aynı evde yasayabılırmıydı?kaldı kı sen bayansın,banyo yapmak,tv karsısında yatıp uzanmak bıle luks suan sana.bence tepkını koy,ınceldıgı yerden kopsun.hayatta hersey ev araba para yatırım degıl,esın senı gercekten sevıyorsa yanında olacaktır

bence aılesınden ayrılmak ıstemıyor da olabılır,cunku yaptıgın cozum onerılerı cok mantıklı,ama ıstemedıgı ıcın hepsıne ıtıraz etmıs.bu erkekler ne zaman annelerınden kopacak :(

Toki kadar ödeme şartları kolay ev mi var onu bile kabul etmemiş eşine sor ev için standartları neler ailesine yakın olmak mı çok lüks bir ev mi yoksa sıfır borcu olan bi ev almak mı ?
yoksa amacı seni böyle ev alıcam diye oyalamak mı?

tokiyi paahallı buluo bişeler dio işte
soruyom nasıl ev istiyon diom hem yakın hem seni ii şartlarda yaşatabileceğim ev diyor.:(kredi vermezler maaşım az dedi bide bugün

tokiyi paahallı buluo bişeler dio işte
soruyom nasıl ev istiyon diom hem yakın hem seni ii şartlarda yaşatabileceğim ev diyor.:(kredi vermezler maaşım az dedi bide bugün

Tokide evler çok ucuz neresi pahalı eşinin biriktiriyorum dediği paralar nerde biliyomusun?
eğer bankada falansa sana tavsiyem bana o paralarla bilezik yap de hem fiyatı yükselir hemde senin elinde olur senin konunda yazmıştım arkadaşın başına geleni ortada para yokmuş kadını oyalayıp durmuş bi sürüde borcu çıkmış adamın ev almak bu devirde çok zor biz memur maaşıyla cesaret edemiyoruz ev almaya sadece biriktiriyoruz şimdilik

İstanbul da yasadıgınızı varsayarak soruyorum 70 bın e ev var mı ya...
allah askına 1100 liraya ev alsanız taksidi neyle odeyeceksiniz neyi yiyip neyi giyeceksiniz.ki cocugunuz olsun istiyormussunuz yazık olmaz mı boyle bir dunyaya gelecek olan cocuga.

yerinizde olsam kocamı eve cıkmaya değil çalışmama izin vermesine ikna ederdim.

konuya ortadan daldım ama ıstanbulda 70bıne ev var. Ben beylıkduzu-esenyurt tarafında oturuyorum, esenyurtta gırıs kat tek bına bu fıyata ev var

Tokide evler çok ucuz neresi pahalı eşinin biriktiriyorum dediği paralar nerde biliyomusun?
eğer bankada falansa sana tavsiyem bana o paralarla bilezik yap de hem fiyatı yükselir hemde senin elinde olur senin konunda yazmıştım arkadaşın başına geleni ortada para yokmuş kadını oyalayıp durmuş bi sürüde borcu çıkmış adamın ev almak bu devirde çok zor biz memur maaşıyla cesaret edemiyoruz ev almaya sadece biriktiriyoruz şimdilik

altın hesabımız var

Back