canım öncelikle şunu belirteyim ASLAAAA ÇOCUK YAPMA sen kendin daha huzur içinde değilsin 4 ayda piskolojin alt üst olmuş
hamile kalınca düzelecekmi??? heleki lohusa iken....buraya daha çok konu açarsın o zaman ......sütün kesildi , depresyona girdim diye...
bende 3 sene kaynanamla oturdum kayınbabam yoktu ama bekar kaynım vardı , bizim yatak odalarımız yanyanaydı ....banyoya geçsek herkes görüyordu....
ilk başlar kaynanamda bende alışamadık birbirimize.....çalıştığım halde 3 sene de sinir hastası oldum...eşime kirayada çıkalım dedim....ama sonra ben gruruma yedirip çıkamadım..
ailem 25 sene kiracılık yaşamış insanlardı , nasıl bişey biliyordum....birde kaynana yanına ev almak için geçtik...o yüzden tükürdüğümü yalamamak adına dişimi sıktım....
senin durumun çok farklı kendin çalışmazsan elindeki altınla ve o maaşla biraz zor canım...kocanı ne yap et çalışmaya ikna et...ne olursa olsun çalış ,,,,inan bana çok iyi gelecek..bu sana....mesela kocana de benim maaşımı kenara koyarız sende koyarsın de........
senin eşinde biraz inat gibi....ben eşime ısrar etseydim kesinlike çıkardı......seninki , yanaşmıyor bile....belkide kira ev sorumluluğu ağır geliyor ....erkekler ailesi ile oturunca kendileri çok rahat oluyor.....eşimden biliyorum yani..........
senin yapman ilk iş ...eşini karşına al çalışmak istediğini ve bu işi biran önce halletmen gerektiğini anlat....sert ol...tepki ver...susarsan çokk ezilirsin cnm...
şimdi benim kardeşim evlenecek.....bizimkilerde ev almak istiyor...ailem kardeşimi sıfır borçsuz evlendirecek düğün takıları ve paraları onlara kalacak...eşyalarda alınacak ...borçları ailem ödeyecek....sadece yatak odası alıncak...1 seneede ne yaparsanız yapın evinizi alın dedim...ben oturdum çok zor ama ist. gibi bi yerde kirada oturmakta zor...ikiside çok genç gelinimizde çalışacak......babam zor adam ama iadre edeceğiz arada...1 sene içinde eğer yapamazlarsa bişey kiraya çıkın derim.....ailedebenim sözüm geçer.....gelinimizi ezdirmem ezmemde annem zaten , sesiz bir kadın........görümceniz sizle hiç sohbet etmezmi....sizinle dertleşmezmi??en azından o farklı bir gözle kardeşine anlatır duurumunuzu..