ayrı ev istiyorum:(

canım keşke baştan kabul etmeseydin,insan zaman geliyor kendi annesiyle dahi anlaşamıyor kaldı ki kayınvalide kayınpederle anlaşacaksın,sonuçta el kızısın yaptığın en ufak bir hata bile gözlerinde dağ gibi büyüyecektir,bende altlı üstlü oturuyorum o bile çekilmezken aynı evin içinde yaşamak hiç kolay değil...:19:umarım kendinize ait bir ev alır çıkarsınız yoksa sen onlara hizmetçi olmaya devam edeceksin 8 senelik evli biri olarak bu tecrübeye sahibim,Allah yardımcın olsun canım, umarım eşinde ailesiyle karısı arasındaki dengeyi sağlayabiliyordur...:45:yoksa mutsuz olan bi tek sen olursun..

Eski sevgilimi o kadar seviyordum ki bende kabul etmiştim, bu fedakarlığı yapardım.. Kendisi bana büyük yanlışlar yaptı, çok şükür döndük bu yoldan...

Bu yazıyı okudukça daha iyi anladım ev üstüne ev olmaz, bir daha tövbe :)

Eski sevgilimi o kadar seviyordum ki bende kabul etmiştim, bu fedakarlığı yapardım.. Kendisi bana büyük yanlışlar yaptı, çok şükür döndük bu yoldan...

Bu yazıyı okudukça daha iyi anladım ev üstüne ev olmaz, bir daha tövbe :)

iyikide sana yapmış o yanlışları canım cehennemden kurtulmuşsun

canım öncelikle şunu belirteyim ASLAAAA ÇOCUK YAPMA sen kendin daha huzur içinde değilsin 4 ayda piskolojin alt üst olmuş

hamile kalınca düzelecekmi??? heleki lohusa iken....buraya daha çok konu açarsın o zaman ......sütün kesildi , depresyona girdim diye...

bende 3 sene kaynanamla oturdum kayınbabam yoktu ama bekar kaynım vardı , bizim yatak odalarımız yanyanaydı ....banyoya geçsek herkes görüyordu....

ilk başlar kaynanamda bende alışamadık birbirimize.....çalıştığım halde 3 sene de sinir hastası oldum...eşime kirayada çıkalım dedim....ama sonra ben gruruma yedirip çıkamadım..

ailem 25 sene kiracılık yaşamış insanlardı , nasıl bişey biliyordum....birde kaynana yanına ev almak için geçtik...o yüzden tükürdüğümü yalamamak adına dişimi sıktım....

senin durumun çok farklı kendin çalışmazsan elindeki altınla ve o maaşla biraz zor canım...kocanı ne yap et çalışmaya ikna et...ne olursa olsun çalış ,,,,inan bana çok iyi gelecek..bu sana....mesela kocana de benim maaşımı kenara koyarız sende koyarsın de........

senin eşinde biraz inat gibi....ben eşime ısrar etseydim kesinlike çıkardı......seninki , yanaşmıyor bile....belkide kira ev sorumluluğu ağır geliyor ....erkekler ailesi ile oturunca kendileri çok rahat oluyor.....eşimden biliyorum yani..........

senin yapman ilk iş ...eşini karşına al çalışmak istediğini ve bu işi biran önce halletmen gerektiğini anlat....sert ol...tepki ver...susarsan çokk ezilirsin cnm...

şimdi benim kardeşim evlenecek.....bizimkilerde ev almak istiyor...ailem kardeşimi sıfır borçsuz evlendirecek düğün takıları ve paraları onlara kalacak...eşyalarda alınacak ...borçları ailem ödeyecek....sadece yatak odası alıncak...1 seneede ne yaparsanız yapın evinizi alın dedim...ben oturdum çok zor ama ist. gibi bi yerde kirada oturmakta zor...ikiside çok genç gelinimizde çalışacak......babam zor adam ama iadre edeceğiz arada...1 sene içinde eğer yapamazlarsa bişey kiraya çıkın derim.....ailedebenim sözüm geçer.....gelinimizi ezdirmem ezmemde annem zaten , sesiz bir kadın........görümceniz sizle hiç sohbet etmezmi....sizinle dertleşmezmi??en azından o farklı bir gözle kardeşine anlatır duurumunuzu..

canım öncelikle şunu belirteyim ASLAAAA ÇOCUK YAPMA sen kendin daha huzur içinde değilsin 4 ayda piskolojin alt üst olmuş

hamile kalınca düzelecekmi??? heleki lohusa iken....buraya daha çok konu açarsın o zaman ......sütün kesildi , depresyona girdim diye...

bende 3 sene kaynanamla oturdum kayınbabam yoktu ama bekar kaynım vardı , bizim yatak odalarımız yanyanaydı ....banyoya geçsek herkes görüyordu....

ilk başlar kaynanamda bende alışamadık birbirimize.....çalıştığım halde 3 sene de sinir hastası oldum...eşime kirayada çıkalım dedim....ama sonra ben gruruma yedirip çıkamadım..

ailem 25 sene kiracılık yaşamış insanlardı , nasıl bişey biliyordum....birde kaynana yanına ev almak için geçtik...o yüzden tükürdüğümü yalamamak adına dişimi sıktım....

senin durumun çok farklı kendin çalışmazsan elindeki altınla ve o maaşla biraz zor canım...kocanı ne yap et çalışmaya ikna et...ne olursa olsun çalış ,,,,inan bana çok iyi gelecek..bu sana....mesela kocana de benim maaşımı kenara koyarız sende koyarsın de........

senin eşinde biraz inat gibi....ben eşime ısrar etseydim kesinlike çıkardı......seninki , yanaşmıyor bile....belkide kira ev sorumluluğu ağır geliyor ....erkekler ailesi ile oturunca kendileri çok rahat oluyor.....eşimden biliyorum yani..........

senin yapman ilk iş ...eşini karşına al çalışmak istediğini ve bu işi biran önce halletmen gerektiğini anlat....sert ol...tepki ver...susarsan çokk ezilirsin cnm...

şimdi benim kardeşim evlenecek.....bizimkilerde ev almak istiyor...ailem kardeşimi sıfır borçsuz evlendirecek düğün takıları ve paraları onlara kalacak...eşyalarda alınacak ...borçları ailem ödeyecek....sadece yatak odası alıncak...1 seneede ne yaparsanız yapın evinizi alın dedim...ben oturdum çok zor ama ist. gibi bi yerde kirada oturmakta zor...ikiside çok genç gelinimizde çalışacak......babam zor adam ama iadre edeceğiz arada...1 sene içinde eğer yapamazlarsa bişey kiraya çıkın derim.....ailedebenim sözüm geçer.....gelinimizi ezdirmem ezmemde annem zaten , sesiz bir kadın........görümceniz sizle hiç sohbet etmezmi....sizinle dertleşmezmi??en azından o farklı bir gözle kardeşine anlatır duurumunuzu..
evet canım inat eşim kiraya asla diyor resmen hergün kavga ediyoruz mesela ben artık nefes alamıyorum bu evde gezdir bari diyorum o da yok çok kötüyüm ya

Bu zamanda bu kafa . . . Demeyin oldu mu oluyor vallahi.bende 1 senedir kaynana kayınpederle beraberim.eşim için-kendim için.beraber sabredip daha iyi yerlere gelelim,birşeylerin kadir kıymeti daha iyi bilinsin diye...mecbur kaldım.üstelik bunu eşime ben teklif etmiştim..eşim değer mi?evet değer bu kadar sabretmeye...ama ailesi..... Pek de sanmam..63 yaşında huysuz,takıntılı,çoluğunu çocuğunu düşünmeyen bir kayınpederim,ondan artık 40 senedir illallah edip kendisini temizliğe vermiş,temizlik düşkünü bir kaynanam var...allahtan çalışıyorum işim gücüm var da sürekli aynı ortamı paylaşmıyoruz.ama keşke ve keşke ayrı evim olsa idi de,bir yatağım ile bir koltuğum olsa imiş...yine bunada şükür.eğer eşiniz tapu gibi arkanızda ise;yeri geliyor onlar yokmuş gibi davranıyorsunuz...allah eşimden bin kere razı olsunn..

En basta ki gibi sevmiyorsan soguduysan bosan. Ama hala asiksan esini ikna et acindir kendini kotu davraniyorlar de sinirim bozuluyor dayanamiyorum de. Keske bekleseydiniz biraz :/ neyse olan olmus ileriye bak daha guzelini falan beklemesin esin simdiden paranizin yettigi kadar kredi cekecekti demissin oyle bir ev alin sonra onu satar daha iyisini alirsiniz. Yalniz kirayi dusunme bence cunku maas zaten 1100 tl diyorsun sonra para sikintisi yuzunden araniniz acilir seni suclar zorladin beni diye. Kredi cekip ev almaya bakin siz bence.

Back
X