• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

başta kabul etmeseydin keşke..şimdi bi ev parası biriktirmek o kadar kolay degil maalesef ayda 500 atsanız bi kenara yılda 6 bin yapar yani senin bi 10 yıl beklemen lazım arkadaşımm...en mantıklısı kredi çekip ev alıp evin borcu bitene kadar ordanda kira gelir borç bittimi geçersiniz evinize ama yine bi 5 yılını alır...10 yıl beklemektense böyle 5 yıl bekle daha iyi....eşini ikna etmek senin elinde damardan girip konuşman lazımm:34: Allah yardımcın olsun tez zamanda ayrı eve çıkarsınız umarımm

Düğünü yapana nikahı basana kadar "aa aşkitom nolcak o annen senin beraber oturalım sonra paramız oluca
ayrı eve çıkarız " denmesine...
Evlendkten sonra zoru görünce haydi hemen ayrı eve çıkalım hem de acilen denmesine anlam veremem ben de..
Evde bir 3.kişi her kim olursa olsun sıkıntı yaratır bunu bilmek için alim hacı hoca olmaya gerek yok.

hele birde çocuğunuz olursa o parayı asla biriktiremezsiniz. aynı evde yaşasam bende senin gibi bunalıma girerdim, çok zor gerçekten. ben olsam senin yerinde kayınvalidemle ya da kayınpederimle konuşurdum. çünkü eşin laftan anlayan bir insan değilmiş maalesef. al karşına birisini, "anne ya da baba, ben sizi çok seviyorum ama çevremdeki bütün yeni evlilerin kendi düzenleri kendi eşyaları var bende istiyorum çok üzülüyorum gördükçe. oğlunuzu ikna edemiyorum bana yardım edin" derdim. bence senin başka çaren yok kaderiminoyunu.

4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için:(

seni o kadar ıyı anlıyrumki bende aynıdertden muzdaribim bende ayrı ev istiyorum ama sadece ben istememle olmuyor ama sorun eslerimizde onlar ısteseler yapabilirler ama oyle yasamak onlara rahat geliyor benimkide aynı ben burda ev varken ne diye kıra vericem diyor ancak ev alınca cıkıcaz diyor o zamana kadar ne kadar yıpranacagımı dusunmuyor insallah allah yuzumuze bakar benimde hep hayalım kocamla bırlıkte kendı evim olması

4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için:(

bak canım ne yap biliyomusun öncelıkle ayrı ev istegınden vazgecme ve zaman zaman bunu dıle getır eşine de aynı bize dedıgın gıbı güzelce tatlılıkla banyomu rahatca yapamıyorum rahatca tuvalete gıdemıyorum acıkınca ıstedıgım saat yemek yıyemıyorum ve işlerden güçlerden çok yoruluyorum istedıgım gıbı gıyınemıyorum sana istedıgım gıbı davranamıyorum de..ve hiçbir zaman alışmış görünme zaman geçtıkçe de alışamıyorum dıye belırt eşine kötü oldugunu hissettır mutsuzum burda dıye çünkü evım gıbı degıl de onu da kırıp savunma yapmak ya da senınle tersleşmek zorunda bırakma.. artık başta orda yasamayı kabul ettıgın için sadece eşini ikna etmen lazım bunun dışında da canının istediği gibi davran sıkma kendını ne kadar öyle hıssetmesende orası senın evın bu kötü bı süreç ama ne kadar az üzülerek atlatırsan o kar eşine alışamıyorum de ama her işini de canının istedıgı gıbı yap sıkılınca odana çekıl istedıgın gıbı yemegını yee.. kalabalık olmak zor.. arasıra eşin dışarı dolaşmaya cıkarsın senı hatta sık sık..sallama onları hiç anlasan varmı kimse anlasamıyo kv kp le ne düşünürse düşünsünler hep neler yaşıyoruz.. inşallah bır an evvel evıne gecersın zor çünkü bunları yaşamak.....

selam canım bende seninle aynı durumdayım ama allaha şükür benim kv ve kp karışmaz bize, bizde paramızı biriktirip ev alıp kendı evimize çıkcaz inş. ama ikimizde çalışıyoruz eşin o maaşla yapamaz ev mi geçindirecek para mı biriktirecek kendi üzme sıkıntıya sokma kendi biraz rahat olmaya çalış kafana takma herseyi olan sana olur kesinlikle çalışmalısın hem daha hızlı birikim yaparsınız hem evden biraz uzaklaşırsan daha iyi hissedersin kendini , eşine sürekli şikayet etme tartışmaya girme bu işini kolaylaştırmaz zorlaştırır eger sendn soğursa ne yaparsan yap annesini dinleyecektir en çok buna dikkat etmelisin

şaştım kaldım bu zamanda ne kadar çok aynı evde oturan var :26:

aslında şaşmamak lazım.çünkü hayat şartları zorlaştıkça insanlar birlikte oturmak durumunda kalıyor.

tabii birde iş güç olmadan evlenip de birlikte oturmak zorunda kalanlar var ki bu zaten bile bile lades demek.

aynı şeyleri yaşıyoruz seninle cnm.bende 1 senelik evliyim ayrıca 6 aylık hamileyim bende aynı ewde yaşıyorum kaçarak evlendim.bizim evimiz war ama inşaat halinde kaynanam oğlundan vazgecemio durumum yok eei düzemem dio aslında durumları war.eşim çabalıo bi ay parkesini bi ay fayansları alıo.çok az eksiğimiz kaldı ama şimdi çocuk olcak die kenara para koymaya başladık ev ikinci planda kaldı bende yatak odamı gecen ay aldım banada hiç bişi almadılar yeni gelin ewi görünce cinlerim çıkıo.çok zor bilirim aynı ewde yaşamak banyo yapamazsın kocanla şakalaşırken kahkaha atsan bile oynasıo sanıp ertesi gün ayıplar.geç yatsan akşam nie geç yattınız die sorar kaynanam bana bende sırf bbu yüzden eşimle yabancı gibi olduk gece erken yatalım sormasın yarın die .daha bu akşam kavga ettik yabancı gibi olduk başbaşa oturup iki muhabbet edemioz die kaynanamda duydu tartışmamızı bas bas bagırıdım karı koca gibi deiliz die kadın ewinizi yapalımda taşının demioda ne dio biliomusun anlaşamıyosanız boşanın çocugun çaresine bakarız diyo basından istemedi zaten komşulara hep demiş düşsse keşke çocuk die çok zor allah yardımcın olsun canm ama ew almak çok uzun sürer canım kiraya çıksanız ucuz yoldan bi ew ttsanız daha ii walla 1 odası olsun yanlız olun çok ii anlıyorum seni banaa gelinlik bile almıcaklardı sağdan soldan aradılar ben eşimden para alıp gittim aldım gelinliğimi onlar senn kaynanan senin gibi gelin mumla arasa bulamaz walla öle insanlar warki söke söke yaptırıolar

arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul et dertleşiriz arada çok ihtiyacımız war dertleşmeye bide hamileyim çok bunladım .çocuguma eşya aldırmıcaktı kaynanam görümcemn kızından kalanlar war die bende bagırdım kaynanama bnm çocugum yetim deil babası war dedm sessiz kalma tepene çıkarlar cnm

eşim az içeri gitti anca pcden yazıyorum beni yanlış anlamayın yazmıyorum diye hem net bağlantı sorunu var hem akşam eşim yüzünden giremiom anlar die gündüz de kaynanamdan dolayı odaya gelince ben hemen kapıya gelio ...
bazı arkadaşlar kızmış evlenmeden önce beraber yaparı die eşini ikna edip sora bir ay içinde çıkmak istiyonuz die...neden mi? ben kendie adıma ve benim gibi olanların adına konuşursam eğer gözümü kararttım hiç bişe görmedim asla yapabilirmiyim die sormadım bile kendime..çünkü 5yıllık bir ilişkiydi duyulmuştu hasretlik falan derken kör oldum..evet daha birsene dolmadan çıkmak istemeye başladım ayrı eve ama neden? mesela ben kaynanamın temizlik hastası olupta tedavi gördüğünü bilmiodum düğünden sonra yaşayarak öğrendim.tamam insanlık hali bişe diyemem asla..ama olan inanaınki evdeki geline oluyor..tertemiz mis gibi kokan eve bu ev pis falan deyip yeniden temizlik yapıp peşimden benim sinirimi bozabiliyor...bu çağın gençliğiz ondanmıdır bilmiyorum ama bu pes etmeye sebep benim için....napıcamı bilmiyorum...

aynı şeyleri yaşıyoruz seninle cnm.bende 1 senelik evliyim ayrıca 6 aylık hamileyim bende aynı ewde yaşıyorum kaçarak evlendim.bizim evimiz war ama inşaat halinde kaynanam oğlundan vazgecemio durumum yok eei düzemem dio aslında durumları war.eşim çabalıo bi ay parkesini bi ay fayansları alıo.çok az eksiğimiz kaldı ama şimdi çocuk olcak die kenara para koymaya başladık ev ikinci planda kaldı bende yatak odamı gecen ay aldım banada hiç bişi almadılar yeni gelin ewi görünce cinlerim çıkıo.çok zor bilirim aynı ewde yaşamak banyo yapamazsın kocanla şakalaşırken kahkaha atsan bile oynasıo sanıp ertesi gün ayıplar.geç yatsan akşam nie geç yattınız die sorar kaynanam bana bende sırf bbu yüzden eşimle yabancı gibi olduk gece erken yatalım sormasın yarın die .daha bu akşam kavga ettik yabancı gibi olduk başbaşa oturup iki muhabbet edemioz die kaynanamda duydu tartışmamızı bas bas bagırıdım karı koca gibi deiliz die kadın ewinizi yapalımda taşının demioda ne dio biliomusun anlaşamıyosanız boşanın çocugun çaresine bakarız diyo basından istemedi zaten komşulara hep demiş düşsse keşke çocuk die çok zor allah yardımcın olsun canm ama ew almak çok uzun sürer canım kiraya çıksanız ucuz yoldan bi ew ttsanız daha ii walla 1 odası olsun yanlız olun çok ii anlıyorum seni banaa gelinlik bile almıcaklardı sağdan soldan aradılar ben eşimden para alıp gittim aldım gelinliğimi onlar senn kaynanan senin gibi gelin mumla arasa bulamaz walla öle insanlar warki söke söke yaptırıolar

İnşaat de olsa bir eviniz var ona şükredin.
İnşallah kısa zamanda biter ve taşınırsınız.
Buarada hayırlı doğumlar dilerim.

eşimin ailesine öle çok kötü insanlar demiyorum ama ne yazıkki mele de olsa aynı evin içinde olunamayacağını yaşadım gördüm..malesef gözlerim biraz geç açıldı....şimdi nie veryansın ediyon diceniz ..sorn da bu işte gözlerim açıldı malesef:(:(

İnşaat de olsa bir eviniz var ona şükredin.
İnşallah kısa zamanda biter ve taşınırsınız.
Buarada hayırlı doğumlar dilerim.

tşkkür ederim ama kaynanamın gndermeye niyeti yok bizi oğluna fazla düşkün tek katlı evimiz kaynanam biz üste kat çıkalım oraya taşınalı sizde öle taşınırsınız dio ama altlı üstlü oturmakta iyi deil aynı şey aynı ewde yaşamakla.eşim işe gidince aşagı inip bnmle uğraşcak çok zor walla

Back