Çok doğru ben bazen çekiniyorum malesef elimde olmadanbuna çok katılıyorum. iş toplantısı gibi oturup konuşarak çözülmüyor böyle şeyler. iki insanın o an içlerinden gelenleri çekinmeden yapmaları lazım ki iki kişi birbirini tanıyabilsin.
Çok doğru ben bazen çekiniyorum malesef elimde olmadan
E yani.. Çok doğru tespitbuna çok katılıyorum. iş toplantısı gibi oturup konuşarak çözülmüyor böyle şeyler. iki insanın o an içlerinden gelenleri çekinmeden yapmaları lazım ki iki kişi birbirini tanıyabilsin.
Dene canım inan ki memnun kalacaksınDediklerinizi uygulayacağım aslında herseyi eşimden beklemiyorum ama artık daha açık konusacağım tesekkür ederim:)
Deneyeceğim birazda internettem arastıracağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.çekinecek birşey yok ki. insanın en temel dürtüsü. savaş dönemlerinde bile insanlar ölürken evlerinde olanlar sevişmeye devam ediyor. çünkü bu en ilkel benliğimiz, hayattaki en temel ihtiyacımız.
eğer aranızda gerçekten sevgi-aşk bağı da varsa hele çekinecek hiçbir şey yok gerçekten.
Kadin derdini anlatıyor siz kalkmis Türkçe öğretmeni edasiyla yazim yanlışlarını anlatimi elestiriyorsunuz ozur dilemesine ragmen uzatıp duruyorsunuz. Ne isiniz var konu da yardimci olmayacaksaniz ? Yazmak icin yazmayin rica ediyorm burda sizin gibiler yüzünden konular kaynıyor !Linç yemek olarak bakma. Daha öz ve kendini tekrar etmeyen şekilde düzenleyebilirsin.
Yazım yanlışıyla ilgili birşeyden bahsetmiş miyim ben? Siz de dikkatli okuyun öyle atağa kalkın.Kadin derdini anlatıyor siz kalkmis Türkçe öğretmeni edasiyla yazim yanlışlarını anlatimi elestiriyorsunuz ozur dilemesine ragmen uzatıp duruyorsunuz. Ne isiniz var konu da yardimci olmayacaksaniz ? Yazmak icin yazmayin rica ediyorm burda sizin gibiler yüzünden konular kaynıyor !
Canm esin oyle hemen soyleyince hazir olmaman normal yani. Bi kere de esin söylemeden sen yelten esinle sevismeye çalış ugras onunla keyif alirsn eminim. Biraz kendini rahat bırak bazen on sevisme olmadan bile islanma olablir o an ki tahrik olma hissi ile. Bence sorun psikolojik bunu dert ediyosun. Rahat bırak kendiniYa bende de giriyor ama çok zorlanma oluyor sanki kapalı bir yeri zorla açmaya çalışıyoruz gibi oluyordemek istediğim zevk aldığım zaman daha rahat oluyor
Çok teşekkür ediyorum canım belki kendime zevk alamazsam olmaz diye şart koydum farkında olmadan dediğini yapacağım 1,2 akşam sonra bu iş bende güzel yoruma teşekkürler tekrardanCanm esin oyle hemen soyleyince hazir olmaman normal yani. Bi kere de esin söylemeden sen yelten esinle sevismeye çalış ugras onunla keyif alirsn eminim. Biraz kendini rahat bırak bazen on sevisme olmadan bile islanma olablir o an ki tahrik olma hissi ile. Bence sorun psikolojik bunu dert ediyosun. Rahat bırak kendini
Hersey kafada biter unutma. Esinle en yakin ten tene olacagin zaman o an. Bunlari dusunerek hareket etÇok teşekkür ediyorum canım belki kendime zevk alamazsam olmaz diye şart koydum farkında olmadan dediğini yapacağım 1,2 akşam sonra bu iş bende güzel yoruma teşekkürler tekrardan ☺
İnşallah dediğin gibi olurHersey kafada biter unutma. Esinle en yakin ten tene olacagin zaman o an. Bunlari dusunerek hareket et
Yorumunuzu yeni gördüm. Evet biraz bakınıcam teşekkürler sağolun.Yatağa hemen girmeyin. Ön sevişmeyi yatak harici bir yerde yapın. Hazır olunca geçin. Biraz da siz aktif olun bence yönlendirin. Bunun için internetten tüyolar bakın nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız eğer.
kayganlastirici kullanım hemen o anda , illa on sevisme diye dayatirsaniz adam soğur iyice ,Ya bende de giriyor ama çok zorlanma oluyor sanki kapalı bir yeri zorla açmaya çalışıyoruz gibi oluyordemek istediğim zevk aldığım zaman daha rahat oluyor
Afrodizyak etkili gıdalar tüketin bunlar çabuk etkilenmenizi sağlar. Onlar da ne diye sormayın googlea yazınca çıkıyor hepsiPortuga Margaret Hale Hayır isteğim var kızlar ama daha önceden zevk aldığım için yine almak bende o zevk alarak ilişkiye girmek istiyorum önceden alamıyordum ot gibiymiş meğer :) isteksizlikle alakası yok
Yok sormamAfrodizyak etkili gıdalar tüketin bunlar çabuk etkilenmenizi sağlar. Onlar da ne diye sormayın googlea yazınca çıkıyor hepsi