Ya su gelmiyor diye defalarca yazmanın manası var mı? Derdinizi daha öz ve iğrendirici olmayan ifadelerle anlatabilirdiniz.Yorum yapmak için yapmışsınız belli ki. Bazı şeyleri mecbur açık açık yazdım ki insanlar bir yorum yapabilsin. Neyse bir daha yapmazsınız sex
İğrendirdiysen özür dilerim o zaman. Bazen bazı şeyleri çok fazla yazıyorum dönüp sürekli siliyorum okuyanlrı sıkmamak adına. Kusura bakmayın o zaman.Ya su gelmiyor diye defalarca yazmanın manası var mı? Derdinizi daha öz ve iğrendirici olmayan ifadelerle anlatabilirdiniz.
Altta yatıp öpüşünce önsevişme yapmış olmuyorsunuz ayrıca. Eşiniz haklı.
O zaman o zaman bakın yine...İğrendirdiysen özür dilerim o zaman. Bazen bazı şeyleri çok fazla yazıyorum dönüp sürekli siliyorum okuyanlrı sıkmamak adına. Kusura bakmayın o zaman.
Kusura bakmayın.Tamam açıkça yazın da aynı şeyleri tekrarlamanız rahatsız edici. Sormuşsunuz cevap vereyim. Hayır yaşamıyorum.
Linç yemek olarak bakma. Daha öz ve kendini tekrar etmeyen şekilde düzenleyebilirsin.Ben bir daha cinsellikle ilgili konu açmıcam hep linç yiyorum
Teşekkür ederim öneri için bir daha konu açarsam daha dikkatli davranıcam gerçekten kimseyi sıkmak değil amacımLinç yemek olarak bakma. Daha öz ve kendini tekrar etmeyen şekilde düzenleyebilirsin.
Bende bu düşüncedeyimOn sevismeyi uzun tutmalisiniz tabi ki ama altta sadece opuserek de on sevisme olmaz
2 yıllık evliyiz ama ilk yıl ilişki yaşayamadık pek malesef ben çok zorlandım.Illa o üstte olmak zorunda değil ki sadece opusmeyle ön sevişme olmaz yeni fanteziler bulun kendinizeYeni evlisiniz galiba biraz tecrübesiz geldiniz ikinizde
Aslında bir süresi yok sanırım ama insan iyice zevk alıp öyle girmeli ilişkiye ki birşeyler anlasın yani ben böyleyim o dediğiniz şekilde çok nadir oluyorsizce ön sevişme ne kadar sürmeli peki ?
yani insan çok istekliyse ön sevişme olmadan bile gayet o kıvama gelebiliyor. aranızdaki çekim mi yeterli değil acaba ?
Aslında bir süresi yok sanırım ama insan iyice zevk alıp öyle girmeli ilişkiye ki birşeyler anlasın yani ben böyleyim o dediğiniz şekilde çok nadir oluyor