Ya bende de giriyor ama çok zorlanma oluyor sanki kapalı bir yeri zorla açmaya çalışıyoruz gibi oluyorBenim kuru muru giriyor yine de napayim,sulanmasni bekleyemem cunku erken bosaliyo zaten esim
İlk yıl zaten giremedim pek ilişkiye canım çok yandı hep aynı acı olacak diye de kasıldım zatenbence biraz dar bir kalıptan bakıyorsunuz. yani ilişkiye girmek için öncesinde ritüele gerek yok ki. hatta benim için hiç öyle uzatmadan beraber olmak çok daha keyiflidir çünkü bu seni çok özledim demektir.
bu anlamda eşinizle ritimleriniz tutmuyor gibi algıladım ben.
Internetten bakabilirsin mesela kendini geliştirme adına birde zevk almıyorum diye beynine kodlarsan alamazsin2 yıllık evliyiz ama ilk yıl ilişki yaşayamadık pek malesef ben çok zorlandım.
İlk yıl zaten giremedim pek ilişkiye canım çok yandı hep aynı acı olacak diye de kasıldım zaten
Çok teşekkür ederim biraz bakınıcamInternetten bakabilirsin mesela kendini geliştirme adına birde zevk almıyorum diye beynine kodlarsan alamazsin
Evet kesinlikle öyle kasıldığım içindi şuan yine giriyoruz ilişkiye ama bende zevk almak istiyorum eşim alsada ben bazen alamıyorum işteacı siz kendinizi kastığınız için oluyordur. aslında bu anlamda terapi veren kişiler var. belki görüşmek iyi gelir. farkında olmadığınız bir travma sizi engelliyor olabilir.
aslında kendinizi kasmasınız ve kendinize kalıplar kurmasanız emin olun herşey daha rahat ve zevkli olacak.
Evet kesinlikle öyle kasıldığım içindi şuan yine giriyoruz ilişkiye ama bende zevk almak istiyorum eşim alsada ben bazen alamıyorum işte
Ön sevişmeden istediğin ne acaba 5-10 dk diyorsun napsın adam yarım saat boyunca seninle öpüşsünmü anlamadım. Karşı taraftan bir şeyler beklemek yerine allta yatıp siz kendiniz başka şeyler mi yapsanız acaba belki istediğiniz süreye kadar uzar önsevişmeniz?Eşim istiyor ki hemen zevk alayım vajinam sulansın ilişkiye girelim yok böyle bir dünya işte. Daha önce buraya yazmıştım bir gün sonrası tavsiyelerle bir iki dizi, film sahnesi izledim çok güzel bir gece geçirdik baya zevk aldım kayganlaştırıcı bile sürmeden ilişkiye girebildik böyle olması eşimin çok hoşuna gitti günler sonra yine ilk seviştik 5 10 dk ama eşim sevişmenin yarısını vajinamın içime girerek devam edince tüm sinirim bozuldu ne zevk kaldı ne birşey ben normal sevişmek istiyordum oflayınca ne olacak böylede zevk alırsın yavas yavas falan dedi yaptık geçtik. Eşime ön sevişme diye birşey var öyle olmuyor işte almadım zevk falan dedim. Bugün yine hemen bana sevişelim mi ilişkiye girelim mi hemen dedi öff dedim e sordum sadece dedi. neyse 5 10 dk seviştik (öpüştük) yine içine sokmaya calısıyor prezervatif kullanmadan zevk aldığım gün gibi yaşamak istiyor ama söyledim ben zevk alamıyorum o yüzden hemen sulanmıyor zevk alırsın böylede dedi nereden biliyosun zevk aldığımı herkesin aynı mı dedim biraz daha öpüştükten sonra içine sokmaya calıstı bu sefer çok çok afedersiniz eşimin inince sinirlendi kendince, hiç çaban yok tek basıma uğraşıyorum dedi alt tarafta öpüşmekten başka ne yapabilirim ki dedim gerçekten eşim üstteyken ben altta ne yapabilirim ya dans mı edeyim yatıyorum üstümde eşim tek yapabilceğim öpüşmek. girdik ilişkiye ama yine çok sinirim bozuldu. İstiyor hemen o an sulansın vajinam ilişkiye girelim boşalmadan o şekilde sevişmek istiyor ama zevk alamadıkça sulanma olmuyor ve içeriye giremiyor giremeyincede indi işte. Zaten zevk alabilsem daha rahat girer bende o şekil sevişirim ama zevk almadığım için bir anlam vermiyor. Söylüyorum ön sevişme diye tamam diyor bazen baya sevişiyoruz bazende böyle oluyor işte.
Aslında soruyor zevk alcağın şeyler yapalım falan diyor ama sevişmeyi yarıda kesip vajinaya girince tüm sinirim bozuluyorSizi düşünmüyorsa böyle zihniyet sorgulanmalı maalesef.
O zaman tavrınız sert olsun hala anlamıyorsa kafa olarak uyuşmuyorsunuz demektir.Aslında soruyor zevk alcağın şeyler yapalım falan diyor ama sevişmeyi yarıda kesip vajinaya girince tüm sinirim bozuluyor
Öpüşmeyle sınırlı kalmıyor bilirsiniz yatıp sırf öpüşelim saatlerce demiyorum. Ama eşimin hemen o an a geçmek istediğini anlıyorum istek falan kalmıyor. Sanki bugün öyle gibiydi. Benim canım acıdığı için zevk aldıkça daha rahat acısız giriyorum ilişkiye o yüzden ön sevişme önemli benim için. Geçenlerde aniden oluştu ama ön sevişmemiz 10 15 dk vardı daha rahattım eşiminde hoşuna gitti şimdi yine direk öyle ilişkiye girmek istiyor ama benim canım acıyor yaniÖn sevişmeden istediğin ne acaba 5-10 dk diyorsun napsın adam yarım saat boyunca seninle öpüşsünmü anlamadım. Karşı taraftan bir şeyler beklemek yerine allta yatıp siz kendiniz başka şeyler mi yapsanız acaba belki istediğiniz süreye kadar uzar önsevişmeniz?
Belki.. Teşekkür ederim yorumunuz içinSiz de dokunun ona o sizinle ilgilenirken, nasıl anlatılır ki, ya da üste siz çıkın kendinize ne yapılsın istiyorsanız hepsini yapın ona, siz onunla eni konu oynayın sonra da bak ön sevişme böyle oluyor deyin. Belki ne yapacağını, neyden hoşlanacağınızı kestiremiyordur.
Öpüşmeyle sınırlı kalmıyor bilirsiniz yatıp sırf öpüşelim saatlerce demiyorum. Ama eşimin hemen o an a geçmek istediğini anlıyorum istek falan kalmıyor. Sanki bugün öyle gibiydi. Benim canım acıdığı için zevk aldıkça daha rahat acısız giriyorum ilişkiye o yüzden ön sevişme önemli benim için. Geçenlerde aniden oluştu ama ön sevişmemiz 10 15 dk vardı daha rahattım eşiminde hoşuna gitti şimdi yine direk öyle ilişkiye girmek istiyor ama benim canım acıyor yani
inşallah teşekkürler yorum içinAltta put gibi yatıp eşinizden sizinle sevişmesini mi bekliyorsunuz cansız manken gibi? Eşiniz haklı. Yaptığı da kaba ama oturup ciddiyetle konusup ikinizin de daha cok hosuna gideceğini söylerseniz sorun olacağını sanmıyorum
Canım sürekli böyle dilinize dolamayın bu meseleyi.. Bu öyle birşey değil yani şöyle yapalım, ben böyle istiyorum, zevk almıyorum ufff olmadı... vs böyle yaparsanız olmaz yani.. Madem kuruluk şikayetin var eşine ön sevişme diye birşey var diyeceğinize sadece öpüşmek yerine başka şeyler yapsanız da adama siz gösterseniz ön sevişme diye birşeyin varlığını?? Ne istiyorsanız yönlendirin eşinizi hassas noktalarınıza dokunmasını istiyorsanız alın elini götürün oranıza ne bilim yani bi de sürekli size birşeyler yapılsın da zevk alayım diye bakmayın mesela eşinize birşeyler yapıp da zevk alabilirsiniz .. Bi de belki adam size birşeyler yap sende derken altında dans etmenizi değilde acaba üstüne çıkmanızı ya da başka pozisyon falan mı istiyor ayyy ne bilim çirkinleştim galiba.. Yani burda anlatmayayım şimdi bunlarıEşim istiyor ki hemen zevk alayım vajinam sulansın ilişkiye girelim yok böyle bir dünya işte. Daha önce buraya yazmıştım bir gün sonrası tavsiyelerle bir iki dizi, film sahnesi izledim çok güzel bir gece geçirdik baya zevk aldım kayganlaştırıcı bile sürmeden ilişkiye girebildik böyle olması eşimin çok hoşuna gitti günler sonra yine ilk seviştik 5 10 dk ama eşim sevişmenin yarısını vajinamın içime girerek devam edince tüm sinirim bozuldu ne zevk kaldı ne birşey ben normal sevişmek istiyordum oflayınca ne olacak böylede zevk alırsın yavas yavas falan dedi yaptık geçtik. Eşime ön sevişme diye birşey var öyle olmuyor işte almadım zevk falan dedim. Bugün yine hemen bana sevişelim mi ilişkiye girelim mi hemen dedi öff dedim e sordum sadece dedi. neyse 5 10 dk seviştik (öpüştük) yine içine sokmaya calısıyor prezervatif kullanmadan zevk aldığım gün gibi yaşamak istiyor ama söyledim ben zevk alamıyorum o yüzden hemen sulanmıyor zevk alırsın böylede dedi nereden biliyosun zevk aldığımı herkesin aynı mı dedim biraz daha öpüştükten sonra içine sokmaya calıstı bu sefer çok çok afedersiniz eşimin inince sinirlendi kendince, hiç çaban yok tek basıma uğraşıyorum dedi alt tarafta öpüşmekten başka ne yapabilirim ki dedim gerçekten eşim üstteyken ben altta ne yapabilirim ya dans mı edeyim yatıyorum üstümde eşim tek yapabilceğim öpüşmek. girdik ilişkiye ama yine çok sinirim bozuldu. İstiyor hemen o an sulansın vajinam ilişkiye girelim boşalmadan o şekilde sevişmek istiyor ama zevk alamadıkça sulanma olmuyor ve içeriye giremiyor giremeyincede indi işte. Zaten zevk alabilsem daha rahat girer bende o şekil sevişirim ama zevk almadığım için bir anlam vermiyor. Söylüyorum ön sevişme diye tamam diyor bazen baya sevişiyoruz bazende böyle oluyor işte.
Canım sürekli böyle dilinize dolamayın bu meseleyi.. Bu öyle birşey değil yani şöyle yapalım, ben böyle istiyorum, zevk almıyorum ufff olmadı... vs böyle yaparsanız olmaz yani.. Madem kuruluk şikayetin var eşine ön sevişme diye birşey var diyeceğinize sadece öpüşmek yerine başka şeyler yapsanız da adama siz gösterseniz ön sevişme diye birşeyin varlığını?? Ne istiyorsanız yönlendirin eşinizi hassas noktalarınıza dokunmasını istiyorsanız alın elini götürün oranıza ne bilim yani bi de sürekli size birşeyler yapılsın da zevk alayım diye bakmayın mesela eşinize birşeyler yapıp da zevk alabilirsiniz .. Bi de belki adam size birşeyler yap sende derken altında dans etmenizi değilde acaba üstüne çıkmanızı ya da başka pozisyon falan mı istiyor ayyy ne bilim çirkinleştim galiba.. Yani burda anlatmayayım şimdi bunlarıherkesin sevdiği şeyler farklı eşiniz de neyi seviyor falan bakın keşfedin daha güzel olacak.. Ama sürekli söylenip sürekli eşinizden birşeyler beklerseniz de olacak iş değil gibi duruyor..
Dediklerinizi uygulayacağım aslında herseyi eşimden beklemiyorum ama artık daha açık konusacağım tesekkür ederim:)Canım sürekli böyle dilinize dolamayın bu meseleyi.. Bu öyle birşey değil yani şöyle yapalım, ben böyle istiyorum, zevk almıyorum ufff olmadı... vs böyle yaparsanız olmaz yani.. Madem kuruluk şikayetin var eşine ön sevişme diye birşey var diyeceğinize sadece öpüşmek yerine başka şeyler yapsanız da adama siz gösterseniz ön sevişme diye birşeyin varlığını?? Ne istiyorsanız yönlendirin eşinizi hassas noktalarınıza dokunmasını istiyorsanız alın elini götürün oranıza ne bilim yani bi de sürekli size birşeyler yapılsın da zevk alayım diye bakmayın mesela eşinize birşeyler yapıp da zevk alabilirsiniz .. Bi de belki adam size birşeyler yap sende derken altında dans etmenizi değilde acaba üstüne çıkmanızı ya da başka pozisyon falan mı istiyor ayyy ne bilim çirkinleştim galiba.. Yani burda anlatmayayım şimdi bunlarıherkesin sevdiği şeyler farklı eşiniz de neyi seviyor falan bakın keşfedin daha güzel olacak.. Ama sürekli söylenip sürekli eşinizden birşeyler beklerseniz de olacak iş değil gibi duruyor..