Canım sürekli böyle dilinize dolamayın bu meseleyi.. Bu öyle birşey değil yani şöyle yapalım, ben böyle istiyorum, zevk almıyorum ufff olmadı... vs böyle yaparsanız olmaz yani.. Madem kuruluk şikayetin var eşine ön sevişme diye birşey var diyeceğinize sadece öpüşmek yerine başka şeyler yapsanız da adama siz gösterseniz ön sevişme diye birşeyin varlığını?? Ne istiyorsanız yönlendirin eşinizi hassas noktalarınıza dokunmasını istiyorsanız alın elini götürün oranıza ne bilim yani bi de sürekli size birşeyler yapılsın da zevk alayım diye bakmayın mesela eşinize birşeyler yapıp da zevk alabilirsiniz .. Bi de belki adam size birşeyler yap sende derken altında dans etmenizi değilde acaba üstüne çıkmanızı ya da başka pozisyon falan mı istiyor ayyy ne bilim çirkinleştim galiba.. Yani burda anlatmayayım şimdi bunları
herkesin sevdiği şeyler farklı eşiniz de neyi seviyor falan bakın keşfedin daha güzel olacak.. Ama sürekli söylenip sürekli eşinizden birşeyler beklerseniz de olacak iş değil gibi duruyor..