Aynı durumu yaşayanlar ?

Ön sevişmede dediği altta yatıp 10 dk öpüşmek ilk girerken zorlanır belki ama gidip geldikçe normalde zaten ıslanman lazım sorun sende
Yavv hayır altta yatıp öpüşmek dediğim eşim o pozisyona geliyor direk sonrada çaban yok diyor altta o çok afedersin içime girerken en fazla öpüşüyorum dans mı edeyim varsada bilgisizim demek ki. Öpüşme hariç şeylerde yaşıyoruz ama eşim direk o noktaya getiriyor yani vajinam tam sulanmadan girmeye çalışıyor giriyor ama zorlayınca canım acıyor güzelce sevişip yapmak zevk almak varken direk bitişe geçmek istemiyorum. Yani ben altta yatıp saatlerce öpüşelim demiyorum ön sevişme bu olamaz zaten bana göre en azından ay herkes beni yanlıs anlıyo

ön sevişmeyi eşiniz sevmiyor ya da bilmiyor olabilir. siz nelerden hoşlandığınızı keşfedip ön sevişmeyi eşiniz için de zevkli hale getirip sevdirebilirsiniz. onun da hoşuna gidecek bir çamaşır giyebilirsiniz, belkimasaj yapabilirsiniz. yapılabikecek sınırsız şey var, mutlaka ortak seveceğiniz bir şeyler bulursunuz.

Aynı cumleyı 30 kere yazmışsınız, 5 cumle ile tum olayı anlatabılırdınız!

Ön sevişmeyi sevmeyen tek kadın benim sanırım ya hemen içimde hissedip zevk alma aşamasına geçmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…