amanııın, kızlar o ne , her gün sil süpür, sanırım evi döküp düzeni bozan birileri var sizde :18: şu an için bizde öyle bi durum yok, eşim ve ben, iki kişiyiz, eşim de sağolsun çok derli topludur. çalıştığım için temizliği haftasonu yapıyorum. c.tesi evi süpürüyorum, pazar toz alma, banyo tuvalet temizliği. yetiyor çok şükür, zaten salona pek girmiyoruz, o yüzden orası kirlenmiyor

iki haftada bir çamaşırım anca birikiyor, bir renkli, bir beyaz. onun haricinde de fazla kirlenmeyen, ter kokan yada piknikte mangal, is gibi kokular sinen giysileri hızlı yıkamaya atıyorum, sofra bezlerini falan da kirlendikçe hızlı yıkamaya atıyorum(iki tane zaten, o yüzden ekonomik program yetiyor.) ütüyü de çamaşıra göre yapıyorum işte. hafta içi de sofrayı kaldırır kaldırmaz, mutfağı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştiriyorum, yoksa kaldıkça kalıyor, ertesi güne çok büyük bi aksilik olmadıkça bırakmam mutfağı öylece, çalıştığım için daha fena olur benim için yoksa.
şu yemek listesini yapamadım gitti, eşim de diyete başlıcaktı, o başlasa ben de listemi rahatça yapsam, çünkü normalde sebze yemez pek, ama diyet yapınca zaten az yemek yicem, sebze de yicem inşallah dedi, onu bekliyorum yani. şimdi artık aklıma ne gelirse pişiriyorum. ama haftaya okullar açılınca benim düzene daha çok ihtiyacım olucak, yoksa vakit yetmiyor hiçbir türlü.
bu arada tatlı pek yapmam zaten. o kadar aramam ben yani. zaten eşim de diyet yapıcak ya, tatlı yapacağımı sanmıyorum pek.