Aylık mutfak masrafı problemi

Bizim otaparkta calisan amca vardi yasi da baya vardi.O yasta yaptigi is baya zordu yani gece yarilarina kadar calisirdi.Iki yil once oglunu evlendirdi.Gelin 2 yil once salon icin tek haliya 5 bin verdirmis.Oglunu da oyle asgaridrn calisiyormus.Biriktirdigi tum parayi boyle sacma sapan yerlere harcadı amca..Neymis hali ipekmis

Baktım şimdi nasıl bişi diyede gayet güzel duruyor ..

Kesinlikle. Bazı evlerde görüyorum kat kat perdeler üstünden bişiler sarkıyo yanlarda fon altta stor üstte kat kat tül. Her gördüğümde bunları nasıl yıkayıp takıyorlar diye düşünüyorum.

Kuruyemiş, et, tavuk, balık bizde tüketiyoruz, dışarıdan da yiyoruz ama aylık 3000 tl yeme içmeye çok geldi. Tamam herşey eskisinden daha pahalı ama iki kişi için bu kadar masraf çok. Kaşar peynir, beyaz peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, salam, sucuk, nuget, tavuk, et, süt hatta şu dönemde pahalı olan meyvelerden çilek, muz hiç eksik olmaz. Her hafta çilek alırım, haftada 3 4 paket süt içeriz ama yinede o kadar tutmuyor masrafımız. Dışarıdan çok sık yiyorsunuz demekki veya pahalı marketlerden alışveriş yapıyorsunuz.

Bide eşim kızıyordu sen istedin diye,yıkanacak tüller adama diyomiyorum ki gel asalım diye cinnet geçiyordu yardım ederken
Sonra düz tül yapıldı bir tanesi eridi aynını bulmayıncada gene değişti tüller düz oldu olda bizde sıkıntı salonda çok cam var 6 tane

Evet öyle evler var düğün salonu gibi üst üste süsler fonlar

Ama ben kesinlikle düz yaptiricam

Makineye atiyorsun tül ayarı 2 buçuk saat takıyorsun yarim saat ipiydi sapıydı

Bide salonda iki pencere bir.gunun tüLe gidiyor

Işkence resmen

Sanırsın ki düğün salonu o evler şakır şakır bide yanlardan toplanır süzülür yerlere
Hem güzel hem de kullanımı rahat geldi bana.
Aynen kullanımı çok iyi duruyor.

E ayır onları ayrılıyor ki. Birbirine geçirmeden tak dümdüz olur
Evet ayrı yapıyorlar takarken kolay oluyor ama biz diktirirken bunu diyen olmadı malesef

Dikişli arası ayrılması imkansız ancak dikişleri sökmek.lazim oda tüke zarar vericem

Bide parçalandı zaten hazır iyi oldu bu arada üzülsem de uğraşmayacak artık düz yap gitsin oh be

Aman git yenisini al boşver Ben de evi değiştiricem diye katlanıyorum evdeki bir çok şeye.

İşte bahaneside hazır oldu ne güzel,iyiki kapıya sıkıltı yani yoksa devam edecekti eziyet

İşte bahaneside hazır oldu ne güzel,iyiki kapıya sıkıltı yani yoksa devam edecekti eziyet
Demi iyi tarafindan bakmak lazim

Bide sıkı kol gücü bel gücü lazım duvardan duvara arası dikişli bide ıslak asınca ağırlığı artıyor

Sanki ağır siklet minder güreşi

Demi iyi tarafindan bakmak lazim

Bide sıkı kol gücü bel gücü lazım duvardan duvara arası dikişli bide ıslak asınca ağırlığı artıyor

Sanki ağır siklet minder güreşi
Aynen iyi düşünmek lazım bişiler sebep oldu tüle diye:))
Tahmin ediyorum zordur takması filan,birde dengeni kaybetme riskide var yani.
Ben onu yaşadım normal tülü asarken dengeyi kaybettim merdivenin üst kısmında sallandım durdum

Akıllara zarar ne diyeyim. Alan da suç ama asla gelin diye eş diye almazdım öyle bir kadını

Akıllara zarar ne diyeyim. Alan da suç ama asla gelin diye eş diye almazdım öyle bir kadını
Belkide karsi tarafi saf görüp aldiriyorlar bilemiyorum..Asgari ucretle calisan insanin evinde neden ipek hali olsun? Akil var mantik var.Bu kadinlarla evlenen de suc..

Allah korusun

Doğru diyorsunuz
Cok gecmis.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…