- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.202
- 83
- 41
- Konu Sahibi merllins06
-
- #1.201
Eşyaya ç
ok para veren verdirem dar gelirli insanlara hayret ediyorum ben. Eşimin ve benim bekarlıktan kalma eski eşyaları 10 senelik evliyiz halaa kullanıyoruz.onlara para vereceğime tokiden 2artı bir ev aldım kiraya verdim öğrencilere miss gibi ek gelir. 20 bine koltuk 10 bine perde 30 bine yatak odası almadım
Bizim otaparkta calisan amca vardi yasi da baya vardi.O yasta yaptigi is baya zordu yani gece yarilarina kadar calisirdi.Iki yil once oglunu evlendirdi.Gelin 2 yil once salon icin tek haliya 5 bin verdirmis.Oglunu da oyle asgaridrn calisiyormus.Biriktirdigi tum parayi boyle sacma sapan yerlere harcadı amca..Neymis hali ipekmisEşyaya ç
ok para veren verdirem dar gelirli insanlara hayret ediyorum ben. Eşimin ve benim bekarlıktan kalma eski eşyaları 10 senelik evliyiz halaa kullanıyoruz.onlara para vereceğime tokiden 2artı bir ev aldım kiraya verdim öğrencilere miss gibi ek gelir. 20 bine koltuk 10 bine perde 30 bine yatak odası almadım
Baktım şimdi nasıl bişi diyede gayet güzel duruyor ..Öyle bi bakınırken dikey zebra diye bişey gördüm hoşuma gitti. Fon, güneşlik, tül bir arada. Tam benim gibi tembellere göre. Tek perde üç perde gibi. Araştırayım biraz, kullanımı gerçekten kolaysa taşınınca onlardan alayım.
Kesinlikle. Bazı evlerde görüyorum kat kat perdeler üstünden bişiler sarkıyo yanlarda fon altta stor üstte kat kat tül. Her gördüğümde bunları nasıl yıkayıp takıyorlar diye düşünüyorum.Feleğin çemberinden geçmiş insanlar belli oluyorsüs püs gösteriş bir yerden sonra anlamını yitiriyor değil mi?
Eşyaya bakış açım, konforlu olsun, benden özel hizmet, hürmet beklemesin. Hayatımı zorlaştırmak yerine kolaylaştırsın.
Evimde bir tane bile fon yok, hepsi dümdüz beyaz tül. Bir de tülün nazını çekemem doğrusu.
E ayır onları ayrılıyor ki. Birbirine geçirmeden tak dümdüz olurBenimki böyle ortasi
Hem güzel hem de kullanımı rahat geldi bana.Baktım şimdi nasıl bişi diyede gayet güzel duruyor ..
Bide eşim kızıyordu sen istedin diye,yıkanacak tüller adama diyomiyorum ki gel asalım diye cinnet geçiyordu yardım ederkenFeleğin çemberinden geçmiş insanlar belli oluyorsüs püs gösteriş bir yerden sonra anlamını yitiriyor değil mi?
Eşyaya bakış açım, konforlu olsun, benden özel hizmet, hürmet beklemesin. Hayatımı zorlaştırmak yerine kolaylaştırsın.
Evimde bir tane bile fon yok, hepsi dümdüz beyaz tül. Bir de tülün nazını çekemem doğrusu.
Evet öyle evler var düğün salonu gibi üst üste süsler fonlarKesinlikle. Bazı evlerde görüyorum kat kat perdeler üstünden bişiler sarkıyo yanlarda fon altta stor üstte kat kat tül. Her gördüğümde bunları nasıl yıkayıp takıyorlar diye düşünüyorum.
Sanırsın ki düğün salonu o evler şakır şakır bide yanlardan toplanır süzülür yerlereKesinlikle. Bazı evlerde görüyorum kat kat perdeler üstünden bişiler sarkıyo yanlarda fon altta stor üstte kat kat tül. Her gördüğümde bunları nasıl yıkayıp takıyorlar diye düşünüyorum.
Aynen kullanımı çok iyi duruyor.Hem güzel hem de kullanımı rahat geldi bana.
Evet ayrı yapıyorlar takarken kolay oluyor ama biz diktirirken bunu diyen olmadı malesefE ayır onları ayrılıyor ki. Birbirine geçirmeden tak dümdüz olur
Bence 2 senede bir yıkıyorlar onları. Benim perdeler öyle olsa 2 senede bir yıkarımSanırsın ki düğün salonu o evler şakır şakır bide yanlardan toplanır süzülür yerlere
Aynen kullanımı çok iyi duruyor.
Aman git yenisini al boşverEvet ayrı yapıyorlar takarken kolay oluyor ama biz diktirirken bunu diyen olmadı malesef
Dikişli arası ayrılması imkansız ancak dikişleri sökmek.lazim oda tüke zarar vericem
Bide parçalandı zaten hazır iyi oldu bu arada üzülsem de uğraşmayacak artık düz yap gitsin oh be
Hahahaha bembeyaz tül renkli fon oluyordur artık kirdenBence 2 senede bir yıkıyorlar onları. Benim perdeler öyle olsa 2 senede bir yıkarım
İşte bahaneside hazır oldu ne güzel,iyiki kapıya sıkıltı yani yoksa devam edecekti eziyetEvet ayrı yapıyorlar takarken kolay oluyor ama biz diktirirken bunu diyen olmadı malesef
Dikişli arası ayrılması imkansız ancak dikişleri sökmek.lazim oda tüke zarar vericem
Bide parçalandı zaten hazır iyi oldu bu arada üzülsem de uğraşmayacak artık düz yap gitsin oh be
Ben hiç yıkamam herhalde kalsın öyle renkte değiştirir yeni moda bu derim herkeseBence 2 senede bir yıkıyorlar onları. Benim perdeler öyle olsa 2 senede bir yıkarım
Demi iyi tarafindan bakmak lazimİşte bahaneside hazır oldu ne güzel,iyiki kapıya sıkıltı yani yoksa devam edecekti eziyet
Aynen iyi düşünmek lazım bişiler sebep oldu tüle diye:))Demi iyi tarafindan bakmak lazim
Bide sıkı kol gücü bel gücü lazım duvardan duvara arası dikişli bide ıslak asınca ağırlığı artıyor
Sanki ağır siklet minder güreşi
Bizim otaparkta calisan amca vardi yasi da baya vardi.O yasta yaptigi is baya zordu yani gece yarilarina kadar calisirdi.Iki yil once oglunu evlendirdi.Gelin 2 yil once salon icin tek haliya 5 bin verdirmis.Oglunu da oyle asgaridrn calisiyormus.Biriktirdigi tum parayi boyle sacma sapan yerlere harcadı amca..Neymis hali ipekmis
Belkide karsi tarafi saf görüp aldiriyorlar bilemiyorum..Asgari ucretle calisan insanin evinde neden ipek hali olsun? Akil var mantik var.Bu kadinlarla evlenen de suc..Akıllara zarar ne diyeyim. Alan da suç ama asla gelin diye eş diye almazdım öyle bir kadını
Aynen iyi düşünmek lazım bişiler sebep oldu tüle diye:))
Tahmin ediyorum zordur takması filan,birde dengeni kaybetme riskide var yani.
Ben onu yaşadım normal tülü asarken dengeyi kaybettim merdivenin üst kısmında sallandım durdum
Allah korusunAynen iyi düşünmek lazım bişiler sebep oldu tüle diye:))
Tahmin ediyorum zordur takması filan,birde dengeni kaybetme riskide var yani.
Ben onu yaşadım normal tülü asarken dengeyi kaybettim merdivenin üst kısmında sallandım durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?