- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
- Konu Sahibi merllins06
-
Aman aman valla kocaciğım ne versen yer. Yoksa mümkün değil geçinmek. Zaten fazla et yemek sağlıklıda değil. Kadıncağız bezmiştir et et
Sismaniz la ailecekbi de ustune tatli yersek 2+1 eve nasil sigacaz
yani geyik bir yana cidden sevmiyoruz. Biz etcil ve tuzlucul bir aileyiz sanirim
Stokculuk iyidir,kilerimde yer olsa daha fazlasini da yaparim ben. Ama bu kadarina yetiyor evimiz. Zeytinyagini ben de tenekeyle aliyorum 6-7 tane almistik ureticisinden. Kilosu 35 liraydi gecen sene mudanyada.
Bak adana durum olsa yerim simdi. Regl donemindeyim bir deYani bende sevmem tatlı ama regl zamanında yiyorum.
Arada da olsa muhallebi falan yaparım yeriz.
Kek falan ancak benimkinin karnı doysun diye çünkü akşamları utanmasa beni yiyecek sjdksld
Bende severim eti, ekşiyi, acıyı off acıktım yine skdls
Hahah yok ya 35-40 lira civarı en çok gittiğimiz yer. Ama öyle menü falan değil sadece hamburger.1 hamburgere neredeyse 80-90 tl alan adam koymasın zaten ekmek yoksa kan çıkar :)
40 yılda bir anlarım, hani lüks bir kahvaltı yapayım dersin, öğle yemeği ile birleştirirsin olur. ama haftada 3-4 yok ya :)
ki ben inanılmaz etçil biriyim. kadın halimle ekmeksiz yarım kilodan fazla yerim bence. o kadar severim. ama ben bile tahammül edemem böylesine. zaten 1 gün et yesem, haftanın diğer günleri sebze, salata ve çorba yiyorum denge için.
Bak adana durum olsa yerim simdi. Regl donemindeyim bir dekicimdan alev cikacak tatliyi ben yapsam da kimse yemiyor gicik oluyorum. Cok tatli krizine girsem pekmezli muhallebi yapiyorum ben. Onu da benden baska seven yok zaten evde,minicik cezvede yapar yerim. Sonra aylarca canim istemez
Bak adana durum olsa yerim simdi. Regl donemindeyim bir dekicimdan alev cikacak tatliyi ben yapsam da kimse yemiyor gicik oluyorum. Cok tatli krizine girsem pekmezli muhallebi yapiyorum ben. Onu da benden baska seven yok zaten evde,minicik cezvede yapar yerim. Sonra aylarca canim istemez
Bizde balıkçıyız Allahtan kendimiz tutuyoruz stokluyoruz balığı yoksa pirzola falan bu ekonomide hayal oldu . Ancak kıyma tavuk
Kahvaltı da ciğer, tanıdık geldi bu bana, komşu Adanalı mıydı acababizim komşunun kocası sabah kahvaltısında da pirzola, ciğer falan yiyordu hafta 3-4 gün
sabah sabah mangal kokusuna uyanırdık
boşandılar ama sebep bu mu bilemedim :)
Hahah yok ya 35-40 lira civarı en çok gittiğimiz yer. Ama öyle menü falan değil sadece hamburger.
Kahvaltı da ciğer, tanıdık geldi bu bana, komşu Adanalı mıydı acaba
Eşimde de var bu potansiyel, sabah akşam et yiyebilir.
ya eskiden et alamayan balık alırdı bol bol. ucuzdu. şimdi balık fiyatları da dehşet.
Arkadaşlar susar mısınız lütfenyalnız bi de bazıları direkt bonfile ile yapıyor ya, allahım canım çekti ama o parayı hamburgerciye vereceğime eve et alayım daha iyi şu an :)
Bizde esnafiz eşime diyorumki zaten pandemiden iş güc yok.işyerinin bahçesine 10 tavuk 1 inekmi alsak etinden sütünden yumurtasindan faydalaniriz en azindan diyorum.
Arkadaşlar susar mısınız lütfen
Aç değildim ben ama kendimi et hayal ederken buluyorum
Üşenirim şu anben şu an eve hamburger yapma azmiyle gidiyorum ahahah
Zaten tatli sevene yapilabilecek cok guzel seyler var bence de. Bal ve sut en cok hilenin döndügü gidalardan. Paketli sutlerin sudan farki yok,bal da sahteyse kesme sekerden ibaretben de sütlacı şekersiz yapıp içine bal koyuyorum. komşumuzdan her sene erzincan balı alıyoruz. süt ve bal paket ürün olmayınca mutlu oluyorum :) şekerlisinden de tat olarak farkı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?