- 23 Mayıs 2009
- 14.470
- 15.901
- 823
- Konu Sahibi iyotsuztuz
bu kadar başkı altında sigara içmesi ve yalan söylemesi çok masum olmuş. bide abisi tokat atmış, yengesi ağır konuşmuş iyice uzaklaştırın kendinizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaptıkları bana da normal geliyor.
Ama neden yalan söylüyor neden bizden gizleme ihtiyacı hissediyor kafayı yiyeceğim.
Hani yasak olmayan şeyi saklaması da çok absürd değil mi?
gizlemesi mantıklı
sadece sana normal geliyor o ailede de ondan
sen diyorsun babası duysa okuldan alır vs vs
eee
iki kişini bildiği sır değildir
o da ne olur ne olmaz deyip herkesten gizliyor
kesme vs o serseri arkadaştan öğrenmiştir
bizim zamanımızda yani 23-24 yıl önce de vardı o tip şeyler yapanlar ki dersleri vs güzel, paraları vs polan kişilerdi
çevre etkin
sigaraya gelince de o çevredeki arkadaşlardan edinmiştir
ben de denemiştim evde mesela nasıl bir şey diye, ama ona göre arkadaş ortamım yoktu devam etmedim
arkadaş ortamım öyle olsa devam ederdim
neyse şimdi bu sene ortaokul bitti
o artık bir genç kız
biliyorum hamilesin vs vs ama tuzlarından azıcık da ona da ver
yazın biraz daha yakın olmaya çalış
seneye okul kaydında da başarı vs den öte okulun çevresine de bakarak ayarlamaya çalışın
mümkünse de kız okulu olmasın
zira o durum kızları daha çok dışarı ve internete itiyor gibi geliyor bana
mümkünse de kız okulu olmasın
Zaten bir yanlış yaptığını düşünmüyoruz. Ona güveniyoruz. Ama bugüne kadar çoğu şeyimize dahil ettik onu. Her haftasonu biz nereye gidiyorsun onu da götürdük. Demek istediğim bizden saklamasına gerek yoktu.
Mesela eşimin ailesinde alkol çok ayıptır, hepsi içer ama söylemez. Bizim kız daha bu kış abisinin karşısına geçip ben bira içmek istiyorum dedi, eşim de söz veriyorum reşit olduğun gün ben götürücem seni o güne kadar kaçamak falan yapmaya kalkma dedi.
Boğduğumuzu düşünmüyorum cidden sıkıntımız bizden BİLE saklaması.
Evet yaptıkları bana da normal geliyor.
Ama neden yalan söylüyor neden bizden gizleme ihtiyacı hissediyor kafayı yiyeceğim.
Hani yasak olmayan şeyi saklaması da çok absürd değil mi?
ben olsam anneme bunu bıle soylemezdım canım ya nasıl ürkmüş...Şimdi annemle konuştum.
Sabaha kadar bilgisayarda oturmuş, annem napıyorsun dediğinde "size itiraf etmediklerim de vardı onları temizliyorum söyleme kimseye" demiş.
Ne şimdi bu?
Annesine güveni sarsılmasın diye bizim sorma şansımız yok.
Bu temizliyorum ortadan kaldırıyorum mudur zararsız hale getiriyorum mudur?