• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Eşimin saygısız insana dönüşme sebebi kvnin namusuma kadar laf etmesi onu aldattigimi soylemesinden dolayı önce bir okuyun anlayın öyle yorum yapın.
Yani okuduk da çok anlamadık... Henüz yeni evlenmenize rağmen yarı parasını ödedikleri bir evi niye oğullarının değil de sizin üstünüze yaptılar mesela? Çok saçma değil mi

Konunun gerçek olmadığını düşünmüyorum yine de, ne olmuş olursa olsun aranızdaki o garip alışverişin bitmesi gerekiyor. Ödeşmeniz lazım kış gelmeden, bir şekilde. Yoksa kışın yine bavulu kucaklayıp gelecekler.
Bence konu sahibinin evden çıkıp parka gittiği yere kadar gerçekti. Asıl kritik olay evden cikma sahnesinden önce oldu, sonrası roman...

Bence konu sahibinin evden çıkıp parka gittiği yere kadar gerçekti. Asıl kritik olay evden cikma sahnesinden önce oldu, sonrası roman...
Kızlar konu sahibi o gün şiddete bile uğramış olabilir, yani dün bugün yazdıklarından sonra buradaki yorumlar belki onu biraz rahatlatıyor, utancını azaltıyor belki... İstediğini yazsın tamam da kimsesizim filan demişti en başta, içim sızladı şimdi... Umarım ya baştan sona kurgudur, ya da sadece bize karşı durumu kurtarıyordur. Bilemedim.

Kızlar konu sahibi o gün şiddete bile uğramış olabilir, yani dün bugün yazdıklarından sonra buradaki yorumlar belki onu biraz rahatlatıyor, utancını azaltıyor belki... İstediğini yazsın tamam da kimsesizim filan demişti en başta, içim sızladı şimdi... Umarım ya baştan sona kurgudur, ya da sadece bize karşı durumu kurtarıyordur. Bilemedim.

Ne işine yarayacak ki. Kimseyi tanımıyor. Üç güne gidecekler, gittiler diyip konuyu kapatabilirdi. Utanması gereken o değil ki zaten. İşe yaramaz kocası.

Kızlar konuyu uydurduğumu fake olduğunu vs yazmışsınız konuya son noktayi koymaya geldim. Kendileri bu sabah tabiri caiz kovdum :) sözlü falan değildi baya eşyalarını camdan fırlatarak kovdum arkalarına bile bakmadan gittiler. Eşimin tavırlarının bu kadar değişmesi beni de şaşırtıyordu sorduğumda bir şey yok böyle davranmak istiyorum falan diyordu ama yalan olduğu bariz belliydi kendisi yalan söylerken lafları karıştırır gözlerini kaçırarak konuşur her sorduğumda bunları yapıyordu. Bugün sabah aklıma görümcem geldi dedim bu içinde tutamaz bana söylemediyse kesin ona yumurtlamıştır çoktan. İnsta konuşmalarında her şey ortaya çıktı. Eşim açık açık gidin demiş annesine ama annesi ne benim namussuzluğumu ne kimsesizligimi bırakmamış. Konuşmanın fotoğraflarini eklerim hatta. Eşimi uyandırdım mesajları gösterip ne var ne yok anlatiyorsun dedim mesajda yazanları tekrar söyledi eşimin liseyide uniye birlikte okuduğu arkadaşları var liseden sevgili olup üni bitince evlenmişler şuan kendileriyle baya samimiyiz onlar bizde kalır biz onlarda. KV hızını alamayıp onlara kadar laf söylemiş neymiş yatılı kalındığında herkes uyuduktan sonra x'le benim kırıştırmadığım ne malummuş. Evi benim üstüme yapmış bana araba almış tapuyu bilmem neyi alıp başkasına kaçarmışım daha bir sürü laf kimsesizmisim eşimin de kimsesiz kalmasını istiyormusum. Sanki eşim beni çöpten aldı beni anne baba dünyaya getirmedi. Kv ne yaparsanız yapin Mayıs'a kadar buradayız hiçbir yere gitmeyeceğiz evin yarı parasını biz verdik evin yarısı bizim demiş. (Sözde eve birini atacağım diye gitmiyor mayıstan sonra ne hikmetse oglunu aldatmayacagima inanıp gidiyor) Yani hala gözlerim dolu dolu yazıyorum şunları. Eşim bunları anlattıktan sonra odalarına girdim kalkın hemen pılınızı pırtınızı toplayın gidiyorsunuz dedim kp noluyor dedi namus bekçiliği yapan karına sor ne olduğunu anlatır sana dedim kv sen kimin evinden kimi kovuyorsun diye bağırınca ne var ne yok camdan attım tapu benim üstüme kendi evimden sizi kovuyorum çıkmak için yarım saatiniz var yoksa polis çağırırım dedim. (Polis ne alaka bende bilmiyorum o an aklıma gelen en göz korkutma yöntemi buydu 🥲) Eşim de sadece ışık görmüş tavşan gibi donup kalıp izledi öyle gittikten sonra biraz konuştuk ailesiyle artık görüşmeyecegi böyle şeyler yaşattığı için üzgün olduğunu söyleyip özür diledi. Keşke en başında ne olduklarını anlasaydim da aylar s*çıp bıraktıklarini sidiklerini temizlemek zorunda kalmasaydim. Anlattığıma gene inanmayacak olanlar olur o yüzden eşimle kız kardeşinin konuşmasını da ekliyorum inanıp inanmamak size kalmış.
Mesajın başını ayrı zamanda okumuş bitirememiştim. Kızacaktım sana bu kadarı fazla değil mi gidecek insanlar, az sabır, diyecektim ama okuduklarıma inanamıyorum. Hasta bu kadın. Eşinin böyle saçma sapan bir u dönüşü yapması garipti zaten. Demek bundanmış. Hayretler içerisindeyim.

Eşyalarını atmanı da kovmanı da haketmişler. Gelmiş geçmiş olsun

Evi direkt benim üstüme yapmadılar ev alındığında eşimle biz sevgiliydik zaten. Daha sonra dedemle amcamlar düğünü vs eşim tarafi yaptığı için dedem tarla satıyor amcamlar da üzerine para ekleyip bana verdiler ki bu parayı ben eşimin ailesine teklif etmeyi düşündüm eşim istemedi o senin ailenden geldi senin birikim olsun bizimkiler zaten her şeyi yaptılar dedi. Düğünde takılanları üzerine koyduk cüzi bir miktarda kredi çekip giriş kat fiyatı uygun bir ev aldık esim kiraya verelim dedi ben kiracıyla falan uğraşamam diyince eşimde o zaman o evi benim üstüme alalim bu evi senin üstüne yapalım dedi. Evler o şekilde değişti yani. He Allah korusun bosanma gibi bir durum olsa bu evi zaten direkt eşime devrederim kimsenin malına konmak gibi durumum yok.
Görümcemin tavrına gelecek olursak kendisiyle eşimden önce tanışıyorduk görümcemin benden o kadar emin konuşması bu yüzden kendisi eşimden bile iyi bilir beni.
Sohbetin fake olduğuna gelecek olursakta özellikle ss almadan kamerayla çekip koydum ki bu muhabbeti yapmayın diye ss alsam tamam kendi telefonumdan kendimle konuşmuş olacağım ama gördüğünüz gibi başka bir telefon kamerayla çekilmiş bunu nasıl yapabilirim? Fake hesap açıp kendimle konusacak kadar da psikolojim bozuk değil he öyle bir durum olsa eşimle insta sifrelerimizi biliriz birbirimizin hesaplarına girmeyiz o ayrı bir konu ama tw insta hatta benim Snapchat şifreme kadar eşim bilir çünkü onun hesaplarının sifresi de benimkiler hepsi ayni kartlarımızın mobil bankacılık sifrelerimiz bile aynıdır bundan dolayı girmediğini bilsem bile yakalanma korkusuyla yapmam böyle bir konuşmayı uydurdugumu eşim görse verecek cevabım olmaz kaldı ki kendisi aynı şeyi yapsa sen benim ailem hakkında ne saclamiyorsun der yerden yere vururum.
Ailesine olan tavrim hakkina gelecek olursak daha yeni yeni kendime geldim diyebilirim yaptıklarıni söylenenleri alttan aldım gibi bir durum yok ama şuan aynısı olsa sanırım o kadar hırçın davranmazdim yarın bir gün bende anne kayınvalide olacağım şuan düşündüğüm zaman fevri davrandigimi abarttigimin farkındayım ama artık olan oldu yapacak bir şey yok. İnanmaya zorla inandiracak halim de yok sizden akıl istedim yol gösterdiniz bu kadar yok su yalan yok bu abarti vs demenize gerekte yok size yalan geliyorsa konudan çıkarsınız olur biter yaşadıklarımı ben biliyorum eşim biliyor gerisinin önemli değil.

Ben üstüme yürüyen aileme rest çekmişim dayak yediğim eşime mi susacağım? İnanmak ya da inanmamak size kalmış buradaki insanlari yolda görsem tanımam bile neyin yalanını konuşacağım sonuç istediğim gibi olmasa kızlar olmadı bana başka yol gösterin derim ya da konuyu kapatır giderim gerçekten çok tuhafsiniz çok

Ben üstüme yürüyen aileme rest çekmişim dayak yediğim eşime mi susacağım? İnanmak ya da inanmamak size kalmış buradaki insanlari yolda görsem tanımam bile neyin yalanını konuşacağım sonuç istediğim gibi olmasa kızlar olmadı bana başka yol gösterin derim ya da konuyu kapatır giderim gerçekten çok tuhafsiniz çok
Aman bacım sen iyi ol da tuhaf olan biz olalım... valla korktum bı an başına bişey geldi diye, ne yalan söyleyeyim...

Boğaz dediğin dokuz boğum, biz burda kimler neler gördük...kirdiysam kusura bakma, iyi olmana çok sevindim.

Aman bacım sen iyi ol da tuhaf olan biz olalım... valla korktum bı an başına bişey geldi diye, ne yalan söyleyeyim...

Boğaz dediğin dokuz boğum, biz burda kimler neler gördük...kirdiysam kusura bakma, iyi olmana çok sevindim.
Estağfurullah ne kusuru. Belki bende burada böyle bir şeyle karşılaşsam bende inanmazdım çünkü olayların bu kadar çabuk büyüyüp bu raddeye geleceği aklımın ucundan bile geçmiyordu. Kv işini halledecek bu hafta eşim konuşacak gidecekler diye bekliyordum bunca şeyi ben bile beklemiyordum. Başıma kötü bir şey gelecek olsa bile dayak aldatma vs gibi bir durumda boyun eğecek insan değilim beş kuruş parasız malsız mülksüz bile olsam gider sığınma evine yerleşirim kimseye boyun eğip susup oturmam yani.

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Eşimizle yatak odasında o sarılıp konuştuğunuz anlarda anlatsanız bu durumu. 4 aydır nerdeyyse birlikteyiz tuvaleti bile kullanamıyorlar yanlış anlam. Ama her gün temizliyorum yoruldum o yüzden bayramı birlikte geçirmek istemiyorum deseniz. Baş başa evde olalım bayadır birlikte bir şey yapamadık bol bol dinleniriz falan deseniz önce. Direkt bundan dolayı boşanalıma getirmeyin bence konuyu.

Mesajın başını ayrı zamanda okumuş bitirememiştim. Kızacaktım sana bu kadarı fazla değil mi gidecek insanlar, az sabır, diyecektim ama okuduklarıma inanamıyorum. Hasta bu kadın. Eşinin böyle saçma sapan bir u dönüşü yapması garipti zaten. Demek bundanmış. Hayretler içerisindeyim.

Eşyalarını atmanı da kovmanı da haketmişler. Gelmiş geçmiş olsun
Hak ettiler mi bilemiyorum ama vicdanımı sorgulamaya başladım diyebilirim. Şuan sakin kafayla düşündüğüm de yarın bir gün bende anne kv olacağım çok mu hırçın davrandim en azından hakkımda böyle böyle konusmussunuz çıkıp gidin vs gibi sakince mi konussaydim diye düşünüyorum.

Hak ettiler mi bilemiyorum ama vicdanımı sorgulamaya başladım diyebilirim. Şuan sakin kafayla düşündüğüm de yarın bir gün bende anne kv olacağım çok mu hırçın davrandim en azından hakkımda böyle böyle konusmussunuz çıkıp gidin vs gibi sakince mi konussaydim diye düşünüyorum.
Sizin kafanız mı iyi?
Hala çok konu geçmedi ama bu kadar büyük laflar hakaretler varsa minnoş da geçmez konuşma.
Gayet silip görüşmemelik konular bunlar ama eşinize de çok güvenmeyin.
Benim kuzenin de eşi söz verdi annesini babasını sildi güya, ta ki çocuk olana kadar. Çocuk babaanne dede görmesin mi diye barıştılar.
Normal bir adam 5 ay kuzu kuzu anasıyla oturmaz. Oturan adam da öfkesi geçince yine çocuk olunca hastalık olunca aman da anam babam der yani.
Baştan beş koca ay oturan adamdan bahsediyoruz yani

Olan olmuş artık ama söylenenler yenilir yutulur şeyler değil. Sen de anne kv olacaksın evet ama böyle olup olmamak senin elinde.

Eşin araya girip 'höst' demediyse, şu an da sana tavır yapmıyorsa takılmayacaksın. Sakın gidip özür falan dileme. İçindeki şeytanı uyandırana kadar çabalamasalardı. Şurada en az suçlu olan sensin.

Şunlar bana yapılsa ben de öğrendiğim anda yıkarım ortalığı. Sana namus bekçiliği yapmak için kalıyormuş yani kv olacak cins. Yaza kadar kalmak için bahane bile olsa insan utanır şu cümleleri kurmaya

Olan olmuş artık ama söylenenler yenilir yutulur şeyler değil. Sen de anne kv olacaksın evet ama böyle olup olmamak senin elinde.

Eşin araya girip 'höst' demediyse, şu an da sana tavır yapmıyorsa takılmayacaksın. Sakın gidip özür falan dileme. İçindeki şeytanı uyandırana kadar çabalamasalardı. Şurada en az suçlu olan sensin.

Şunlar bana yapılsa ben de öğrendiğim anda yıkarım ortalığı. Sana namus bekçiliği yapmak için kalıyormuş yani kv olacak cins. Yaza kadar kalmak için bahane bile olsa insan utanır şu cümleleri kurmaya
Eşim zaten sonuna kadar yanımda yarın iş yeriyle konuşayım ücretsiz izin yazdırıyım biraz uzaklasalim istersen dedi. Ramazan ayi zaten orucuz boşver dedim bu hafta gece de olacak zaten en azından tek başıma kalıp kafamı dinlerim diye düşünüyorum.
Ki bana bu iftirayı atan kadın önceden aynı iftiraya uğraşmış bide inanabiliyor musun? Eşimle görümce küçükken kp yurtdışına çalışmaya gidiyormus köyde kvye böyle iftira atılmış kendisini de eşimin babaannesi aklamış hatta üstüne başka bir zaman kp yurtdışından geldiğinde esim babasının arabasında zarfta kadınlarla fotoğrafını bulmuş annesine bile göstermiş. Yani zamanında aldatılmışsın iftiraya uğramışsın aynı acıyı aynı duyguyu bana niye yaşatıyorsun ne gerek vardı ki

Yani kendinize şunları sormanız gerekiyor. Ben kaynana olsam kendi evimi tadilattan geçirmek yerine oğluma ev alır mıyım? Hadi aldım, ben üşüyom diye her yıl 6 ay üç göz eve yeni evlilerin arasına tavuk gibi tüner miyim? Hadi onu da yaptım, nasılsa var bi eşşek temizleyecek diye elim ayağım tuttuğu halde döke saça oturur muyum? Haklı olarak iki surat trip görünce sinsi sinsi arkadan namusa varana kadar dil uzatır mıyım? Yaparım diyorsanız gidin bi güzel ellerini öpün özür dileyin. Sizi böyle düşündüren aradaki minnet. Bi daha kış gelmeden o minnetten kurtulun. Yoksa işiniz yaş.

Ben artık saldım eşim onlara ayari veriyor kv erken kalkmış bu sefer hazır masaya oturmak için eşim kalktığını görünce aşkım hazırladıklarımızı tepsiye koy da odada tv izleyerek yiyelim bugünde dedi topladım odaya geçtik kv gene kaldı öylece :21: Bir daha gelmek isterlerse zaten kabul etmem şehir dışına planımız var arkadaşlar bizde toplanıp kalacak ıvır zıvır diye oyalarım zaten bir göndersem bir daha gelişleri olmayacakta gitmiyorlar işte smfmdmdmmdnd
Ya böyle olunca da insan üzülüyor, insan kendi evladını su konuma getirmemeli gerçekten. Hak ediyorlar ama böyle yapılınca da diyorum onlar küçükken bizim ne bokumuzu pusurumuzu temizledi jzjsjjs aman neyse bundan sonra nasıl davranması gerektiğini bilir kv kp belki

Eşim zaten sonuna kadar yanımda yarın iş yeriyle konuşayım ücretsiz izin yazdırıyım biraz uzaklasalim istersen dedi. Ramazan ayi zaten orucuz boşver dedim bu hafta gece de olacak zaten en azından tek başıma kalıp kafamı dinlerim diye düşünüyorum.
Ki bana bu iftirayı atan kadın önceden aynı iftiraya uğraşmış bide inanabiliyor musun? Eşimle görümce küçükken kp yurtdışına çalışmaya gidiyormus köyde kvye böyle iftira atılmış kendisini de eşimin babaannesi aklamış hatta üstüne başka bir zaman kp yurtdışından geldiğinde esim babasının arabasında zarfta kadınlarla fotoğrafını bulmuş annesine bile göstermiş. Yani zamanında aldatılmışsın iftiraya uğramışsın aynı acıyı aynı duyguyu bana niye yaşatıyorsun ne gerek vardı ki
Sizin konunuz ilerledikçe neden inanılmaz hale geldi biliyor musunuz? En basiti krediniz var, eşiniz istersen ücretsiz izin alayım diyor. Ya matematik bilmiyor ya da anne babasının evinde ikinci bir soba yokken kendisinde harcayamayacağı kadar para var. Ama niyeyse krediyle giriş kat ev alıyor. Neyse ben inanmadım ama beni de inandırmak zorunda değilsiniz tabii ki. Camdan eşyaları gerçekten attıysanız da siz de zaten kayınvalideniz kayınpederinizden çok farklı değilmişsiniz, iki taraf da yol yordam nezaket nedir bilmiyor.

Ya böyle olunca da insan üzülüyor, insan kendi evladını su konuma getirmemeli gerçekten. Hak ediyorlar ama böyle yapılınca da diyorum onlar küçükken bizim ne bokumuzu pusurumuzu temizledi jzjsjjs aman neyse bundan sonra nasıl davranması gerektiğini bilir kv kp belki
Bizim elimiz ayağımız tutarken temizlemediler ki altımızı. Onlar da elden ayaktan düşsün amenna ama aklın başında ve işini görebilir durumdayken kimseye yapılmaz bu hareketler.

Düşmez kalkmaz bir allah onlar bizim hijyenimizle 7 sene uğraştı diyelim, bi felç geçirseler kaç sene yatalak kalacakları kayıp, o günleri düşünüp muhtaç olabilecekleri insanları kendilerinden tiksindirmemeliler. Kotayı sağlıklıyken doldurursan muhtaçlığında kimse kapısını gönüllü açmaz adama.

Sizin konunuz ilerledikçe neden inanılmaz hale geldi biliyor musunuz? En basiti krediniz var, eşiniz istersen ücretsiz izin alayım diyor. Ya matematik bilmiyor ya da anne babasının evinde ikinci bir soba yokken kendisinde harcayamayacağı kadar para var. Ama niyeyse krediyle giriş kat ev alıyor. Neyse ben inanmadım ama beni de inandırmak zorunda değilsiniz tabii ki. Camdan eşyaları gerçekten attıysanız da siz de zaten kayınvalideniz kayınpederinizden çok farklı değilmişsiniz, iki taraf da yol yordam nezaket nedir bilmiyor.
Tek maaşla 2 ev 2 araba var. Ama bir soba yaptıramıyorlar mesela.
Anne baba berbat tipler diye konu sahibi silmiş ama dede amca düğün için para veriyor. Ana baba ölse bile amca düğüne para katayım demez normalde burada baba sağ ama amca tarla satıl veriyor 😄
Bekarken kadının alacağı evi ne alakaysa koca üstüne alıyor ama babasının para kattığı evi kadına hibe ediyorlar. Krediyi koca çekiyor ama ev kadının üstüne oluyor. Krediyi ben çektim der şimdi ama işsiz insana neyin kredisi gelecek

Back