• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Siz eşinize güvenmeyin, ayarı yok çünkü. Şikayetlerinizde çok haklısınız ama yöntemi bu değil. Çok üzücü, kimse evladından böyle muamele görmemeli. Ve umarım çocuklarınız size bu şekilde davranmaz ya da eşiniz bu tavrını size ileride göstermez. Ki böyle adamlardan herşey beklenir. Yazık. Ana babaya böyle davranan eline neşe yapmaz

Şu mesajları okuyana kadar konu daha inandırıcıydı benim için.
Böyle bir olay, mesaj yoluyla ve bu üslupla konuşulmaz. Hadi abinin yazdıkları neyse de kardeşin cevapları hiç inandırıcı değil.
Bakınca var olabilirliği ama, ben şak diye 2 günde bu kadar gelişme beklemiyordum, çünkü olmaz.
Mesaj konusuna ben de katılıyorum, hadi adam attı mesaj, görümce onları görünce şoka girer zırın zırın arardı, sen şu işi bi tane tane anlat diye. Konu değil ama gelişmeler çok sıkıntılı.

Konunun gerçek olmadığını düşünmüyorum yine de, ne olmuş olursa olsun aranızdaki o garip alışverişin bitmesi gerekiyor. Ödeşmeniz lazım kış gelmeden, bir şekilde. Yoksa kışın yine bavulu kucaklayıp gelecekler.

Bakınca var olabilirliği ama, ben şak diye 2 günde bu kadar gelişme beklemiyordum, çünkü olmaz.
Mesaj konusuna ben de katılıyorum, hadi adam attı mesaj, görümce onları görünce şoka girer zırın zırın arardı, sen şu işi bi tane tane anlat diye. Konu değil ama gelişmeler çok sıkıntılı.
Abim bana şunların yarısını söylese orda şoka girer ya koşar o eve giderim ya da evde kim varsa hepsini tek tek ararım. En basiti hemen annemleri toparla bana getir derim. Bu mesajların cevabı gelini övmek olamaz ya o gelmez insanın aklına.
İlginç bir konu. Dediğin gibi olabilir de. Gündüz kuşağı programı tadında.

Abim bana şunların yarısını söylese orda şoka girer ya koşar o eve giderim ya da evde kim varsa hepsini tek tek ararım. En basiti hemen annemleri toparla bana getir derim. Bu mesajların cevabı gelini övmek olamaz ya o gelmez insanın aklına.
Görümce ortalama bir görümceye göre fazla sakin. :)
Annem ne kadar geçimsiz biri olursa olsun abimin evinden kovulsa ya da kovulmak üzere olsa eline sağlık abi modunda olmam sanırım ya. :KK53: Yani en azından mesajlaşmam o durumda, arar konuşurum.

Daha bir senelik yengemi bu kadar korumam yani.
ki dayımın eşi annemler için çok kıymetlidir. Abilerini değil yengemi ararlar, hatta kardeş wp grubunda dahi yengem var dayım yok. O kadar severler. Ama böyle bir şeyler yazsa dayım böyle yengemi övüp anneannemi gömmezler. Atlar giderler arayı düzeltmek için vaziyeti görmek için.
Aşırı saçma bir övgü.

Konunun gerçek olmadığını düşünmüyorum yine de, ne olmuş olursa olsun aranızdaki o garip alışverişin bitmesi gerekiyor. Ödeşmeniz lazım kış gelmeden, bir şekilde. Yoksa kışın yine bavulu kucaklayıp gelecekler.
Konu gerçekse bile o iftara çıkmalar falan o kısım yok.
Yani hala oturuyorlar bizde bayrama kadar kalacaklar bayramda da köye gideceğiz diyemedi konu sahibi böyle bir hayal uydurdu bence. Duygusal tatmin yaşıyor.
Kocası aileci, eş ailesi fazla maddi destek vermiş kalk git diyemiyorlar belli ki. Bunu söylemek yetine böyle bir hikaye uydurdu bence eşi de aileci bi tip ondan bayrama kadar kalacaklar bayramda da köyde olacaklar.

Adam neden mesajları silmemiş kaç gündür? Kabak gibi ortada duruyor. Görümce nasıl bu kadar olaya sessiz kalmış. Eşiniz size dil uzatan ailesine bir şey neden bir şey dememiş? Neden evi sizin üzerinize yaptı? Bana çok saçma geldi. Annem,babam bana para verecek ev alıcam kocamın üzerine yapıcam hemde yeni evliyken, ben mi çok kötü düşünüyorum, pintiyim ama yapmam yani. Yapan varsa tebrik etmek lazım.

Konu da aksiyon açığı vardı tamamlanmış oldu.

Adam neden mesajları silmemiş kaç gündür? Kabak gibi ortada duruyor. Görümce nasıl bu kadar olaya sessiz kalmış. Eşiniz size dil uzatan ailesine bir şey neden bir şey dememiş? Neden evi sizin üzerinize yaptı? Bana çok saçma geldi. Annem,babam bana para verecek ev alıcam kocamın üzerine yapıcam hemde yeni evliyken, ben mi çok kötü düşünüyorum, pintiyim ama yapmam yani. Yapan varsa tebrik etmek lazım.

Konu da aksiyon açığı vardı tamamlanmış oldu.
Yok yahu burada birisi “annem para verdi ev alıyoruz ama kocamın üzerine olacak. Ne dersiniz?” diye konu açsa neler neler yazarız. Akıl var mantık var.

Mesaj ss'leri samanyolu tv oyunculuğu gibi olmuş. Tekniği değiştirmeniz lazım
Abinin yazdıklarından kadın enerjisi aldım. hani bir kadının olayı anlatması ile erkeğin anlatması farklı olur ya. "Deme hii öyle mi olmuş" sorusunu soran zaten kadın da, anlatan da kadın. 4737280 yıldır roman yazıyorum müsaade edin de biraz anlayayım şu işten :KK53:

Eşiniz annesinden aldığı parayla ev satın alıp sizin üzerinize mi yaptı?? 1 yıllık evlilik içinde bu da normal bir davranış değil. Kadın erkek fark etmez benim bir yakınım bunu yapsa onu da uyarırdım.

Bana inandırıcı gelmedi bunların hiçbirisi. Ama öyleyse bile hanımlar bakın ileride çoluk çocuğa ev için para veririrseniz tapuyu hisseli yapın. Günün birinde evlatlar kafasına saksı düşmüş gibi 1 günde değişip camdan eşyalarınızın atılması rezilliğine öyle bakabiliyorlar, yersen…
Babamın eşi bir şey anlattı bana. Zengin bi adam varını yoğunu oğlu üstüne yapmış. Oğlu da gencecik yaşında vefat edince her şey geline kalmış, o da yeniden evlenip kayınpeder parasıyla sefa sürmüş, adama zırnık vermemiş.
Bir oğlum var, imkanlar el verdiği sürece çocuğuma yatırım yapmak isterim. Ama benim paramla alınan benim üstüme olacak. Ev alırım oğlum sana alıyorum istediğini yap ister otur ister kiraya ver derim tapusu benim üzerime olur, araba alırım yine aynı şekilde. Yarın ne olacağı belli değil ki. Allah korusun kumar oynayıp da satabilir mesela, illa geline yedirmesi de farz değil. Dünya böyle artık. Tedbirimizi almamız gerek.

Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Bu nasıl bir terbiyesizlik. Şaşkınım.

Babamın eşi bir şey anlattı bana. Zengin bi adam varını yoğunu oğlu üstüne yapmış. Oğlu da gencecik yaşında vefat edince her şey geline kalmış, o da yeniden evlenip kayınpeder parasıyla sefa sürmüş, adama zırnık vermemiş.
Bir oğlum var, imkanlar el verdiği sürece çocuğuma yatırım yapmak isterim. Ama benim paramla alınan benim üstüme olacak. Ev alırım oğlum sana alıyorum istediğini yap ister otur ister kiraya ver derim tapusu benim üzerime olur, araba alırım yine aynı şekilde. Yarın ne olacağı belli değil ki. Allah korusun kumar oynayıp da satabilir mesela, illa geline yedirmesi de farz değil. Dünya böyle artık. Tedbirimizi almamız gerek.
Ben de yaşadığım sürece hiç bir gaayrimenkulu oğlumun üstüne yapmam.
Hayat bu ne getireceği belli değil, zaten benim mirasçım ben öldükten sonra alır. Ama hayattayken de kalkıp gelinin üstüne ev almam. Daha dur yeni aileye katılıyor neden vereyim

Ben de yaşadığım sürece hiç bir gaayrimenkulu oğlumun üstüne yapmam.
Hayat bu ne getireceği belli değil, zaten benim mirasçım ben öldükten sonra alır. Ama hayattayken de kalkıp gelinin üstüne ev almam. Daha dur yeni aileye katılıyor neden vereyim
Kaldı ki yaşlılıkta da paraya çok ihtiyaç oluyor. Ben çok da lazım değildir herhalde diye düşünürken amcam gözümü açtı. Yengem hasta, evi temizleyemiyor temizlikçi tutuyorlar: para. Tedavi ettiriyorlar: para. Kadın bol tereyağı kullanıyor, sadece tereyağına amcam yılda binlerce para ödüyor. Ya da genelde et yiyorlar. Yemesinler mi? Para yoksa boynu bükük kalıp yiyemeyecekler canları istese de. Anlattı anlattı dedim ki gerçekten gençliktense yaşlılıkta para çok daha lazımmış.

Çok doğru dünyanın 40 çeşit hali var. Ben de yıllar önce Müge anlıda izlemiştim. Adam oğlunun üzerine apartman yapmış. Çocuk apartmanı habersiz satmıştı. Yeni ev sahipleri de haklı olarak yaşlı karı kocayı evlerinden çıkartmışlardı. Kadın hala daha oğlundan çok evi alan adama kızıyordu. Kendi evladın bile olsa gözü açık olmak lazım.

Çok doğru dünyanın 40 çeşit hali var. Ben de yıllar önce Müge anlıda izlemiştim. Adam oğlunun üzerine apartman yapmış. Çocuk apartmanı habersiz satmıştı. Yeni ev sahipleri de haklı olarak yaşlı karı kocayı evlerinden çıkartmışlardı. Kadın hala daha oğlundan çok evi alan adama kızıyordu. Kendi evladın bile olsa gözü açık olmak lazım.
Çünkü ben bir halt ettim demek zoruna gidiyor, direkt oğlu ile de alakası yok. Eski kafa, her şeyi doğru yaparlar, onlardan kötü çıkmaz çıksa da yanlışlıkla olmuştur.

Çünkü ben bir halt ettim demek zoruna gidiyor, direkt oğlu ile de alakası yok. Eski kafa, her şeyi doğru yaparlar, onlardan kötü çıkmaz çıksa da yanlışlıkla olmuştur.
Off daha yeni yaprak dökümü izledim, Şevket tüm aileyi batırıyor kumarda, sonra bankadan çalıyor ödemek için falan. Ama yine toz kondurmak yok. Ellerine geçen parayı yine ona veriyorlar yine batırıyor. Öyle gerçek ki. Şu kafadan çıkmamız lazım

Bizim evde de uzun bir süre yatılı misafir kalmıştı. Baktım ailemden ses çıkmıyor ben yüzlerine karşı sitem ettim. O an ailem beni çok ayıpladı, yani öyle benim sitem etmemden güç alıp misafirlere kaba davranmadılar. Hele sizin anlattığınız gibi benden daha kaba davranma da olmadı. Sonuçta o misafirlerin evimizde aylarca kalmasına sesleri çıkmıyordu, bir anda öyle kaba davranmaları mantığa yatmaz zaten.
Ben de son iki üç mesajınızda eşinizin ailesine olan fevri davranışlarına pek inanmadım. Acaba sonra gideriz işlerimiz var falan dendi evde konu kapandı da siz neden gönderemediniz denmesin diye böyle şeyler mi yazıyorsunuz. Eğer eşiniz cidden öyle davrandıysa da ilginç, o da sizden mi laf gelmesini bekliyordu ailesini kırmak için.

Benim de salak oğlum verdiğim kaç milyon parayla gidip üç günlük karısının üstüne ev yapsa ben de gider salonun ortasına s.çarım valla haklıymış kayinpeder. İnsanların emeklerini böyle üstünüze alırken hiç utanmamışsınız ama nedense şu an vah vah neden böyle demişler diyorsunuz.

Back