- Konu Sahibi oluyenyuru12
Siz eşinize güvenmeyin, ayarı yok çünkü. Şikayetlerinizde çok haklısınız ama yöntemi bu değil. Çok üzücü, kimse evladından böyle muamele görmemeli. Ve umarım çocuklarınız size bu şekilde davranmaz ya da eşiniz bu tavrını size ileride göstermez. Ki böyle adamlardan herşey beklenir. Yazık. Ana babaya böyle davranan eline neşe yapmazKv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.