Aylardır bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla yaşıyorum

Teşekkür ederim:)
Dün insuline başladım
Daha doğurmadım henüz

Hamilelik kapalı bir kutu hersey iyi gidiyor gözükse bile bir sorun çıkabilir yapabileceğin kendine iyi bakmak sakin olmak stres yapmamak bebekler çok güçlü emin ol pozitif ol bol bol uyu ah keşke hamileyken hep uyusaydim şimdi uyuyamıyorum :/

Kuzum sen hamilemisin konunu ilk kez gördüm. Forumda yorumlarda görüyorum seni nickini çok beğeniyorum.
Konuyla ilgili bir fikrim yok ben sadece hayırlı olsun demeye geldim.
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.

Merhaba, ben 6.5 aylık olarak yeni doğum yaptım. doğum sancım başladığında hastanede güvenlik sebebiyle yapılan Korona PCR testim pozitif çıktı. 14 gün ev karantınasından sonraki PCR testim pozitif çıktı ve toplamda 21 gündür bebeğimi göremiyorum. Bir konuda antenatal kortikosteroid uygulaması hakkındaki yazına denk geldim. bana bu uygulama yapıldı, fakat bebeğimde solunum güçlüğü var. Kortizon uygulaması izin rızamı istediler. Konu ile ilgili deneyim veya bildiğin bir durum var ise benimle paylaşabilir misin?

Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi
Herkes ayni olacak diye bir şey yok siz iyisini düşünün
Benim kızım kilo almıyordu anne karnında denemediğin sey kalmadı doktor en son beslenmene biraz daha dikkat et demisti dikkat edecek bir şey kalmamıştı ki ve korktuğum gibi de olmadı hic

Şuan bende o durumdayım bir aylık gebeyim stresten kafayı yiyeceğim bide önceden 3 düşüğüm var

Ya o tedirginlik her annede oluyordur da sizde cok fazla . Ne gelirse Allahtan boşuna bu kadar düşünüyorsunuz. Ben ilk bebeğimi kaybettim düşük yaptim. Simdi tekrar hamileyim korksam ne olur ağlasam ne olur bütün gün ayağımı dikip yatsam ne olur Allah yazdıysa devam edecek yok nasip değilse benim tüm yapfiklarim boşa . Elimden gelen tek şey dua etmek. Sen kendine dikkat et duanı oku başka yapacak bsey yok.
Gebelik şekeriyle bsuru doğum yapan var. Ben şimdiden dikkat etmek zorundayım yüksek kilo ile hamile kaldım. Binbir türlü ihtimal var canım kendine eziyet etme bebeğin etkileniyor. Sal biraz tadını çıkar. Ben kendi kendime doğacak bu bebek diyorum bak sorun yok diyorum. Neyi cok düşünürsen onu cagirirsin hayatına unutma.
Bebisler sağlıkla gelsin insallah

Öncelikle hayirli olsun, inşallah saglikla alin bebeginizi kucaginiza. Icimden inanin gereksiz yere evham yaptiginiz gecti ve ben bu guven duygusunu Allah in izniyle bir sey olmayacak diye kendi hamileligimdede hissetmistim ve elhamdulillah sag salim aldim kızımı kucagima. Ayni duyguyu güveni sizin icinde hissettim. Lutfen uzmeyin kendinizi. Bakin Dr bana hazirlikli olun bebeginizi kaybedebilirsiniz rahminizde kan gözüküyor o kan ile birlikte bebek dusebilir dedi. Icimden Allah in izniyle hoc bi sey olmayacak dedim ve cok sukur olmadi. Hamilelikte benimde sekerim yukseldi. Dikkat ettim. Sorun yasamadim. Simdi lutfen kendinizi vede bebeginizi gereksiz korkularla yipratmayin. Inanin hersey güzel olacak Allah in izniyle. Tadini cikarin bu gunlerin olurmu.

Bebeğim 9 aylık oldu bile

Bebeğim 9 aylık oldu çoktan

Rabbim sağlıkla büyütmesi nasip etsin. Bende benzer şeyleri yaşadım hamileyken.

İkiZ bebeklerini kaybetmiş bir anne olarak soruyorum nasılsınız bebeğinizi kucağınıza alabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…