ayıplamışlar mıdır :((

ayıp tmiş miyim

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslinda kahvedir adi ama cay ikram yapilir ayiplamamislardir ama ben olsam ayiplamam cok icinizde kalmis belliki birgun yapin ikraminizi davet edin.

sen istersen sofraya kuş sütü koy. prensesler gibi ağırla. her komşu diğeriyle bir bahane bulup dedikodu yapar. o yüzden çokta takmamak lazım

Ayyyy bayılıyorum bizim insanımızın şu misafir perverligine ne guzel yasiz İngilizleri görün bi evlerine gidince kalkıp ne içeceksen kendin alırsın nerdeyse o derece uzaklar yani bu olaya.
Ben gurur duyuyorum kendi milletimle.iyiki Türküm iyiki böyle harika insanlar benim vatandaşım arkadaşım kardeşim. ..
Arkadasım sizde çok üzülmeyin bence güzel agirlamissiniz misafirlerinizi. .

aslında ayıp olmamış da ben de sizin gibi düşünürdüm sanırım.
çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var. biri uğrarız dese bile gece yatmam ikram hazırlarım. hepsini tabaklara falan hazırlar öyle beklerim.
o yüzden bilemedim şimdi. ben sizin yerinizde olsam iyi bir hazırlık yapar çağırırım. içime hiç sinmedi güzel ağırlayamadım deyip çaya davet ederim.

İkiser kurabiye olaydı iyidi
ayıplancak birsey yok..
Birdahakine kendin davet eder ve gönlünce agırlarsın.

madem mahcup olduğunu düşünüyorsun bir gün hazırlığını yapıp davet edersin tekrardan:)bence onlar bunu sıkıntı yapmamıştır.canını sıkma bu zamanda senin gibi ince düşünceli insanlar kalmadı.

Mutluluğun sırrını söyleyeyim mi sana? Yaklaş ve kulağını iyi aç. "İnsanlar ne düşünür diye aslaaaaa düşünme dert etme. Kim ne derse desin, sen keyfin nasıl isterse öyle yaşa". Tamam mı?

Dert edilecek bi durum yok ama mesela benim şuan yaşadığım yerde önce kahve ikram edilir sonra çay demlenir. Acaba onu mu beklediler? Şahsen benim memleketimde sadece çay yapılır kahve aranmaz.

Aman canim nolacak cocuklu kadinsiniz begenmeyen bir daha gelmez olur biter
(Lojman cikmasini bekleyen anne adayi )

ya ne canını sıkıyorsun bebekle beraber insan gitmeye bile çekinir. ayıp mayıp olmaz ayıp arayanda gelmesin. yapmışsın kahveni filan yeter işte dert etme kendine ya

Hic de ayip degil
Buyuk samimiyet yoksa cay falan zaten gereksiz
Kahve hem agir durur hem de az otutturur

Çay ve kek durumu kurtarirdi aslında keşke bir gece önceden bir kek hazirladaydiz hem içiniz rahat ederdi. Bir de keşke siz karsilasaydiniz buyur ettikten sonra çocugu yatırmak için gecseydiniz. İçiniz rahat etmediyse tekrardan cagirmaniz uygun olur bence de :)

kapı çaldığında emziriyordum uykusu gelmişti uyutmaya girmiştik kapı çalmadan önce uykusu gelince kimsede durmaz eli kulaağındaydı gelecekleri belli azcık oyala kızı di mi yok ben de açıkçası misafir için kızımın ihtiyaçlarını ertelemekten hoşlanmıyorum düşüncesi bile kötü hissettiriyor ama gamsız rahat bi insan da değilim misafire karşı böyle iki arada bi derede kalıyorum işte bu yüzden mahcup hissediyorum

canim 2 yasindaki cocuk .1 saat gec uyusa ne olur? bence siz karsilamaliydiniz.ayrica 3-4 gun onceden soylenmis.onlar kahve desede sizin kahveyle birlikte ikram edeceginiz ikramlar olabilirdi .yapamasaniz bile babaniza aldirabilirsiniz dimi?
ayip degil ama eksiklik olmus

Aslında eşiniz asker olmayıp dışarda normal bi komsulugunuz olsa ne var bunda derdimde askeri lojman diyince bi durdum..emin olunki hep bi kahveye gelicez derler ve kuş sütü eksik ikram beklerler...bende askerî lojmanda oturuyorum banada bi kahveye gelicez dediler bu sene yeni tayin olduk buraya,içlerini bildigimden baya bi hazırlık yapmıştım,kimsede ay ne gerek vardı kahve demiştik demedi...lojman dedinmi on adım öteye kacican,yedirirsen varsın yoksa zaten seni yok ederler iki dakikada...

Komsularinizin bunu dert edecegini dusunmuyorum yani arkanizdan kotu birsey demezler.
Fakat aralarinda cayi severim diyen biri var hemen ocaga bi cay koyardim. Cay icmekte tek basina oyaliyor insani illa yaninda bir ikrama gerek yok.

Onlar israrla bisey yapmasinlar demis bi gun siz cagirir gonlunuzce agirlarsiniz takmayin kafanizi

lojman hayatini bilmem ama kahve de dense fazlasina niye yaptin demezler o kesin :)
neyse telafi ederisniz sorun olmaz iyi insanlarsa :)
baban çocuga baksin sende hairlik yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…