Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

Neden sen odedın otel parasını.
Erkek arkadasının durumu nasıl kı ?
Sen o kadar Maas alıyorsan oda asagı yukarı alıyordur belki daha fazla.
Otel parasını onun odemeso lazım en azından yarısını ne bilim bence hepsini odemesı lazım da neyse.
Bence sık bır hareket değil bu .

ilginçmiş. sizdeki hata takip etseniz de son aşamada tatili almadan ona ,canım fiyat şu ortak ödeyelim ,sen bana yarsını gönder ben de rezervasyonu netleştireyim deseydiniz.

Ne duruma düşmüşüm ki? Borçlarımın sebebi o değil benim kendi harcamalarım

Adam normalde elinizi cebinize attıran bir adam değilmiş ki. Böyle şeyler müşterek. İki yıldır maddi sorumluluğun çoğunluğunu o alıyorsa tatil parasını da siz ödeseydiniz o da beş on atardı zaten 6 bin vermiş. İnsanlar maaşının iki katını verip tatil yapıyor. Sizinki maaşınızın yarısı üçte biri civarında. Ki 80 k gelen kredi kartının tamamı tatil gideri mi? Sizin kendi hatanız bu maddi bunalım. Çok ayıp olmuş adama. Yardım istemiyorum hakkımı istiyorum anlamı çıkıyor gerçekten konuşmalardan da. Kötü niyetiniz de yok belli ki ama ayıp olmuş. Üzüldüm

Ama size vermem yardım etmem dememiş ki ? Deseydi tatil konusunu hadi bi derece açardın ama çocuk yardım ederim elimden geldiğince demiş sende yardım değil zaten yazdan kalma borcun gibi konuşmuşsun bilemedim
Evet ben ondan geri ödemek üzere bir borç istemiyorum ki sonuçta neden altta kalayım yardım almış olayım

Mesajları şu an okudum sen de önce para isteyip sonra gurur yapacağın tutmuş, sonra da iki nöbet fazla yazdırırım öderim gibi kendini acındırmaya çalışmışsın. Anlaşması çok zor birisin.

Adamın tatil parasını sana ödetmesi bence saçma ama sen de en başta net olsaydın.

Sacmalamissiniz, sevgiliniz haklı. Destek değil de hakkınız olanı resmi bir şekilde ister gibi davranmissinix ve tek söylediğiniz de "kimseden yardım istemiyorum" olmuş başka cümle bile kuramamissiniz.

Acayip saçmalamışsınız maalesef
Hem paranızı istemiş hem geri ödicem demişsiniz.
Verdiğiniz cevaplar da anlamsız işi kurtarmaya çalışırken batırmışsınız
Arkadaşınız da akıllı hangi cümleden ne demek istediğinizi anlayan biri

Düzelmeyecek şeyler değil biraz zaman geçsin atarsınız üstünüzden. Parasal sıkıntıdan ne yaptığımı bilemedim saçmaladım falan dersiniz

sıvamışsınız ve niye o kadar para senden neden çıkıyor onu anlamadım birlikte elini taşın altına koysaydınız ya 80 bin asgari ile uğraşmazdın şimdi ısrarla yardım istemiyorum diyorsun nedennn ya nedenn koçun kızı mısın ? canın çıkmıyor mu nöbetlerde neyse sakinim

O değil de, konuşmalarda karalanan kısımlar dikkatimi çekti, küfürlü kelimeler değildir diye umuyorum. Eğer öyleyse çok sıkıntılı bir iletişiminiz var sanki.

Konuya gelirsek de canınızı sıkmayın fazla, aranız düzelir bir, iki güne kendinizi açıkladığınızda.

Yeme içme masrafı olmadı beş yıldızlı oteldi paket aldık yani,ben daha istekliydim o sıra bunalmıştım o da istiyordu ama
Anladım.
O zaman çok ayıp etmişsiniz ne yazikki keske en baştan boluselum deseydiniz.
Yada istediniz sonra gurur yapmasaydiniz kendini kötü hissetmistir ama çok da büyütulecek bir durum değil bence konuşulup tatliya baglanabilir

Ben söylemeyecektim de zaten hiç ama şuan maddi sıkıntım var söylemek zorunda kaldım
Zaten söylemenize değil bir yabanciymis gibi cumle kurmanıza kırılmış. "Senden yardım istemiyorum, tatil borcunu öde yeter" demek ne demek? Sonrasında da aynı şeyi tekrarlayıp durmussunuz.

Yorumları okumadim da
Mesajlarda konuya iyi girmişsin kötü cikmissin. Bu başkasına para konusunda muhtaç olmama konusu bende de var sana benden tavsiye zamanla aş bunu yoksa hem kendin hem de karşındakini çok üzersin.
Bence çocuk gayet ılımlı gitmiş ama sen önce yardım isteyip sonra sana ihtiyacım yok demişsin eski kendime benzettim seni bunaldığın için yardım istiyorsun ama sonra bir sebepten vaz geçiyorsun.
Bir süreliğine otel parasını o ödesin zaten bu zamana kadar sen ödemissin ama artık zor durumdasın ve sana destek olabilecek güzel bir insan var karşında. Bırak da sana yardim edebilsin.

Bence üyenin ismini yazmış ondan karalanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…