- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
-
- Konu Sahibi dangerousangel
ilginçmiş. sizdeki hata takip etseniz de son aşamada tatili almadan ona ,canım fiyat şu ortak ödeyelim ,sen bana yarsını gönder ben de rezervasyonu netleştireyim deseydiniz.Ben daha çok istekliydim o tatile gitmek için biraz hevesle onunla da konuşarak jolly üzerinden aldım direk ben ilgilenip takip ettiğim için bu konularla ben aldım diyelim,o da bana 6 k gönderdi ama ondan sonra da sana air fryer alayım falan demeye başladı bende istemiyorum ondan dedim
Ne duruma düşmüşüm ki? Borçlarımın sebebi o değil benim kendi harcamalarımSizin gerçek anlamda bi ilişki yaşadığınızı düşünmüyorum. Yeterli samimiyet yok yani. Bu nasıl bi ilişki. İkinizde de hata var ve ilişkinizin temeli sağlam değil. Muhtemelen evliliğe gitmeyebilir. Birincisi neden o size ödetiyor ve neden aylarca düşünmüyor, hata başta onda. İkinci hata da neden bunları mesajla söylüyorsunuz, adam sevgiliniz değil mi, yüzyüze söylesenize. Ya bi şey diyimmi bu adamla evlenilmez sizi bu duruma düşüren biriyle hayatınızı birleştirmeyin daha çok sorun yaşarsınız
Adamın kalbi kırılmış da sana yardım ederim deyip 40 k lık otel borcunu bile hatırlamıyor ona ne diyeceğiz?Ay adamın gerçekten kalbi kırılmış. Buradaki konular sizi etkilemiş sanırım ama sevgilinizden o izlenimi almadım ben.
Evet ben ondan geri ödemek üzere bir borç istemiyorum ki sonuçta neden altta kalayım yardım almış olayımAma size vermem yardım etmem dememiş ki ? Deseydi tatil konusunu hadi bi derece açardın ama çocuk yardım ederim elimden geldiğince demiş sende yardım değil zaten yazdan kalma borcun gibi konuşmuşsun bilemedim
Tamam da tatile çıkmadınız mı, otel parasını niye siz veriyorsunuz onu anlayamıyorum ya da verdiniz neden sonra elinden geleni yapmıyor destek olmuyor bunları sorguluyor musunuz.Ne duruma düşmüşüm ki? Borçlarımın sebebi o değil benim kendi harcamalarım
Merhaba 2 senedir güzel giden bir ilişkim var onu çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ciddiye doğru gidiyoruz yani.sorun şu yazın tatile gitmiştik 36 bin tl tuttu benim kredi kartımdan çekildi hepsi 6 taksite böldüm ödüyordum her ay sadece bir kere bana 6 bin gönderdi ama devamlı der yani canım ben de sana bi şey yapmak istiyorum seni bi yere götürmek istiyorum vs diye lafta kalıyor sürekli günlük hayatta cok eli açıktır bana karşı özel günleri asla atlamaz dışarda elimi cebime attırmaz hakkını yiyemem .son zamanlarda harcamalarım taksitlerim arttı derken yetişememeye başladım hiçbir şeye kredi kartı borcum 80k geldi.Çok bir sıkıntı yok aslında maaşım 50-55 arası öderim ama son günlerde buraya açılan kız erkek arası para muhabbetinden midir nedir bi gaza geldim ve aramızda aşağıdaki gibi bir muhabbet geçti kart borcumu ödeyip bir an önce evlilik için vs para biriktirmek istiyordum ve para istedim,o da elinden geldiğinde yardımcı olacağını söyledi bende yardım istemediğimi o zamanki otel parasını paylaşmak istediğimi söyledim az para değil sonuçta.ama kalbini kırdım galiba kötü bir şey demek istememiştim parasında da değilim onu çok seviyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim mesajları bırakıyorum buraya
Yeme içme masrafı olmadı beş yıldızlı oteldi paket aldık yani,ben daha istekliydim o sıra bunalmıştım o da istiyordu amaTatildeyken yeme içme extra masrafları kim ödedi.
Siz mi teklif ettiniz tatile götürmeyi neden siz ödediniz.
Yol dahil miydi?Yeme içme masrafı olmadı beş yıldızlı oteldi paket aldık yani,ben daha istekliydim o sıra bunalmıştım o da istiyordu ama
Anladım.Yeme içme masrafı olmadı beş yıldızlı oteldi paket aldık yani,ben daha istekliydim o sıra bunalmıştım o da istiyordu ama
Zaten söylemenize değil bir yabanciymis gibi cumle kurmanıza kırılmış. "Senden yardım istemiyorum, tatil borcunu öde yeter" demek ne demek? Sonrasında da aynı şeyi tekrarlayıp durmussunuz.Ben söylemeyecektim de zaten hiç ama şuan maddi sıkıntım var söylemek zorunda kaldım
Konu seninle alakalı değil zaten sen ondan borç istemiyosun ama yazın yaptığın ödemeyi ona borç olarak yapmışsın gibi hissettirmişsin onaEvet ben ondan geri ödemek üzere bir borç istemiyorum ki sonuçta neden altta kalayım yardım almış olayım
Bence üyenin ismini yazmış ondan karalanmışO değil de, konuşmalarda karalanan kısımlar dikkatimi çekti, küfürlü kelimeler değildir diye umuyorum. Eğer öyleyse çok sıkıntılı bir iletişiminiz var sanki.
Konuya gelirsek de canınızı sıkmayın fazla, aranız düzelir bir, iki güne kendinizi açıkladığınızda.