Aydasu'nun başarı öyküsü

aydasucum bu dıyet lıstenı kendınmı yaptın yoksa bı doktordan yardım aldınmı

aydasucum bu dıyet lıstenı kendınmı yaptın yoksa bı doktordan yardım aldınmı

canım ben bu lısteyı arastırarak kendım yaptım, uyguladım
dıyetımın sonlarına doğrı dıyetısyene gıttım ve cok doğru uyguladıgımı soyledı

ben o kadar çok öğün yıyemıyorum ama ya.sabah 8 akşam 5 çalışıyoz.arada bışeler yeme ımkanım olmuyo arada çikolata falan arkadaşlar çok ısrar edıyolar nısan 30'a kadar 15 kılo vermem lazım.

canım ben de sabah 8 aksam 6 calısıyorum buna ragmen ara ogunlerımı asla atlamıyorum mandalın, kepeklı bıskuvı, 1 bardak ayran, 1 avuc leblebı, 1 bardak sut, elma...
bunlar hep ara ogunler ıcın bırer alternatıf...
sık yemezsen metabolızman yavas olur kı zaten

imkan yaratmaya çalışıcam bakalım.ortamda yok ama bakalım.akşam bışe yemmemeye karar verdım 5 ten sonra mıdem kazınırsa sadece meyve.HERKESI ŞAŞIRTMAK ıSTIYORUMMMMMM YA

AYDASUCUM ara ögunlerede neler yeılebılır genıs kapsamlı YAZARSAN sevınırım.DUNDEN BERI UYGULUYORUM YAZDIKLARINI AMA AKSAM 8 DEN SONRA KARNIM ACAıB ZIL CALIYOR

AYDASUCUM ara ögunlerede neler yeılebılır genıs kapsamlı YAZARSAN sevınırım.DUNDEN BERI UYGULUYORUM YAZDIKLARINI AMA AKSAM 8 DEN SONRA KARNIM ACAİB ZIL CALIYOR

canım nacızane ben ara öğünlerde şöyle yapıyorum ya da yapılabılır ama dedıgım gıbı nacızane benım yedıklerım ve tavsıyem olabılır ancak cunku uzman degılım fakat ben bu sekılde kılomu muhafaza edıyorum ve bu sekılde verdım

Ara Öğün Alternatifleri

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta

ben genelde bu sekılde beslenıyorum ıs yerınde oldugum ıcın

fakat evde oldugum vakıtlerde daha zıyade meyve agırlıklı beslendım

ınsallah yararım dokunur canım Şeniz

Canım valla alkışlıyorum seni, tebrik ederim bravoooo vereliniortak bende bu sabah itibariyle uygulamaya başlayacağım listeni, şu anda 69 kg. yum, 1 ay sonra bakalım neler olacak? Umarım bende fazlalıklarından kurtulabilirim bir an önce, o zaman bende resimlerimi paylaşacağım sizlerle olumunekankayizsmile

Ay çok teşekkür ederim şımaracağım vallaha...

bunlar benim örnek listemdi yanlış yönlendirmekten kaçınırım...

Faydası olursa ne ala canım...

Tam destek yanındayım... :teytey:

canim güzel bir fizigin var 80 kiloyken bile göstermemissin kilonu ama tabi zayif halin daha güzel :)

Sağolasın canım, birbirimize destek olalım valla, senin desteğine de ihtiyacım var canım boshayallersmile yaza kadar zayıflamam lazım, sonunda iyi bir ödül var, eşim tarafından bana verilecek kaydirigubbakcemile3 umarım hedef kiloma en kısa zamanda ulaşırım Mayıs ayına kadar vaktim var kilo vermek için 19 kg. verilir değil mi 4-5 ay kadar zaman zarfında? :uhm: Umarım ben ve zayıflamak isteyen herkes hedefine ulaşır... olumunekankayizsmile

canim güzel bir fizigin var 80 kiloyken bile göstermemissin kilonu ama tabi zayif halin daha güzel :)

:kedi: zannımca çok utandım

bi de hoşuma gitti tabiki... :roflol:

şimcik ben dönyanın en gözel kızıyam diye gezecem ortalıkta :roflol: :roflol:

şaka bi yana saol canım kilo aldığımda orantılı alıp orantılı veriyorum bu da bir avantaj oluyor benim için...

Darısı sizin de başınıza inşallah Şeniz

Tatlım,

Tabiki destek olacağız birbirimize, ben hep buradayım.

Uygunsa boyunu, kilonu öğrenebilir miyim?

Haftada 1 kilodan ayda 4 kilo, 4 ayda 16 kilo yapar bile canım ama tabiki sporla

canım aydasucum sana bişey sorcam
bu 100 gr tavuk falan demişsin yaa nasıl ayarlıyordun onu?

bu arada aynı dertten muzdaribiz. ben de pco hastasıyım.
şu an 82 kg civarındayım ben de zayıflamak istiyorum :gitme:

canım aydasucum sana bişey sorcam
bu 100 gr tavuk falan demişsin yaa nasıl ayarlıyordun onu?

Ocean tatlım, mutfak tartım var şu japon pazarında 10-15 lira arası değişen, hatta sinbo marka.
Haftasonu alıyordum kasaptan tavukları göğüs olarak, eve gelince onları 100 gr paketler halinde dolaba atıyordum, her gün birini çıkarıp yanına bol salata ve diğer yazıklarımla beraber yiyordum.

Canım bak benim kistlerim kayboldu, ilaçsız adet olamıyordum.
Geçen yıl mart ayında bıraktım korka korka, inan bana her ay düzenli oluyorum, hatta günü gününe...

süpermiş canım yaa aynen ben de öyleyim şu anda..
ilaçla olabiliyorum..
üstelik temmuzda da evlenicem..
balık etli bi gelin olmak istiyorumboshayallersmile

harikasın...çok güzel bir şeyi başarmışsın çok güzel ama çok zor...bu duyguyu çok iyi biliyorum...11 kilo verdim ve 2-3 kilosunu alıp veriyorum...şuanda da 2-3 kilo fazlam var ama rejime başladım geri...o bile fazlalık oluyor ve rahatsız ediyor...

tebrik ederim harika görünüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…