Aydasu'nun başarı öyküsü

cocuklar benımle beraber hemen kalkarlar erkencıler dansı olayını hıc denemedım aslında çocuklar içinde eglencelı olurda

herkese yeniden merhaba,15 gün kadar işlerimin yoğunluğu sebebiyle siteye giremedim.
Aydasucum bu sabah tartıya cıktıgımda 95,9 geldim ama bu beni pek sevindirmedi
16 günde 98.9 dan 95.9 a inmek,sanırım duraksama dönemine girdimZayıflamaya başlayıp bozmakdan bedenim yorulmuş ama bu sefer bırakmıyacağım...OFFF ben ne yürüyüş yapabiliyorum nede spor....ışe sabah erken geliyorum,akşam geç gidiyorum.Pazar yapim diyorum ama bı bakıyorum dısaşrıya buz gibi:S:Snapsam ben yaaa,sevgililer gününe güzel bi elbise alıp giymek istiyorummm...Şu an hedefim bu ama nasıl olcak bilemiyorum
Neyse Sevgiler...

Günaydın aygltn
16 günde 3 kıloyu küçümsemiyorsun değil mi canım?
İdealı ayda 4 kılo
Bu sekılde dusunursen gayet de fazla vermıs oldugunu gorursun
Yalnız sporsuz olmaz canım versen bıle sarkma yapar vucudun
Haklısın calısınca cok zor gelıyor ınsana spor, soğuk da bir yandan
Ama eger bu ışı yapmak ıstıyorsan fedakarlık yapman gerek tatlım
Pazar gunu sporunu ıhmal etme bence, evet soğuk ama mesela sen at kendını dısarı basla yurumeye bak bakalım on bes dakıka sonra usuyormusun yoksa terlıyormusun
Vucudun ısınacak zaten...
14 subata kadar sporla da desteklersen 90 a ınmen mumkun bence
Acele etmeden azımle devam et canım emı
Unutma kı bız o kıloları 2 3 ayda almadık elbette verırsen zamana yayacagız
Tamam mı canım Şeniz

Evet güne bakarsak 16 günde 3 kg az değil ama pzts günü baktım notuma 96,4 müş yani bugüne 500 gr.vermişimyani pzts ye kadar 500 gr daha verirsem ideal olucak çünkü hafta da 1 kg değil mi normali,hem araya giren yılbaşı gecesi eğlece felan derken ne kadar korumaya da çalışsam da az bucuk alkol az bucuk cerez ondan oldu değil mi:)
Ama ben vericem bu sefer kilolarımı çok kesin kararlıyım ve şişman gelin olmıcam =)Ve sporumu da yapıcam yürüyemesem bile 3 güne 1 er sat ayırarark evde spor yapıcam pazar da yürüyüş:)Sarkma olmaması adına,çünkü bedenime dokundugum da yumusadıgımı tabiri caizse cıvıdığını hissediyorum o yüzden bu akşamdan tezi yok evde spor,yarın(pazar)dan itibaren de yürüyüse başlıyorumm

heh işte simdı oldu tatlım
spor da oldu mu zamanla goreceksın bedenındekı degısımı

kızlar gunaydın bende zayıflamaya karar verenlerdenım ama yuruyus yapamıyorum evde aksmalrı 10-15 dakıka mekık ve bacak hareketlerı yapıyom.ben 1,66 75 kıoloyum hedefım 10 kılo vermek ama ben dısıplın ıcınde pek yasamaı sevmıyorum yok su encek bu yencek degınce bana bır sey oluyor.oyuzden suanda sadece ekmegı sabahlar yıyom.bol bol su ıcmeye calısıyorum oglen ısyerınde kafamıza gore yemek olmuyor o yuzden corba enbasta alıyorum dıgerlerınden az porsıyon yıyorum aksmalrıda az yıyorum ekmeksız.su kafama takıldı ben oturarak calısıoyrum ara ogunlerde elma mandalına yıyom.aksma 7den sonra meyve yemek zaralımı yanı ben 11 dede yıyorum kızlar
aydoscum tebrıkler canım azmıne bana akıl verırmısın ben nasıl zayıflarım ben hemde aralık aında tup bebek yaptrıdım olmadı 2 cıye daha zayıf baslamk ısıtoyurm amacım marta kadar zayıflamak bana yardım edermsın canım

Güllücan,hoşgeldin.Umarım sen de amacına ulaşırsın.Sevgili aydasu daha iyi bilir tabi ama spora basladıysan biraz daha uzun süreli yapmaya gayret gösterçünkü vuct 12.dakikadan sonra kalori yakmaya başlıyormuş.

tesekkurler canım evet sporu bıraz daha uzatmam lazım ayyyyy ınsanın cok mıdesı yanıyor mekıkı cekerken canım cok yanıyor evet sımdı enaz 50 tane cekmem lazım daha gıt gıde arttırmam gerek ınsaalah canım sende hepımızde verırırız canım yaa

iyi ki varsın yaa,walla ne güzel maşallah.Teşekkür ederim verdiğin destek,moral ve motive için:):)

ne demek tatlım
zamanında ben de yasadım sızın yasadıgınız heyecanı
ınsan boyle durumlarda o kadar cok destek arıyor kı kendıne
soylenen ufacık bır soz bıle gaza getırmeye yetıyor

canım aslında bız toplum olarak dıyet ya da saglıklı beslenme kavramlarını bır turlu oturtamadık hep yanlıs bılıyoruz
mesela senın de dedıgın gıbı dıyet dıyıce aklımıza ılk once ekmegı kesmek gelıyor ve bu bıze yeterlı gelıyor
halbukı ekmek dıyette olmazsa olmaz
kacırıdıgmz noktalar ekmekten cok daha tehlıkelı aslında
1 tane bıskuvı gozumuze cok gelmez yerız ama ekmek cok gelır yemeyız
halbukı 1 bıskrem mesela 50 kalorı, 1 dılım ekmekse 60 kalorı ya da 1 kesme seker 50 kalorı
asıl bunlara dıkkat etmek lazım sekerım
ılk sayfada yedıklerıme bakabılırsın canım ben bu sekılde yıyerek zayıfladım
kafana takılan bısı olursa ben burdayım

benim de başlamam lazım.bu aksam baslıyorum inşallah.benim en cok göbek sorunum var,o yüzden bolca mekik cekmeliyim.

İnşallah veririz cnm

aydasuycumbana önerebılecegın bı lıste varmı sabah su aksam su simdı tartıldım 62.6 ve 55 olmak istıyom dahada asagıya inebıllırsem ıyı olur aslında bı doktor kontrelınde yapmak lazım dıyet ama malum ekonomık sartlardan dolayı olmuyo yardımcı olursan sevınırı

aydasucum bahsi geçti mi bilemiyorum bi resim koyarmısın rica etsem öncesi sonrası gibi :kedi:

aydasucum bahsi geçti mi bilemiyorum bi resim koyarmısın rica etsem öncesi sonrası gibi :kedi:

resım koymayı bılmıyorum canım
yonlendırebılcgnız bı yer varsa soleyın bana
hıc resım eklemedım bıraz baktım ama beceremedım yoksa cok ıstıyorum koymayı

soffty tatlım herkesın bunyesı farklıdır ama ben ağırlıklı olarak ılk sayfada yazdıgım gıbı beslendım canım hem doyurucu hem sağlıklı ıstersen ılk sayfadakı lısteye bı goz gezdır canım

resım koymayı bılmıyorum canım
yonlendırebılcgnız bı yer varsa soleyın bana
hıc resım eklemedım bıraz baktım ama beceremedım yoksa cok ıstıyorum koymayı

canımcım bak çok kolay

ImageShack® - Online Media Hosting sitesine gir resmini yükle ve ilk çıkan linki buraya yapıştır bu kadar tatlım yerimseniben hadi bakim şekerim sositososito

ay tatlı cok saol yaptım ama ornek resım olarak eve gıdınce aksam hemen yukleyecegım canım cok saol

Canım sagol bılgılerın ıcın.bırde ben yuruyus yapamıyorum evde sporu 20-25 dakıkaya cıkardım sence boylede olurmu?
Az yıyorum azımlıyım ınsaalh olcak ama hamlık olustu heryerım agrıyor spordan dolayı.benımde en buyuk problemım gobek,mıde ve belım onlar ıcın zaten zayıflamak ısıtorum orantısız kılom yok ama sevmıyorum oyle olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…