Aydasu'nun başarı öyküsü

aydasu tebrikler canım
toplamda kaç kiloyu ne kdar zamanda verdin?

canım aslında kaba taslak 90dan 59 a ındım ama aralıklı aralıklıydı
fakat sıkı bıcımdı bu işe eğiliş sürem söyleydi

14 nısanda basladım 81 dım
4 ay sonra 20 kılo vermıstım
zamanla da 59 a dustum

süpersin arkadasım benimde 7-8 kilo fazlam var hep abur cuburlar yüzünden
resim koysan ne güzel olur daha bi motive oluruz tabi sakıncası yoksa
tekrar tebrikler darısı başıma

süpersin arkadasım benimde 7-8 kilo fazlam var hep abur cuburlar yüzünden
resim koysan ne güzel olur daha bi motive oluruz tabi sakıncası yoksa
tekrar tebrikler darısı başıma

canım aslında epeydır aklımda resım koymak
daha hıc eklemedım bılgım yok bı arastırayım ınsallah ekleyebılırım canım
abur cubur olarak ne yıyorsun mesela canım cokacimcoook

benım uyguladıgım programa az da olsa benzıyormus senın yontemın ama bana cok olumsuz yaklasıp elestırmıstın teessuf ederım zaten konu kapansı ve zayıflamak ısteyenlere yazık oldu

benım uyguladıgım programa az da olsa benzıyormus senın yontemın ama bana cok olumsuz yaklasıp elestırmıstın teessuf ederım zaten konu kapansı ve zayıflamak ısteyenlere yazık oldu

safkan yaaa alemsin, valla ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum,
tam filmsin,gülerek okudum tüm yazılanları,
tam yorum yapacaktım bide ne göriyimm, konu kapanmışşş delikafadulden
milattan önceki,ve milattan sonraki resimlerini koysaydın belki inandırıcı olurdu az da olsa.
kekleme milleti bacımmm.
herşeyi ye,üstüne bi müsli yedimi no problem senin anlattığına göre.

kılolu resımlerı yırtıp attım ama olsa gosteırıdım
neyse kılo vermek ısteyenler olursa onlar ıcın uzuldum ama napalım kısmet bukadarmıs
azmeden zayıflar benden kısaca bu
ama ben kım nederse desın yontemımı sevıyorum ve ısın sırrını cozdugum ıcın kılomu heop kontrol altında tutabılıyorum
sıyı kılo vermeler sıze

Aydasucum, sebze köftesi ya da et köftesi vakalarında ne yaptın ? Bizim evde arada bir pişer.

hiç yermiydin ? kaç tane ? yanına ekmek ? :uhm:

aydınlatırsan beni sevinirim canım

canımsınnn yaa ssen benim idolümsün senin ölçülerinde benimkine yakın şu anda mafoldumben 10 günde 3-4cm incelmişim ama bakalım senin ölçülerine düşer 38 beden giyebilirim inşallah yaa guclubacismile çok saol canım yerimseniben

yani eski ölçülerine yakınım tabii bide basen faktörü var mafoldumben yarım saat spor aletimle spor yapıyoorum hergün üfff sonuç uzak olmaz inşallahh akannehir

Aydasucum, sebze köftesi ya da et köftesi vakalarında ne yaptın ? Bizim evde arada bir pişer.

hiç yermiydin ? kaç tane ? yanına ekmek ? :uhm:

aydınlatırsan beni sevinirim canım

tatlım sebze koftesı derken mesela kabak mucverı falan onu mu kasdedıyorsun?

eger oyle ıse tabıkı yedım ama soyle yedım

kısaca mucver dıyım o zaman

bol yagda degıl de tavaya yapısmayacak sekılde yaptım ununu beyaz degıl de kepeklı un kullandım

yanına ekmek yemek yada pılav makarna pek saglıklı olmaz gıbı canım zaten ekmek sansımızı un olarak kullansık mucverde ben nasıl yedım

mucver+1 kase yogurt+koca bır tabak salata

kofte de tabıkı yedım 5 tane olabılır mesela

5 kofte+1 dılım ekmek+1 kase yogurt+1 tabak salata

ınan mıs gıbı doyuyorsun canım

yani eski ölçülerine yakınım tabii bide basen faktörü var mafoldumben yarım saat spor aletimle spor yapıyoorum hergün üfff sonuç uzak olmaz inşallahh akannehir

ay canım saol ya

olçulerını yazman cok saglıklı benım bır ajandam var hala her hafta olculerımı yazarım ve kıyaslama yaparım

boylelıkle ınsan kendını kontrol altında tutabılıyor :lepi:

spor aletın tam olarak ne canım?

bıde bebek kucuk ama yuruyus yapma sansın yok mu ızmırın neresındesın bılıyorum ama ben de ızmırdeyım

soyle cıkıp tempolu bır sekılde 45 dakıka yurusen haftanın 6 gunu daha ıyı sonuc alırsın tatlım ınan ben yuruyus harıcınde hıc bır sey yapmadım

bende istıyom 55 olmak
yapamıyorum tek basıma
bu aralar yvas yeme taknıgını uyguluyom ama bılemıyorum olacakmı streslı oldugumsda agzım bos durmuyo ve bu aralar çok streslıyım ufffffffffffffffffff

canım yürüyüş yapma şansım yok bu havalarla zor yani bebeğimi hasta etmekten korkuyorum jimlastik aletim twist shape varya adım atıyosun aşağı yukarı çok zorlanıyorum 5 dk zor yapıyorum kaydirigubbakcemile3

diğeride bielinle çekiyorsun ayağın oynuyor diğer elinle diğer ayağını oynatıyorsun ya bilmiyorumkismile anlatamadım sanırım hem kol omuzlar hemde bacaklar çalışıyor işte kaydirigubbakcemile2

1su bardağı limonlu ılık su içiyorum
15dk yemiyorum sonra kahvaltı

canım bak sana gün içinde yediklerimi anlatayım
kahvaltı hep aynı
1dilim kepekli ekmek
1rafadan yumurta
1domates 1 salatalık
biraz peynir 3-4 kaşıkda yoğurt yiyorum çok sevdiğim için
bazen 2-3 zeytin yiyorum
ya yarım yağlı süt yada form çay içiyorum ohaoldumsmile

arada meyve yiyorum

yine arada 2 kayısı 3-4 fındık veya 1 ceviz yiyorum

2-2buçuk lt su içiyorum

bebeğin yemeğinden kalan 1-2 kaşık ne varsa onu yiyorum akannehir delikafadulden

en geç 19da da bu genelde 18 oluyor akşam yemeğimi yiyorum genelde de ekmek yemiyorum akşamları buyrunnnnnnnnn
genelde de zeytin yağlı sebze oluyor 2veya 3 kez et yiyoruz abartmıyorum yemeğide ama durdu sanki kilo verimi

yemekten sonra da genelde 1 bardak yeşilçay içiyorum sadece tatlandırıyla
bi de yarım saat spor yapmaya çalışıyorum işte ama 3gündür filan sabitlendi kilo veremiyorum ya hergün 200gr 300gr giderdi ama bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum CADIARZU

lahana suyu denesem mi sence bana bi fikir ver canım yaa marta kadar vermek istiyorum bi 15-20kg guclubacismile

ben yeşilyurtta oturuyorum bu arada boshayallersmile

Son düzenleme:
Arkadaşım sana çook teşekkür ediyorum ayrıyettende tebrik!
yazdıklarını okurken banada öyle ilham verdinki.. bir umut kapısı açıldı... çok sağol!
dilerim sağlığınla hep böyle incecik kalırsın :)
yalnız sorum şuki: bu diyet listenle beraber ve 1.5 saat yürüyüşünlemi inceldin? yoksa herhangi göbek basen vs. eritmek için egzersiz yaptınmı?
bebeğimden dolayı acele okuyup yazıyorum belki başka arkadaşlarla konuşmşsunuzdur ama bakamadım pardon..

bende istıyom 55 olmak
yapamıyorum tek basıma
bu aralar yvas yeme taknıgını uyguluyom ama bılemıyorum olacakmı streslı oldugumsda agzım bos durmuyo ve bu aralar çok streslıyım ufffffffffffffffffff

soffty dur canım bı sakın ol gel dertleselım once ıstersen tatlım
haklısın ınsan strese gırınce daha cok yıyor
yavas yemek cok guzel bır teknık canım cunku beyıne 20 dakıkada doydugumuzun sınyalı gıdıyor

canım ben yeme tarzını begendım sağlıklı gorunuyor
ama marta kadar 20 kılo cok
haftada 1 kılo olacak sekılde daha saglıkllı olur bence kı sen daha da yavas versen bebıs emıyordur daha sonucta kuzucuğa engel olmayalım dımı
ben hıc ıcmedım canım lahana yada baska bısı bol bol su ıctım sadece

tatlım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım
evet canım ben sadece ve sadece hergun 1.5 saat yurudum baska hıc bır sey yapmadım
her sabah kalktım yurudum
onun harıcı hıc kasmadım kendımı bı baktım kendılıgınden gıttı kılolar
bu hafta evde basladım yurumeye tabı eskısı kadar cok degıl ama artık spora vakıt ayıracagım calısıtıgım ıcın cok zorlanıyorum aslında cok aktıf bır ısım var ama yıne de yuruyusun yerını hıc bırsey tutmaz

bak ben unıversıtede spor salonuna yazılmstım 3 ay gıttım 7 kılo onca verebılmıstım
kesınlıkle yuruyusun ustune spor tanımam

bak ben unıversıtede spor salonuna yazılmstım 3 ay gıttım 7 kılo onca verebılmıstım
kesınlıkle yuruyusun ustune spor tanımam
yuruyus yapmam imkan yok cocuklarım var onları ewde tek baslarına bırkamam sporda zor gorunuyo bende ewde iş yapıyorum 1 saat ama faydası olmuyo

canım onları zaten hergun yaptıgın ıcın vucut kanıksıyor ve gunluk hareketten sayıyor
sabah cocuklar uyurken 30 dakıada olsa cıkamazmısın

yürüyüşün büyüsüne bende inanıyorum ve uygukuyacağım inşallah sağol :)
soffty eğer yürüyüş yapamıyorsan günde aralıksız 1 saat dansta sanki onun kadar etkili oluyor özellikle oryantel hem motive açısındanda iyi :))

ne demek canım baslarsın ınsallah

dans da gercekten cok etkılı ve zevklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…