hadı bakalıım canım bak ne guzel boyunda uzunmus cok avantajlı hale donusturebılırsın canım bu durumu senden de guzel haberler beklıyoruz haberın ola
aydasucumm selemlar aslında seni geçen hafta okumuştum veee gün bugündür dedim ve acayip motive oldummm eşimide motive ettimm ve birlikte yarışıyoruzz zemuszemus
ama hikayeni inan bana 2 güne bir okuyorum ve daha da motive oluyorum çoookkk teşekkürlerr opuyorumnanaktan
gelelimm ölçülerimeee 1.67 boyundayım ve 89 kiloydummm senağlama
6 aylık bir oğlum var zaten kilolu bir bayandım 77 kiloyla hamile kaldım 96 kiloydum doğuma girdiğimde sonra 10 kilo verdim -tatlicadiarzu- bayyaaadır tartılmıyordum eşim tartı aldı saolsun ben kararımı verince bir tartıldım ki 89 kiloymuuşumm delikafadulden şokkk oldum tabiki ama daha da hırslandım çünkü daha 26 yaşındayım ve taze güzel bir anneyim bebeğin kucağnda resimlerde hep böle tombik tombik mi hatıraların olucak dedim ve vereliniortak kararımı verdim gerçekten yerimseniben
bugün bir hafta oldu ve 89 kiloyla başladım bugün 85.100 bu kadar hızlı vermemmin nedeni ayrobik aletim var bi tane onunla spor yapıyorum hergün yarım saat kadar birde 19dan sonra bişiy yemiyorum bu arada bebeğimi emziriyorum bol bol su içiyorum sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum(elma sirkesiyle enedim ama içemedim) sonra 2 kuru kayısı 1 ceviz yiyorum bi yarı saat duruyorum sonra kahvaltımı ediyorum süt domates biraz ekmek 2-3 zeytin 1 de mutlaka haşlanmış yumurta cokacimcoook
bu şekilde yiyorum aralarda yeşil elma yiyorum böyle yanii bu şekildede devam edicem allahımın izniylee
biz eşimle çokk bisküvi yerdik özellikle ben akşamları çay demlerdik petibörle korkunç yerdim meyve gecenin 12sinde ama şimdi yemiyoruz yeşil çay içiyoruz akşamları az şekerli :jeyyar:
böylee işteeee sana çok teşekkürler daha yolun başındayız ama 60 ya inmeyi hedeflyorum
aydasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a.s.a.s. çok saollllll
seninle aynı yaştayım ve problemim seninki kadar büyük üstelik benimde hayatımda biri var ve yakında onlarla tanışacağım
yazdıkların öylesine ben ki bir an inanamadım bana örnek oldun ben de yapabilirim tşk ederim canım
merakımı mazur gör aydasucum. boyumun uzun olduğunu nerden anladın ?
:uhm:
Bir de bir sorum daha var canım, ekmek değişimi olayını biraz daha detaylı anlatırmısın canım ? Nasıl hesapladın bunu ?
detaylı bir şekilde anlatırmısın.
Şimdiden çok teşekkürler
Şeniz
Arkadaşlar, buraya her gün adım adım neler yaptığımı ve ne şekilde kilo verdiğimi yazacağım. Arzu eden elbette bana katılabilir.
Boy: 1m 75 cm
Başlangıç kilom ( bugün tartıldım ) 77 kg25.12.2009
Hedef kilo 62 kg :)
Hedeflendiği tarih 01.06.2010
Her Cuma sabahı tartıya çıkılacaktır aç karnına.
Neler yediğimi ve ne uyguladığımı akşama yazacağım tekrar.
Sevgiler
bu yazını okumustum canım boyunun uzun oldugunu burdan bılıyorum
ekmek degısımıe gelınce mesela bız dıgelım kı ogle yemegınde ekmek yedemık ama corba ıctık yada patates yedık yada 4 kasık pılav yedık
aslında bız ekmek yemıs gıbı oluyoruz
bı kepce corbada 1 dılım ekmege esıt cunku canım
akılna takılan bısı olursa ben burdayım canım
yihhuuuuuu... çok sevindim adına.. tebrik ederim..
ama beni üzen şu oldu, ben zaten hep böyle besleniyorum ve ona rağmen 15 kilo aldım.. vermek için daha da az yemem gerekecek.. mafoldumben
ama senin adına çok sevindim özelikle de ölçülerini okuyunca.. heyttt be.. insan isteyince ne yapmaz ki!!!!!!! opuyorumnanaktan
peki vücudunda sarkma olmadımı olduysa nasıl çaresini budun???mesela göbek te falan??
canım nasıl yanı sen hep duzenlı beslendıgın halde mı 15 kılo aldın?
evet canım ısteyınce ınsanoğlunun yapamayacagı sey yok
sen senın su işi acıklasana bana bı tatlım
düzenli beslenme diyemem ama az beslenme diyelim.. bazen akşama kadar bişey yemediğim olurdu ama ona rağmen akşam yemeğinde fazla yemezdim ekmek de yok.. bazen de düzenli olurdu.. senin ara diye yediğin meyve vs. yi ben öğle yemeği olarak yerim ve aralarda da 1 ceviz belki.. yani kalori olarak bu yazdığın diyetten çok daha düşük.. ama 15 kilo aldımben.. şimdi diyet yapıyorum, daha da azalttım. daha doğrusu öğleni biraz artırıp akşamı azalttım.. bide spora başladım bakalım nolucak inşallah zayıflaım kaydirigubbakcemile2
valla tatlım ben onca kıloyu sadece yuruyusle verdım baska hıc bır sey yapmadımtek yürüyüş yeter dimi bende yapmak istiyorumda:)tebrik ederim canım darısı bizim basımıza:)
Merhabalar burası sadece sizin konunuz ve deneyimlerinizi içerebilir guruplaşma yapılacaksaŞeniz
Arkadaşlar, buraya her gün adım adım neler yaptığımı ve ne şekilde kilo verdiğimi yazacağım. Arzu eden elbette bana katılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?