Aydasu'nun başarı öyküsü

Aydasucum çok teşekkür ederim,yanımda olup desteğiniz için...
Beslenme konusunda ben de farkındayım yanlış bir yol izlediğimin ama azcık yicem bunu da biliyorum ama o zaman nefsime hakim olamıyorum.Ya da bana öyle geliyor.
Sormak istediğim birşey var,yani fikir almak istediğim.Şimdi ben akşamları meyve yıyorum işte elma mandalina felan,zaten geç de gıdıyorum.
Spor yapmam gerektıgını de biliyorum.Ve evde mekik karın kası hareketini yapmayı planladım.Sence meyve mı yedıkden bıkac saat sonra mı yapayım yanı yatmadan once yada eve gider gitmez mi yapayım.Yani hiç bir şey yemeden?

aydasucumm selemlar aslında seni geçen hafta okumuştum veee gün bugündür dedim ve acayip motive oldummm eşimide motive ettimm ve birlikte yarışıyoruzz zemuszemus

ama hikayeni inan bana 2 güne bir okuyorum ve daha da motive oluyorum çoookkk teşekkürlerr opuyorumnanaktan

gelelimm ölçülerimeee 1.67 boyundayım ve 89 kiloydummm senağlama

6 aylık bir oğlum var zaten kilolu bir bayandım 77 kiloyla hamile kaldım 96 kiloydum doğuma girdiğimde sonra 10 kilo verdim -tatlicadiarzu- bayyaaadır tartılmıyordum eşim tartı aldı saolsun ben kararımı verince bir tartıldım ki 89 kiloymuuşumm delikafadulden şokkk oldum tabiki ama daha da hırslandım çünkü daha 26 yaşındayım ve taze güzel bir anneyim bebeğin kucağnda resimlerde hep böle tombik tombik mi hatıraların olucak dedim ve vereliniortak kararımı verdim gerçekten yerimseniben

bugün bir hafta oldu ve 89 kiloyla başladım bugün 85.100 bu kadar hızlı vermemmin nedeni ayrobik aletim var bi tane onunla spor yapıyorum hergün yarım saat kadar birde 19dan sonra bişiy yemiyorum bu arada bebeğimi emziriyorum bol bol su içiyorum sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum(elma sirkesiyle enedim ama içemedim) sonra 2 kuru kayısı 1 ceviz yiyorum bi yarı saat duruyorum sonra kahvaltımı ediyorum süt domates biraz ekmek 2-3 zeytin 1 de mutlaka haşlanmış yumurta cokacimcoook

bu şekilde yiyorum aralarda yeşil elma yiyorum böyle yanii bu şekildede devam edicem allahımın izniylee

biz eşimle çokk bisküvi yerdik özellikle ben akşamları çay demlerdik petibörle korkunç yerdim meyve gecenin 12sinde ama şimdi yemiyoruz yeşil çay içiyoruz akşamları az şekerli :jeyyar:

böylee işteeee sana çok teşekkürler daha yolun başındayız ama 60 ya inmeyi hedeflyorum

aydasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a.s.a.s. çok saollllll

seninle aynı yaştayım ve problemim seninki kadar büyük üstelik benimde hayatımda biri var ve yakında onlarla tanışacağım
yazdıkların öylesine ben ki bir an inanamadım bana örnek oldun ben de yapabilirim tşk ederim canım

hadı bakalıım canım bak ne guzel boyunda uzunmus cok avantajlı hale donusturebılırsın canım bu durumu senden de guzel haberler beklıyoruz haberın ola

merakımı mazur gör aydasucum. boyumun uzun olduğunu nerden anladın ?

:uhm:

Bir de bir sorum daha var canım, ekmek değişimi olayını biraz daha detaylı anlatırmısın canım ? Nasıl hesapladın bunu ?

detaylı bir şekilde anlatırmısın.

Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:

canım bı parcada katkım olduysane mutlu bana ınan bende cok sevındım
karar vermek zaten basarmak ıcın atılan ılk adımdır
bebısıne Allah uzun omurler versın ınsallah sağlıkla buyut canım
sorma zaten ne geldıyse basımıza o bıskuvı tarzı seylerden gelıyot dusunsene bı bıskuvı 50 kalorı
167 boya 60 kılo hımmm super olur vallahı canım
tam destek arkandayım alkisalkisalkis :içelim:

ınan kı aılesıyle tanıstıktan sonra daha bır sevındım kılo vermeme yoksa hep onların gozunde tombıs gelın olacaktım
sımdıyse doğru duzgun yemeyen, mızmız bır gelınım... kaydirigubbakcemile3
kım ne dersın ınsan once kendı ıcın basarmalı arkadasım
tabıkı sende yapabılrsın hılalcım kaydirigubbakcemile5

Şeniz
Arkadaşlar, buraya her gün adım adım neler yaptığımı ve ne şekilde kilo verdiğimi yazacağım. Arzu eden elbette bana katılabilir.

Boy: 1m 75 cm
Başlangıç kilom ( bugün tartıldım ) 77 kg 25.12.2009

Hedef kilo 62 kg :)

Hedeflendiği tarih 01.06.2010

Her Cuma sabahı tartıya çıkılacaktır aç karnına.

Neler yediğimi ve ne uyguladığımı akşama yazacağım tekrar.

Sevgiler

bu yazını okumustum canım boyunun uzun oldugunu burdan bılıyorum

ekmek degısımıe gelınce mesela bız dıgelım kı ogle yemegınde ekmek yedemık ama corba ıctık yada patates yedık yada 4 kasık pılav yedık
aslında bız ekmek yemıs gıbı oluyoruz
bı kepce corbada 1 dılım ekmege esıt cunku canım
akılna takılan bısı olursa ben burdayım canım

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ayy evet yazmıştım doğru. o konuyu sora kilitlediler :hulya: herhangi bir guruba katılacakmışım.

Hmm anladım şimdi ekmek değişmi olayını. teşekkürler canım

yihhuuuuuu... çok sevindim adına.. tebrik ederim..
ama beni üzen şu oldu, ben zaten hep böyle besleniyorum ve ona rağmen 15 kilo aldım.. vermek için daha da az yemem gerekecek.. mafoldumben
ama senin adına çok sevindim özelikle de ölçülerini okuyunca.. heyttt be.. insan isteyince ne yapmaz ki!!!!!!! opuyorumnanaktan

peki vücudunda sarkma olmadımı olduysa nasıl çaresini budun???mesela göbek te falan??

canım nasıl yanı sen hep duzenlı beslendıgın halde mı 15 kılo aldın?

evet canım ısteyınce ınsanoğlunun yapamayacagı sey yok

sen senın su işi acıklasana bana bı tatlım

peki vücudunda sarkma olmadımı olduysa nasıl çaresini budun???mesela göbek te falan??

limonatacım hayır hiç sarkmam olmadı cunku sporla zayıfladım
hergun yurudum bırak sarkmayı vucudum sıkılastı bılem tatlım kaydirigubbakcemile5

canım nasıl yanı sen hep duzenlı beslendıgın halde mı 15 kılo aldın?

evet canım ısteyınce ınsanoğlunun yapamayacagı sey yok

sen senın su işi acıklasana bana bı tatlım

düzenli beslenme diyemem ama az beslenme diyelim.. bazen akşama kadar bişey yemediğim olurdu ama ona rağmen akşam yemeğinde fazla yemezdim ekmek de yok.. bazen de düzenli olurdu.. senin ara diye yediğin meyve vs. yi ben öğle yemeği olarak yerim ve aralarda da 1 ceviz belki.. yani kalori olarak bu yazdığın diyetten çok daha düşük.. ama 15 kilo aldımben.. şimdi diyet yapıyorum, daha da azalttım. daha doğrusu öğleni biraz artırıp akşamı azalttım.. bide spora başladım bakalım nolucak inşallah zayıflaım kaydirigubbakcemile2

sevdecım ama bu sekılde veremezsın canım amac kalorıyı cok azaltmak degıl kı
ben de artık soyle bır mantık var asıl yemedıgım zaman kılo alırım
metebolızmanı canlı tutumak ıcın az ve sık yemek onemlı canım
eger sen yedıklerını azaltır yada uzun saatler boyunca ac kalırsan vucut kendını sartlandıracak ve ona yemek olarak ne verırsen ver bu benı ac bırakıyor en ıyısı savunmaya geceyım dıyerek yedıgını yag olarak depolayacak
bence az ama sık sık yemelısın
bak ben bugun yedıklerımı ve yıceceklerımı yazayım sana tatlım belkı azcık faydam olur

sabah: 2 dılım ekmek, 5 zeytın, 1 yumurta, domates, 1 kıbrıt kutusu peynır, sekersız cay, bol roka, tere, maydanoz

ara: 1 mandalın

ogle: 2 dılım ekmek, 1 kase corca, 2 parca patates 1 but

ara: 1 elma

ara: 1 bardak ayran

aksam: anacım ne yaptıysa artık 1 tabak sebze yemegı yerım 100 gr yogurt

ara: 1 havuc

yatarken 1 bardak sırkelı su

bakarmısın ne kdar cok yedıgıme ben dıyetteyken de bole yıyerek verdım canım
onemlı olan metabolizma hızını arttırmak kaydirigubbakcemile5

tek yürüyüş yeter dimi bende yapmak istiyorumda:)tebrik ederim canım darısı bizim basımıza:)

tek yürüyüş yeter dimi bende yapmak istiyorumda:)tebrik ederim canım darısı bizim basımıza:)
valla tatlım ben onca kıloyu sadece yuruyusle verdım baska hıc bır sey yapmadım
ınan sen de yapabılırsın hihoyyyt

tebrik ederim canım benim sorun mu bilmiyorum ama mesela bugün sabah 1dilim k.ekmegi peynir yumurta falan yedim öğle 2elma ve akşam 1tabak sebze yemegi bide çok az makarna böyle yedigimde 1günde 1.2 kilom gidiyo ama biraz ucunu kaçırsam hemen alıyorum anlayamadım hiç şuan 76 kiloyum 57 olmak istiyorum boyum 1.72ama bilmiyorum yapamıyorum

Şeniz

Arkadaşlar, buraya her gün adım adım neler yaptığımı ve ne şekilde kilo verdiğimi yazacağım. Arzu eden elbette bana katılabilir.
Merhabalar burası sadece sizin konunuz ve deneyimlerinizi içerebilir guruplaşma yapılacaksa

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-867.html bu başlığı

veya

Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU buradan bir başlık seçerek paylaşım yapılabilir...

soru ve tebrik içeren sohbet içerikli mesajlarınız temizlenecektir lütfen bölüm düzeninin korunması amacı ile bu uyarıyı dikkate alalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar aerobik fitness aletli jimnastikle vücudum kendini baya topladı bu az ama sık yemek oldukça mantıklı kuzenimin doktoruda onu vermişti birkaç yıl önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…