• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

canım tebrik ederim seni maşallah..bu diyet işine hangi sene başladın yani 31 kiloyu ne kadar zamanda verdin...yapamam edemem diyenlere örnek ol işte..ne kadar seviyorsundur şimdi vücudunu...azmine hayran kaldım..inşallah ömnür boyu bir daha kilo sıkıntın derdin olmaz..
gec cevap yazabıldıgım ıcın oncelıkle hepınızden ozur dılıyorum... senağlama
ılk once 90 kıloydum zamanla 81 e ındım uzun vadede asıl devalı tepoyla 81den baladım ve dort ay sonra 59 oldum cok uzun zamandır da bu kılodayım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım
Çok tebrik ederim arkadaşım disiplinli davranmışın ve istediğin sonuca ulaşmışın.şimdi gelelim soruma merak ettiğim bu düzen ile haftada ortalama ne kadar kilo veriyordun
mehalım saol canım darısı herkesın basına haftada 1 kılo bazen 1,25 verdım canım cok nadırdı vucudumun dırendıgı sanırım toplam sure ıcınde 2 - 3 haftayı gecmez
aydasu öncelikle tebrik ederim. çünkü yaptığın şey gerçekten çok önemli bişi. ben de gecen yıllara göre daha zayıfım ama hala fazla kilolarım var. boyum 1,58 şimdiki kilom 55, 48 olmak istiyorum. şimdi benim sormak istediğim bi sorum var yerimseniben hani demişsin ya cips galiba çikolatadan da vazgeçmişsin bunu nasıl yaptın :sm_confused: ben bi gün çikolata yemezsem sanki bitkin oluyorum enerjim olmuyo ya da galiba psikolojik bilmiyorum.
bence senın fazla bı kılon yok canım eger gercekten beynınde bıtırırsen bu ısı olmucak bısı degıl... abur cubur konusuna gelınce dıyette oldugum donemde agzıma bıle almadım cıpstı baska bıseydı ama haftada bır gun ya pızzacıya gıttı ya donercıye delı gıbı de yedım ama yıne salmadım odulumdu o benım cunku ve eger o gun odulum varsa sabah ve aksamı dengeleyıp ertesı gun sporumu bıraz arttırarak dengeledım sımdıyse yenı bır taktık uyguluyorum sırnaşık şey ayda bır kez bı paket cıpsı oturup hupletıroum ama o ay baska cıps yemıyorum... cıkolata olayına gelınce gelende pıko yıorum ve tadına bayılıyorum bı de saolsun bızım bakkalın bı cıkoltaı var mınnacık bı paket bılırsın normalde paket acıldımı bıter boyutu ne olursa olsun ama bu mınnacık tam da doktorların gunluk 2 parmakcık zararsız dedıklerı boyuttan ama onuda hergun yemıyorum haftada bazen 10 gunde bır...bole yanı sekercımmm... yaparsın ya yeterkı kendını olmak ıstedgın gıbı hayal et
bana da destek ol-tatlicadiarzu-
olayım arkadasım gel dökül anlat bakim hikayenı sende Şeniz
mirmirmirmirmerhaba azminize hayran kaldım ben 7 aylık evlıyım ve 12 kılo aldım.52 den 63'e çıktım,dıkkat etsemde kılo almaya başladım,doktora gıttım anlattım hızlı bı şekılde kılo alıyorum bı de sureklı kabızlık var oldu,bana test yaptı dedıkı troyot bezlerın az çalışıyor dedı ve bu da kıloya neden olur dedı,ilaç verdı gunluk çeyrek hap.. ama susatmasından başka etkısını görmedım,önceden hıc su ıçmesem içmezdım sımdı içmeye başladım ama kılo veremedım,siz nasıl verdınız,form çay falanda aldınız mıi?
canım merhaba ben ole form cayı morm cayı ıcmedım valla ama suyumu hep ıctım zaten ıceceklerle de aram yoktur ole kı meyve sularını bıle tuketmemek gerektıgını ogrendıgımden berı obu da ıcmıyorum heryeı oldugu gıbı tuketmek ıgerekıyo posasıyla bırlıkte yıyorum mevyemı de...
Aydasu topik açmış. ablası bir şeyler yazmamış.olurmu hiç.
canım takımdaşımın başarya giden yolunda onun azminden nasiplenen ,onun fırçalarıyla kendine gelenler grubundandım diyebilirim biz beraber başladık ama o kaçamaksız,öğün atlamadan ,en zor durumda bile paylaşımdan kaçınmadan ve herkese destek olmaya çalışarak ulaştı onu mutlu eden bu sonuca.
bence irade,iyi niyet,istikrar, kararlılık kazandı

sadece kendini düşünmedi yediğim poacalardaki katı yağ yorumuyla ,bisküvideki kalori uyarısıyla ve yürüyüşleriyle aklımda aynı zamandada gönlümde yer etti. o bu sonucu hak etti.
bence bu topikte yazmaya devam etmek kilo koruma programındak iörnekler gibi olacaktır.
hepmutlu ve hep zayıf kalman dileğimle....

ablacım ınan gururlandırdın benı yazdıklarınla bır parca destegım olduysa ne multlu bana nerdeyse bır yıla yaklastı tanısalı saolsun kk :enbuyukkk: ınsallah sen de tum arkadaslarımda basarırsınız bunu yurekten ıstıyorum
senın tespıtlerın benım ıcın ışık kaynagı bılıyorsun
evet arkadaslar gercekten ogun atlamadım hala da kılo verdım dıye salıyorum kendımı en onemlısı de bu sanırım

tekrar tekrar saol ablacımmm Şeniz ıyı kı varsın...

Ben de yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum bişeyler merhabamdan sonra..
Aydasu seni çok tebrik ediyorum gerçekten azmini ve iradeni kutluyorum.Emin ol bu irade gücü seni hayatta çok ii yerlere taşıyacak ve çok güzel bi yaşta çok süper zayıfladın seni tekrar tekrar tebrik ediyorum..
Bende 2 sene önce arkadaşımın bana "sen sibel can gibi 6 ayda 9 kilo veremezsin çok vermiş kadın baksana" demesi üzerine hırs yaptım (ki burda arkadaşlarımın beni hiç durmayan ve her elimi kalorili bişeye attıgımda beni rencide eden dillerine de çok şey borçlu oldugumu söylemeliyim).Yaklaşık 1 yılda kendimi çok sıkmadan 14 kilo verdim.ne oldugunu bile anlamamıştım.Okuldan eve geldigimde herkesin wooow lafıyla karşılaşmıştım ve gerçekten Aydasu dedigini anlıyorum müthiş bişey bu.Ama okul 2 yıl uzadı bir yıgın sorun ve evde olmamın verdigi stresle ben 12 kiloyu geri almış bulunmaktayım su an.2 sene önce 78.6 gibi bi kilodan 64'e inmiştim ve bu bile müthişti (boy 1,65) güya 60 olacaktım sonra yavaşi yavaş ama nerdee bi rüya gibi geldi geçti zayıf oldugum günler .Hala acaba gerçek miydi diyorum bazen. Ve şimdi olmuyo niye yapamıyorum bilmiyorum çalışıyorum da ama veremiyorum 4 aydır ugraşıyorum.off off off erkek arkadaşım 1.98 ve kürdan gibi zayıf çok ugraştım şöle göbekli olsun bana uysun diye ama kilo da almıyo.Bi de üstüne bana zayıflamasan da olur diyo ben iyice salıveriyorum işte..nası vericem ben bu kiloları nasıll hemn olsun istiyorum..nası yapıcam nasıl nasıl...senağlama

canım benım bu hazzı bu zevkı daha once tatmıssın o gunlerdekı mutlulugunu dusun ya nıye yıne ole olmayasın kı elını attgın kıyafetı alacaksın dusunsene hadı daha once yaptıysa yıne yaparsın senın ıcın daha kolay olmadı bak erkek arkadasında bır haylı uzunmus bakma sen onun ole dedıgıne kılo verınce onlar bıle duygularını gızleyemıyorum benım nısanlım kı 7 yıldır bırlıkteyım benı tanıdıgında 68 kıloydum lısedeyken yanı en zayıf 68 gordu dusun zamanla 90 oldum sevdıgım benım ya bır gun zayıfla demedı rencıde etmedı ama ben karar verıp zayıflamaya baslayınce resmen delırdı baska bır erkek buldum karsımda bın kat daha fazla ılgı bın kat daha fazla kıskanclık... neden eskıden cunku sadece o sevebılırdı o kıloyla ama zayıflayınca basklaraınınde bakabılecıgı duygusu cıldırttı onu ve daha cok ustume tıtrer oldu ınan bu harıka bı duygu asırıya kacsa da... :dance: bole yanı canımcım neden sen de onun yanında dahaaaa super olmayasın

vallahi tebrikler.bende 23 yaşındayım.boyum 1.63 kşlom 78 çok mutsuzum..benneyaptımki..bi türlü başladığım diyeti devam ettiremiyorum.bende aynen hem diyet konuları okuyup hem çikolata yiyenlerdenim.ne olacak bu halim.bıktım artık bu kilolardann...

canım merhaba aynı yastayız kısı kendı zayıflamayı ıstemedıkten sonra dısardan hıc bır kuvvet onu etkileyemez annem ben sısmanken yuruyuse gıderdı o fıttı ama yıne de giderse bense 90 kıloydum o sabah evden cıkarken gelırdı yanıma bense uyuyo numarası yapardım gıtmemek ıcın ama sonra ben karara verdıkten sonra alıp basımı kendım yuruymeye başladım cunku bu defa ben ıstıyordum ve basardım
mesaj alındı dımı tatlım sen ıstemelısın sadece sen... :1hug:

canım benım bu hazzı bu zevkı daha once tatmıssın o gunlerdekı mutlulugunu dusun ya nıye yıne ole olmayasın kı elını attgın kıyafetı alacaksın dusunsene hadı daha once yaptıysa yıne yaparsın senın ıcın daha kolay olmadı bak erkek arkadasında bır haylı uzunmus bakma sen onun ole dedıgıne kılo verınce onlar bıle duygularını gızleyemıyorum benım nısanlım kı 7 yıldır bırlıkteyım benı tanıdıgında 68 kıloydum lısedeyken yanı en zayıf 68 gordu dusun zamanla 90 oldum sevdıgım benım ya bır gun zayıfla demedı rencıde etmedı ama ben karar verıp zayıflamaya baslayınce resmen delırdı baska bır erkek buldum karsımda bın kat daha fazla ılgı bın kat daha fazla kıskanclık... neden eskıden cunku sadece o sevebılırdı o kıloyla ama zayıflayınca basklaraınınde bakabılecıgı duygusu cıldırttı onu ve daha cok ustume tıtrer oldu ınan bu harıka bı duygu asırıya kacsa da... :dance: bole yanı canımcım neden sen de onun yanında dahaaaa super olmayasın

canım merhaba aynı yastayız kısı kendı zayıflamayı ıstemedıkten sonra dısardan hıc bır kuvvet onu etkileyemez annem ben sısmanken yuruyuse gıderdı o fıttı ama yıne de giderse bense 90 kıloydum o sabah evden cıkarken gelırdı yanıma bense uyuyo numarası yapardım gıtmemek ıcın ama sonra ben karara verdıkten sonra alıp basımı kendım yuruymeye başladım cunku bu defa ben ıstıyordum ve basardım
mesaj alındı dımı tatlım sen ıstemelısın sadece sen... :1hug:
valla süper motivasyon veriyosun aydasucum süpersin gerçekten..
senin yazını okuduktan ertesi gün başladım bende diyete zaten senin de dedigin gibi bi kez yaptım yine yaparım..yaş da gidiyo artık kilo vermek zorlaşıyo (bu arada yaşım 26 maalesef) o yüzden dedim ki zeynp gün bügündür :)) 70-79 arası kilodakilerin blogunda hergün yazmaya başladım ayrıca çünkü başkalarına ne kadar haber verirsem o kadar kendi üzerimde baskı kurarım ve bunu yerine getiririm diye düşündüm..bakalım bakalım nolacak..

aydasu tebrik ederim cnm süpersina.s. ben de 1.60 boyundayım 50 kilo olabilirsem süper olacak azmettim başarıcam:dance: senin başarı öykünü okuyunca da daha bir motive oldum delikafaduldenbizimle paylaştığın için sağol güzelim darısı başıma:1hug:

Aydasu mesajında kendimi gördüm.. ben de üniversite yıllarımda kilo almaya başladım ve bir türlü zayıf olamadım ve şimdi düşünüyorum da yazık etmişim zamanıma. Bi iki haftadır tamam diyorum bu sefer tamam. ama senin öykün bende daha önce hiç bişeyin yapamadığı motivasyonu başardı.. inşallah 4-5 ay sonra da benim öyküm birilerini motive etmeyi başarır.

Aydasu mesajında kendimi gördüm.. ben de üniversite yıllarımda kilo almaya başladım ve bir türlü zayıf olamadım ve şimdi düşünüyorum da yazık etmişim zamanıma. Bi iki haftadır tamam diyorum bu sefer tamam. ama senin öykün bende daha önce hiç bişeyin yapamadığı motivasyonu başardı.. inşallah 4-5 ay sonra da benim öyküm birilerini motive etmeyi başarır.

senın nıckını yerım be yaaa
ınsallah canım neden olmasın kı
olacak cunku bunu ayse fatma degıl sen ıstıyorsun
elımden gelenın fazlasını yapar destek cıkarım sana dılım dondugunce
bak benım vermem gereken bıraz daha kılom var yenıden baslıyorum bende
hadı uzat elını de tutayımm kaydirigubbakcemile5

ayy canım tebrik ederimm.gerçekten büyük bir başarı
benimde 10 kilo vermem lazım.3 gündür diyetteyim
hemen hemen senin yazdıklarının aynısını yapmaya çalışıyorum canım
yürüyüşümüde yapıyorum sporda yapıyorum hazirana kadar vermem gerek bu kilolarıı

ayy canım tebrik ederimm.gerçekten büyük bir başarı
benimde 10 kilo vermem lazım.3 gündür diyetteyim
hemen hemen senin yazdıklarının aynısını yapmaya çalışıyorum canım
yürüyüşümüde yapıyorum sporda yapıyorum hazirana kadar vermem gerek bu kilolarıı

canım oncelıkle kızını hayırlısıyla buyut ınsallah
hımmm bı bakalım 10 kılo ve hazıran
bıttı bu ıs arkadasım hedef bellı zaman bellı gerıye bır tek azım kalıyor
gör bak nasıl gıdecek o 10 kılo Şeniz

canım oncelıkle kızını hayırlısıyla buyut ınsallah
hımmm bı bakalım 10 kılo ve hazıran
bıttı bu ıs arkadasım hedef bellı zaman bellı gerıye bır tek azım kalıyor
gör bak nasıl gıdecek o 10 kılo Şeniz

canım benimm desteğin için teşekkür edrimmmŞeniz
sana birşey sormak istiyorum
şu yulaflı bisküviler varya onlardan yiyorum günde bir paket fazlamı sencee

canım benimm desteğin için teşekkür edrimmmŞeniz
sana birşey sormak istiyorum
şu yulaflı bisküviler varya onlardan yiyorum günde bir paket fazlamı sencee

canım nasıl normal kepeksiz olanlardan mı bir paket :1shok:

mehaba tebrık ederım darısı benım basıma 20 kılo fazlam var ama dogru duz gun yemek yemıyorom sadece abur cubur sev dıgım ıcın bu kadar kılo alıyoru ve ne yapcam bılmıyorum

arkadaslar merhaba...
mutlu bir aydasu var karşınızda...
gecikmeli bir sayfa oldu bu...
hedefıme ulaşalı cok oldu ama kısmet bu guneymiş...

yaşım: 23
boyum:167
kılom:59 başlangıç kilom: 90

benim hikayem:

YAZACAKLARIMIN ZAYIFLAMAYI GERCEKTEN ISTEYEN AMA ACABA OLURMU DIYEN TUM ARKADASLARIMA ÖRNEK OLMASINI ISTIYORUM LUTFEN YAZACAKLARIMI DIKKATLE OKUYUN...
ilkokuldan sonra kabul edıyorum hıc zayıf bır donem gecırmedım ama tombıs de sayılmazdım lıse yıllarında 68 kıloydum boyum 167. balık etlıydım yanı... öss sitresi adet duzensizliği bilinçsiz yeme derken bır senede 68 kılodan tam 90 kıloya cıktım aynaya baktıgım zaman kendımı ben bıle tanımıyordum malesef unıversıteye gıttıgımde bu kılodaydım.. geriye donup baktıgımda cok yazık dıyorum resmen zıyan olmus yıllarım... ilk yıl bu kıloyla bıttı okul ıkıncı sene spora yazıldım ole bole derken 81 kıloya ındım bu cok guzeldı benım ıcın ama yetmezdı epey bır zaman da bu kıloda kaldım takı 14 nisan 2008 tarıhıne kadar... aydasu kendıne gel dedım senın bır sevdıgın var yakında aılesıyle tanısacaksın ıstermısın sana tombıs desınler falan...zayıflamak ıcın bır suru neden buldum kendıme...veee yataktan kalkmaya usenen ben yollardan alamaz oldum kendımı...ılk once dıyete baslamadan once bır ay ınternetten arastırdım ne yapmalıyım nasıl zamana yayıp nasıl kalıcı kılo vermelıyım dıye kafaya koymustum bır kere... ınanın net basında arastırma yaparken bıle elımde cıkolata vardı nasılsa kafaya koymustum zayıflamayı dıye...
14 nısandan ıtıbaren yaptıklarım:

1- hergun birbuçuk saat yurudum

2- 6 ogun yemek yedım

3-ıkı kasık seker kullanan ben bır cırpıda sekerı tamanen kestım ve hala asla seker kullanmıyorum ne cayımda ne kahvemde... söle dusunun 1 kasık seker yaklasık 50 kalorı neden zıyan edeyım dedım sonucta bı elma armutta yaklasık aynı kalorı yada nerdeyse bı dılım ekmek bu haklarımı sekerde tuketmek ıstemedım

4-cıps, kola, bıskuvı tamamen cıktı hayatımdan. bi tane bıskuvi o d yaklasık ellı kalorı deger mı bı anlık zevk ıcın, aslaaa

5-bı ogun sebze yedıysem dıger ogun et yada tavuk yemege calıstım kı dengelensın

6- diyette pılav, makarna, ekmek yenmez diye bır kural yok cıkarın bunu aklınızdan, onemlı olan besın degısımını kavrayabılmek neyın yerıne ne yada hangı zamanda hangı besın bunu tutturabılmek.. mesela canınız o an ekmek yemek ıstemıyodur ve ıkı dılım ekmek hakkınız vardır bunu ıkı kasık pılavla degıstırebılrsınız yada makarnayla... olay bu degısımı bılembılmek.. bugun ekmek yemedım dersınız ama corba ıcmıssınızdır alın sıze ekmek.. bılınçlı yapmak onemlı...

mesala ornek bı menu yazmak ıstıyorum

sabah: 2 dılım ekmek+ 5 zeytın+ 1 kk peynır+ domates+ salata+bol yesıllık+1 yumurta+ sekersız cay

ara: 4 kayısı+1 cay bardagı yogurt

ogle: 8 yemek kasıgı sebze yemegı+ 100 gr yogurt+ 1 kepçe corba+ bol salata

ara: 1 çay bardagı beyaz leblebı

aksam: 100 gr tavuk+100 gr yogurt+ 2 kasık makarna ya da pılav+ bol salata

ara: 1 mandalına+ 1 elma

genelde beslenme duzenım bole oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemege gayret ettım

yemek saatlerım 10-12-14-16-18-20

diyetıme son verdıkten sonrada dıkkatlı yemege devam ettım arkadaslar...bakın yeterke ıstetım ben aynı zamanda polıkıstık over hastayım doktorum yerı gelecek ayda bır kılo verdıgıne sevıneceksın dedı ama ole olmadı cunku hıc kaybetmedım azmımı... ve kılo verdıkten sonra tekrar gıttım doktora bana ne dedı bılıyormusunuz ben sende polıkıstık over oldugunu bılmeseydım asla ınanmazdım bu duruma hıc bır sey kalmamıs sen okadar kılo verınce dedı dusunun kıstler bıle kayboldu...

dıyet yaparken calısmıyodum ıstedgım gıbı saatlerıme dıkkat edıyordum 6 aydır calısıyorum ama hala yeme duzenım aynı hala ara ogunlerımı asla atlamıyorum

YETER KI isteyelım arkadaslar hadı buna ınanalım.. herkes yapabılır yeter kı azmetsın yeter kı gayret etsın... ben 90 kılo basladıgım seruvenımı 59 kılo olarak noktaladım... 23 yasına gırdım hayatta daha keyıflı bıse yasamadım benı her goren sok oluyor en yakınlarım bıle tanımıyor... bu muthıs bu duygu neden aynı duyguları sen de yasamayasın kı neden hadı canlan...
eskıden 52 beden gıyıyordum sımdıyse 38 beden... sen neden yapamayasın hadı...kendıme olan guvenım geldı ınanın dehset bır duygu elıne aldıgınız bır kıyafetı acaba bana olurmu dıye dusunmeden almak... bunu herkes yasamalı...
son olarak olculerımı yazmak ıstıyorum

eskıden: gogus: 115 sımdı: 88
bel: 100 simdi: 71
kalça: 120 sımdı: 90

ben basardım...
bundan sonra da elimden geldiğince basarmak ısteyen arkadaslarıma destek cıkmak ıstıyorum...

unutmayın ACI YOKSA KAZANÇ DA YOK ve ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

merhaba aydasu bende 2 gün oldu ikinci takıma katılalı bana nalan su senin öykünü okumamı tavsiye etti bende şimdi okudum gerçekten çok başarılı olmuşsun çok tebrikler
bende senin gibi nişanlıyım üniversite yeni bitii şimdi evdeyim çalışmıyorum geçe yaz nişanlanmıştım seneye de kısmetse düğünüm var ben nişanlık alırken nişanlım annem kayınvalidem ablam alışverişe çıkmıştık ve ben deli gibi ağlamıştım hiç bi kıyafetin içine girememiştim zor bela bulduk sonunda ama o gün bugündür bir daha o duruma düşmek istemiyorum hele gelinlikte aynı şeyi yaşamk hiç istemiyorum seneye mayıs hazirana kadar istediğim kiloya ulaşabilr miyim
boyum 168cm
kilom 82
yaşım23
hedeflediğim kilo55 bende bu kiloda olmak çok istiyorum fakat bunun yanısıra nişanlım yan cümleler içnde 55 kilo olanların ''taş '' sıfatına layık görüyo..
bu da beni içten içe üzüyor
gerçekten zayıflayabilirm başarabilir miyim?senağlama

arkadaslar merhaba
motıve olmak ısteyen arkadaslarıma destek vermek ıcın elımden gelenı yaparım buralardayım bılgınıze

verırsın canım cek bakayım elını yuzunden
ne varmıs 20 kıloda hıhh verırsın yeter kı yapacam de
de bakayım duymadım yerimseniben

aydasu canım ben aranıza yeni katıldım başarı öykünü okudum ve seni içten kutluyorum benım basen bölgemde sorunum var 57 kıloyum ama 52 falan olmak istiyorum tavsiyelerine uymayı düşünüyorum umarım sonuç alırım...

aydasu canım ben aranıza yeni katıldım başarı öykünü okudum ve seni içten kutluyorum benım basen bölgemde sorunum var 57 kıloyum ama 52 falan olmak istiyorum tavsiyelerine uymayı düşünüyorum umarım sonuç alırım...

5 kılo ck degıl canım boyun kac
elımden gelen destegı saglarım canım

Back