Arkadaşlar merhaba,
Ben de çok kilo vermek zorunda olanlardanım.Hatta şöyle bahsedeyim,2008 yılının Temmuz ayında 91 kg iken o zaman bile cok fazla kg var iken şu acı biber hapını alıp(internetten) zayıflamak uğruna heba bedenim 2009 yılının Ağustos ayında tartıya cıktıgımda 107 kg civarında gördüm kendimi ve yıkıldım.kilo veremediğim gibi üstelik bi de almış olmak beni bunalıma soktu.Peşinden Ramazan ayı gelmesi sebebiyle bayrama 103 kg girdim.kilom az değildi ama bu beni mutlu etti,kg vermiştim.Peşinden yeniden bi diyete başladım ve 15 Kasım başladığım gündü.Bayramda yapılan kaçamaklarla ve peşinden su an da olduğu gibi de sıkı bi diyete başlayarak 98.9 kg ya düştüm.Hedefim 70 in altına düşmek,umarım bunu başarabilirim.
Diyetimi de söylemek istiyorum.
Çalışıyorum,sabahları evden çıkmadan mutlaka yeşil çay içiyorum,aç karnına.
Sabahları iki dilim kepek ekmeğine tost,onu yanıma alıyorum ve ofis de yiyorum.Yerken de başarı öykülerini okuyorum.Motive oluyorum :)
Sonrasında öğlen yemeğine kadar 1,5 lt su içiyorum ve o su bitmeden kesinlikle yemek yemiyorum.Hatta aklıma bile getirmiyorum.Öğlen de catreing sirketinden gelen yemeklerden çorba,sebze vs.yiyorum.Yanında tatlı geliyorsa kesinlikle yemiyorum.Baktıkça zamanında yedim de ne oldu ve şimdi yemiyerek tartı da kg verdiğimi görmek istiyorum diyorum.
Akşamları da zaten eve geç gidiyorum,8 den sonra.O saate kadar da kalan 1,5 lt.suyumu içiyorum.
Eğer çok açsam bi elma yada portakal suyu içiyorum.Bazen ikisini de yiyorum,çünkü öyle anlar oluyor ki bazen gözüm kararıyor.Sanıyorum kan şekerim düşüyor.Yatmadan da mutlaka yeşil çayımı içip yatıyorum.
Geceleri deliksiz derin bi uykudayken diyetten sonra uyanır oldum ve sürekli açlığımı hissederek.Sabahları "5 dk. daha" diye kalkarken şimdi hemen kalkıyorum.Ama vazgeçmiyecem ve vericem bu kiloları.Her sabah tartılıyorum,iyi değil bu biliyorum ama çok merak oluyorum.Sırf bu yüzden alarm çalar çalmaz kalkıyorum.Wc ihtiyacı gördükden sonra üstümü giyinmeden hemen tartılıyorum.Hergün ki kg mu bi kağıda not ediyorum.
Geleyim spora malesef ki henüz bi spor faaliyetim olmadı
Ama bunu da yapıcam ve başarıcam.Pazar günleri izin günüm ve en azından sadece pazar da olsa 1-2 saat spor yapıcam.
Erkek arkadaşım bu şekilde beğeniyor evet ama kendim için istiyorum.Evet güzel ve şık giyiniyorum ama bunun için çok pahalı kıyafetler almak zorunda kalıyorum.Zayıflayıp ucuz,şık giyinmek istiyorum.
Ayrıca kimseye demek istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum,bundan nefret ediyorum.Evde ye aç kalma denmesinin ısrarından,bi yere gittiğinizde taıdna bak bi lokma denmesınden bıktım.Diyetteyim diyince çevremdekilerin
Ben kendimi bu şekilde seviyorum evet ama en çok bi giyim mağazasına gittiğimde bunun büyük bedeni var mı demekden nefret eder,elime aldığım bişeyi bu bana olur mu demekden,kabinde bu olmadı daha büyğü yok mu demekden ve birine hediye bile alcakken satış görevlisinin size göre bi ürünümüz yok demesinden usandım,bıktım.Kendimi bildim bileli hep bir fazlalığım vardı yaşıtlarıma göre...
Ve son olarak da sürekli diyete girip başaramayıp bozduğum için
metabolizmam da sorun oluştuğunu görmekteyim....
Benden bu kadar...
Rabbim bana ve tüm fazla kilolarından kurtulmak isteyen sizlere sabır,azim ve başarma şevki versin.(AMıN)