Aydasu'nun başarı öyküsü

5 kılo ck degıl canım boyun kac
elımden gelen destegı saglarım canım

Canım benim cok teşekkür ederim haklısın aslında 5 kilo çok değil ama dediğim gibi sorun basen bölgemde sanırım hareketsizlikten diyorum kendi çabalarımla spor falan yapıyorum, bı ara elma sirkesi duymuştum onu denedim fakat düzenli yapmıyorum o yüzden faydasınıda göremiyorum.Basenlerim yanlardan sivri sivri çıkmıyomu acayip takıyorum normal bır vücut yapısı değil bel ince fakat kalçalar çıkmış durumda.Yardımlarını bekliyorum canım.bu arada boyum 1.62

arkadaslar merhaba
motıve olmak ısteyen arkadaslarıma destek vermek ıcın elımden gelenı yaparım buralardayım bılgınıze

Ay benide motive edermisin kaydirigubbakcemile3 buna çok ihtiyacım varrr :sinifsinif:
Bu arada seni de tebrik ederim.. opuyorumnanaktan
Darısı benim başıma inşallah:)

slmlar. öncelikle herkse merhaba. aydasu seni tebrik ediyorum. umarım bende bu kilolardan kurtulurm bıktım

durıncım her ne kadar kılo versem de bu ınan vucut yapısıyla alakalı benım de senın gıbı basen hala var dumble ıle yanlara calısabılırsın canım ama ben yuruyusu tek gecerım ben baska hıc bır spor yapmadım sadece yurudum canım

Ay benide motive edermisin kaydirigubbakcemile3 buna çok ihtiyacım varrr :sinifsinif:
Bu arada seni de tebrik ederim.. opuyorumnanaktan
Darısı benim başıma inşallah:)

muzurcum sende durumlar nedır hedef kılo falan...
bu arada saol canım

slmlar. öncelikle herkse merhaba. aydasu seni tebrik ediyorum. umarım bende bu kilolardan kurtulurm bıktım

chatlaxcım bıktıysan hemen baslayalım o zaman canım ınsanın bır yerden baslaması ıcın ıllakı hırslanması gerekıyor

aydasu canım tempolu yürüyüşü kasdediyosun değilmi?

evet durincim tempolu yuruyus ben hergun bir bucuk saat yurumustum, dakıkada 135 adıma gelece ksekılde hemde
o zamanlar calısmıyordum rahattı dısarda yurumek ama artık ımkansız bant aldım eve
bugunden ıtıbaren az da olsa tekrar baslıyorum spora ınsallah

Benim kilom: 61
Hedef kilom: 55
Okadar çokta değil aslında ama bi türlü başlayamıyorum mafoldumben
2 sene önce fln 10 kilodan fazla vermiştim..
Ama şimdi bi türlü motive olamıyorum ya başlayamıyorum
herkes ne güzel veriyo aslında bende verebilirim biliyorum ama neden yapamıyorum halaaa
vermek istiyorum ama bişey yapmak gelmiyo içimden ah keşke öyle verilse:)

Ayrıca şubat 12sine kadar fln vermek istiyorum bu kiloları sence başarırmıyım aydasucum??

canım bak ne kadar sanlısın ole devasa degıl verece kıloların ama haklısın ınsanın az kılosu olunca bıraz sallıyor nasılsa verırım dıye

subat 12 daha cok var canım duzenlı bır sekılde baslayıp sporla desteklersen neden olmasın haftada 1 kılo verecek sekılde ayarla kendını bence

Evet aynen öyle işte bi türlü ciddiye alıp başlayamıyorum şu işe kafamçokkarıştı
Haklısın canım öyle yapıcam artık hem sağlıklı olur yerimseniben
İnşallah başarabilirim.. :Saruboceq:

aydasu naptın canım bantla aran nasıl ? bende yürüyüş değil ama elimden geldiğince her yakaladığım boş anlarımda egzersiz yapıyorum çalıştığım için buna bile zor vakit buluyorum. yediklerime dikkat etmeye başladım suyu çok içiyorum.ülser var bıde bende onun için dikkatli daha doğrusu bilinçli davranmaya çalışıyorum zayıflamak uğruna sağlığımdan olmamak için.

canım bantın ustune hala cıkamadım daha ya ölüyorum yorgunluktan aksam eve gelınce zor atıyorum kendımı ben tıbbı sekreterım hastanede calısıyorum ole yoğun bı tempom varkı ayagıma paten gecırecem nerdeyse bu da ıse yarıyor tabıkı her dakıka hareketlıyım ama banta da baslasam super olacak
evet canım madem hastaymıssın aman derım cok dıkkatlı ol tatlım
ben de suya acaıp yuklendım doktorum alay edıyor ne bu hız dıye yaa

bitanem dikkatli ol bu tempoda aman diyeyim hastalanma o en zoru biliyosun.sağlık gibisi yok.

Arkadaşlar merhaba,
Ben de çok kilo vermek zorunda olanlardanım.Hatta şöyle bahsedeyim,2008 yılının Temmuz ayında 91 kg iken o zaman bile cok fazla kg var iken şu acı biber hapını alıp(internetten) zayıflamak uğruna heba bedenim 2009 yılının Ağustos ayında tartıya cıktıgımda 107 kg civarında gördüm kendimi ve yıkıldım.kilo veremediğim gibi üstelik bi de almış olmak beni bunalıma soktu.Peşinden Ramazan ayı gelmesi sebebiyle bayrama 103 kg girdim.kilom az değildi ama bu beni mutlu etti,kg vermiştim.Peşinden yeniden bi diyete başladım ve 15 Kasım başladığım gündü.Bayramda yapılan kaçamaklarla ve peşinden su an da olduğu gibi de sıkı bi diyete başlayarak 98.9 kg ya düştüm.Hedefim 70 in altına düşmek,umarım bunu başarabilirim.
Diyetimi de söylemek istiyorum.
Çalışıyorum,sabahları evden çıkmadan mutlaka yeşil çay içiyorum,aç karnına.
Sabahları iki dilim kepek ekmeğine tost,onu yanıma alıyorum ve ofis de yiyorum.Yerken de başarı öykülerini okuyorum.Motive oluyorum :)
Sonrasında öğlen yemeğine kadar 1,5 lt su içiyorum ve o su bitmeden kesinlikle yemek yemiyorum.Hatta aklıma bile getirmiyorum.Öğlen de catreing sirketinden gelen yemeklerden çorba,sebze vs.yiyorum.Yanında tatlı geliyorsa kesinlikle yemiyorum.Baktıkça zamanında yedim de ne oldu ve şimdi yemiyerek tartı da kg verdiğimi görmek istiyorum diyorum.
Akşamları da zaten eve geç gidiyorum,8 den sonra.O saate kadar da kalan 1,5 lt.suyumu içiyorum.
Eğer çok açsam bi elma yada portakal suyu içiyorum.Bazen ikisini de yiyorum,çünkü öyle anlar oluyor ki bazen gözüm kararıyor.Sanıyorum kan şekerim düşüyor.Yatmadan da mutlaka yeşil çayımı içip yatıyorum.
Geceleri deliksiz derin bi uykudayken diyetten sonra uyanır oldum ve sürekli açlığımı hissederek.Sabahları "5 dk. daha" diye kalkarken şimdi hemen kalkıyorum.Ama vazgeçmiyecem ve vericem bu kiloları.Her sabah tartılıyorum,iyi değil bu biliyorum ama çok merak oluyorum.Sırf bu yüzden alarm çalar çalmaz kalkıyorum.Wc ihtiyacı gördükden sonra üstümü giyinmeden hemen tartılıyorum.Hergün ki kg mu bi kağıda not ediyorum.
Geleyim spora malesef ki henüz bi spor faaliyetim olmadıAma bunu da yapıcam ve başarıcam.Pazar günleri izin günüm ve en azından sadece pazar da olsa 1-2 saat spor yapıcam.

Erkek arkadaşım bu şekilde beğeniyor evet ama kendim için istiyorum.Evet güzel ve şık giyiniyorum ama bunun için çok pahalı kıyafetler almak zorunda kalıyorum.Zayıflayıp ucuz,şık giyinmek istiyorum.

Ayrıca kimseye demek istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum,bundan nefret ediyorum.Evde ye aç kalma denmesinin ısrarından,bi yere gittiğinizde taıdna bak bi lokma denmesınden bıktım.Diyetteyim diyince çevremdekilerin
Ben kendimi bu şekilde seviyorum evet ama en çok bi giyim mağazasına gittiğimde bunun büyük bedeni var mı demekden nefret eder,elime aldığım bişeyi bu bana olur mu demekden,kabinde bu olmadı daha büyğü yok mu demekden ve birine hediye bile alcakken satış görevlisinin size göre bi ürünümüz yok demesinden usandım,bıktım.Kendimi bildim bileli hep bir fazlalığım vardı yaşıtlarıma göre...

Ve son olarak da sürekli diyete girip başaramayıp bozduğum içinmetabolizmam da sorun oluştuğunu görmekteyim....

Benden bu kadar...
Rabbim bana ve tüm fazla kilolarından kurtulmak isteyen sizlere sabır,azim ve başarma şevki versin.(AMıN)

canım benim ya üzülme anladığım kadarıyla nefsine hakim olmayı becerebiliyorsun bu çok güzel bişey hergün tartıya çıktığını söylemişsin bi anda kilo veremezsin versende sağlıklı olmaz ama yinede gün gün takip etmen çok güzelll.bu konuda aydasudan yardım alabilirsin o bu işi başarmış birisi eminim elinden gelen desteği sana sağlayacaktır.benimde 5 kg fazlam var ama işte bi yerden başlamayınca o 5 kg dahada çıkıyo farkında bile olmadan.bu yüzden aydasudan yardım alıyorum.umarım isteğin kiloya ulaşırsın kolay gelsin canım....bu arada seni motive edecekse gün gün yazabilirsin bizlerde okuyup sana destek oluruz.

sevgili durin,
çok teşekkür ederim.100 gr.aşağısını bile görmek öyle iyi geliyor ki güne başlarken ki ruh halimi hemen değiştiriyor.
nefsime hakim olmak zor olsa da oluyorum,hele bir de buraya yazdım ya daha da azimlendim.
şu saat oldu mesela tostdan başka bişey yemedim,suyumu bitirdim ve 3 e doğru yemeğimi yiyeceğim.bugün tatlı var ama yemicem:)
bir de geçtiğimiz hafta babam en sevdiğim çikolatayı almış yemedim ve masamdaki çekmeceme koydum,90 kg olunca onu yicem.her gün her saat görüyorum ama yemiyorum.bu da beni daha güçlü kılıyor.Bi de öyle küçük motive edicek hedefler koydum kendime.
Desteğin içinnn tekrar teşekküürrr ederim.

ne demek umarıım gercekten destek olabılırım.bu arada yaş ve boyundan bahsetmemişsin ?

inan okurken gözlerim doldu aydasu. Müthiş motive edici yazmışsın.
Seninle ben de gurur duyuyorum.

Kendimle de en yakın zamanda duyacağım...

Ben de hak ediyorum aynı hissiyatı...

canım merhaba bız hep yanında olucaz bu konuda anlaşalım bırkere
dıyetıne gelınce yanlıs yol ızlıyorsun canım ac kalarak saatlece bıse yemeyerek asla ama asla kılo veremezsin AZ YIYIP SIK SIK YIYECEKSIN CANIM
mıdenı 3 saatten sok asla ac bırakmayacaksın yoksa metabolızman asla hızlanmaz
ılk sayfada yazdıklarıma ve yedıklerıme bak lutfen ben ac kalarak degıl bunları yıyerek zayıfladım
ben de calısıyorum bak sana cekmecemdekı ara öğünlerımı sayayım

havuc, kuru kayısı, sut, keten tohumlu bıskuvı, cubuk kraker, pıko, ayran, leblebi, form bıskuvı... aklına ne gelırse
kendıne bır yeme saatı olustur canım

yardımcı olmak adına kendı saatlerımı yazyıorum

07.30 kahvaltı
10.00 ara öğün
12.00 öğle yemegı
14.30 ara ögun
16.30 ara öğün
19.00 aksam yemegı
sormak ıstedıgınız bıse olursa hep burdayım

inan okurken gözlerim doldu aydasu. Müthiş motive edici yazmışsın.
Seninle ben de gurur duyuyorum.

Kendimle de en yakın zamanda duyacağım...

Ben de hak ediyorum aynı hissiyatı...

hadı bakalıım canım bak ne guzel boyunda uzunmus cok avantajlı hale donusturebılırsın canım bu durumu senden de guzel haberler beklıyoruz haberın ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…