5 kılo ck degıl canım boyun kac
elımden gelen destegı saglarım canım
arkadaslar merhaba
motıve olmak ısteyen arkadaslarıma destek vermek ıcın elımden gelenı yaparım buralardayım bılgınıze
Canım benim cok teşekkür ederim haklısın aslında 5 kilo çok değil ama dediğim gibi sorun basen bölgemde sanırım hareketsizlikten diyorum kendi çabalarımla spor falan yapıyorum, bı ara elma sirkesi duymuştum onu denedim fakat düzenli yapmıyorum o yüzden faydasınıda göremiyorum.Basenlerim yanlardan sivri sivri çıkmıyomu acayip takıyorum normal bır vücut yapısı değil bel ince fakat kalçalar çıkmış durumda.Yardımlarını bekliyorum canım.bu arada boyum 1.62
Ay benide motive edermisin kaydirigubbakcemile3 buna çok ihtiyacım varrr :sinifsinif:
Bu arada seni de tebrik ederim.. opuyorumnanaktan
Darısı benim başıma inşallah:)
slmlar. öncelikle herkse merhaba. aydasu seni tebrik ediyorum. umarım bende bu kilolardan kurtulurm bıktım
aydasu canım tempolu yürüyüşü kasdediyosun değilmi?
Benim kilom: 61
Hedef kilom: 55
Okadar çokta değil aslında ama bi türlü başlayamıyorum mafoldumben
2 sene önce fln 10 kilodan fazla vermiştim..
Ama şimdi bi türlü motive olamıyorum yabaşlayamıyorum
herkes ne güzel veriyo aslında bende verebilirim biliyorum ama neden yapamıyorum halaaa
vermek istiyorum ama bişey yapmak gelmiyo içimden ah keşke öyle verilse:)
Ayrıca şubat 12sine kadar fln vermek istiyorum bu kiloları sence başarırmıyım aydasucum??
canım bak ne kadar sanlısın ole devasa degıl verece kıloların ama haklısın ınsanın az kılosu olunca bıraz sallıyor nasılsa verırım dıye
subat 12 daha cok var canım duzenlı bır sekılde baslayıp sporla desteklersen neden olmasın haftada 1 kılo verecek sekılde ayarla kendını bence
aydasu naptın canım bantla aran nasıl ? bende yürüyüş değil ama elimden geldiğince her yakaladığım boş anlarımda egzersiz yapıyorum çalıştığım için buna bile zor vakit buluyorum. yediklerime dikkat etmeye başladım suyu çok içiyorum.ülser var bıde bende onun için dikkatli daha doğrusu bilinçli davranmaya çalışıyorum zayıflamak uğruna sağlığımdan olmamak için.
canım benim ya üzülme anladığım kadarıyla nefsine hakim olmayı becerebiliyorsun bu çok güzel bişey hergün tartıya çıktığını söylemişsin bi anda kilo veremezsin versende sağlıklı olmaz ama yinede gün gün takip etmen çok güzelll.bu konuda aydasudan yardım alabilirsin o bu işi başarmış birisi eminim elinden gelen desteği sana sağlayacaktır.benimde 5 kg fazlam var ama işte bi yerden başlamayınca o 5 kg dahada çıkıyo farkında bile olmadan.bu yüzden aydasudan yardım alıyorum.umarım isteğin kiloya ulaşırsın kolay gelsin canım....bu arada seni motive edecekse gün gün yazabilirsin bizlerde okuyup sana destek oluruz.
sevgili durin,
çok teşekkür ederim.100 gr.aşağısını bile görmek öyle iyi geliyor ki güne başlarken ki ruh halimi hemen değiştiriyor.
nefsime hakim olmak zor olsa da oluyorum,hele bir de buraya yazdım ya daha da azimlendim.
şu saat oldu mesela tostdan başka bişey yemedim,suyumu bitirdim ve 3 e doğru yemeğimi yiyeceğim.bugün tatlı var ama yemicem:)
bir de geçtiğimiz hafta babam en sevdiğim çikolatayı almış yemedim ve masamdaki çekmeceme koydum,90 kg olunca onu yicem.her gün her saat görüyorum ama yemiyorum.bu da beni daha güçlü kılıyor.Bi de öyle küçük motive edicek hedefler koydum kendime.
Desteğin içinnn tekrar teşekküürrr ederim.
ne demek umarıım gercekten destek olabılırım.bu arada yaş ve boyundan bahsetmemişsin ?
sevgili durin,
çok teşekkür ederim.100 gr.aşağısını bile görmek öyle iyi geliyor ki güne başlarken ki ruh halimi hemen değiştiriyor.
nefsime hakim olmak zor olsa da oluyorum,hele bir de buraya yazdım ya daha da azimlendim.
şu saat oldu mesela tostdan başka bişey yemedim,suyumu bitirdim ve 3 e doğru yemeğimi yiyeceğim.bugün tatlı var ama yemicem:)
bir de geçtiğimiz hafta babam en sevdiğim çikolatayı almış yemedim ve masamdaki çekmeceme koydum,90 kg olunca onu yicem.her gün her saat görüyorum ama yemiyorum.bu da beni daha güçlü kılıyor.Bi de öyle küçük motive edicek hedefler koydum kendime.
Desteğin içinnn tekrar teşekküürrr ederim.
inan okurken gözlerim doldu aydasu. Müthiş motive edici yazmışsın.
Seninle ben de gurur duyuyorum.
Kendimle de en yakın zamanda duyacağım...
Ben de hak ediyorum aynı hissiyatı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?